Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

deny dar am vazut ca stii engleza
si asta e cel mai important ca se vb oriunde

succes!

si eu invat tot la engleza

Multumesc Lore
Da, stiu engleza, dar sunt unele tari (Germania, ELvetia) unde se cere sa stii limba germana, si eu taman in aceste tari vreau sa ma duc.
Si germana e cam grea sa o inveti... dar nu asta e problema la mine, ci faptul ca nu am free time din cauza jobului, asa ca am ales 1 din 2. Ori job asta ori germana. Ca am incercat pe ambele odata sa le fac si nu pot. Eu fug la job ca intarzii.
Revin deseara

Va doresc o zi buna si frumoasa

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Deny draguta, imi permit sa vin cu un sfat...

Eu am venit in Germania fara sa cunosc limba (adica doar Danke, Hallo, mai mult nu).
Recunosc ca a fost greut la inceput - fara nici un roman aici, si auzind numai germana.
Sunt si tipul de scolar lenes, nu pot invata o limba singurica, cu cartea sau cd-ul, ma las pe tinjala.
Cel mai mult m-a ajutat televizorul! Daca se prinde vreun post in limba germana, lasa televizorul sa turuiasca acolo, asa se prinde cel mai repede, sa auzi limba in fiecare zi( de ex. cind faci treburile casnice). Iti garantez ca in vreo luna doua incepi sa te descurci cu germana, fara toceala.
si multa bafta in toate!

24+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

oups, semnatura nu mai e valabila din pacate, am modificat-o.

mami de (25.07.2010)

Neata!!

Nici nu mai stiu ce sa gandesc, cum sa fac, fiindca daca nu-mi gasesc ocupatie de gandit (nu ca nu as avea cu fi-miu :D), ma apuca melancolia, ca sa zic asa :(.mi-a venit foarte greu sa accept ce s-a intamplat, mi se parea ca traiesc un cosmar, dar..eu una mi-am dorit foarte mult bb2, enorm de mult, nu stiu daca e bine sa zic exagerat de mult.Ma tot gandesc ca parcaprea m-a supus DD la incercari de ceva ani buni incoace si ma gandeam ca poate au intrat lucrurile pe un fagas normal.si uite ca a venit lucrul asta si m-a destabilizat :((.acum ma lupt cu mine sa trec mai repede peste ..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetele , va multumesc pentru raspunsuri..tre sa ma gandesc la ce sa fac mai departe, ca altfel nu stiu ce sa fac..

Mya, noi ne stim de la odiseea delfinasilor, am vazut ce s-a intamplat cu tine acum cateva saptamani si imi pare tare rau.Nu pot decat sa ma gandesc ca poate DD are alte planuri cu noi si ne va da cate o minune atunci cand ne asteptam mai putin.Eu am fost duminica la biserica si m-a rugat sa faca asa cum trebuie si sa ne ajute.acum ma gandesc ca faca ar fi ramas bb poate iesea cu probleme si era mult mai rau si mai dureros pentru noi.Pupam si sper sa se rezolve cat mai curand si la voi!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Fetelor peste 2-3 ore ma duc la un control . Dr. mea este de garda la spital . As vrea sa va intreb daca sa-i dau ceva sau nu ??? Si daca da cam cat/ce?
De dimineata m-am simtit foarte rau , ma durea burta si ma duc f des la toaleta asa ca am sunat-o sa ma duc la un control .Nu prea stiu cum sa ma comport cu ea la spital ca pana acum am fost la clinica particulara la control.

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Crismac, bagi 50 lei la buzunar daca e doar un control. Am observat ca se apreciaza orice suma.

10 saptamani si 6 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Alex , pai dr. a spus ca poate facem si o ecografie . Sa fiu pregatita cu 100 o fi bine ?E prea mult?Sincer nu prea am bani dar nu pot sa ma duc asa ca este de treaba si vreau sa o pastrez !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Crismac bafta multa la dr si eu sunt de acord cu Alex.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

As zice tot 50...Prefer sa dau cate putin, dar de fiecare data, ca sa retina ca am dat...si e criza peste tot, nu?

10 saptamani si 6 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetele!!!
De limbi straine:Si eu engleza am invat aici, cind am venit stiam numai Hello si sorry,apoi am invatat. Un lucru tebuie sa stiti sa nu va fie rusine.Acum o vorbesc fluent,si reviste citesc in engleza.Am dat si la carnet de sofer.
Despre mine nimic nou,astazi test clear blue digital negativ.Astept,sinii nu ma dor doar spatele.
O zi buna! fug dupa Eric la gradi apoi la munca.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput