Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 7
MeAlex spune:
Mai, fetelor, io ziceam cate un paharel, da? Nu ma invinovatiti daca o dati in alcoolism?
10 saptamani si 5 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
gina85 spune:
Fetelor in sfarsit ff mi-a clarificat ideile ,adiva ovulatia si toate celelalte....acum ast....
Iar cat despre ce spui tu GABYV,sa stii ca DA o sa schimb doctorul dar cand o sa fiu mai serena,pregatita din nou din toate punctele de vedere(moral si financiar) pt ca au trecut cateva luni de cand am fost si sincer nici nu mai stiu ce sa ii zic la urmatorul doc...
xdidi spune:
salutare fetelor, v-am zis ca va citesc dar cand vb de buenooooo va bat eu sunt la cura si acum stagnez si ieri am dat-o si in bata am bagat la o aniversare alimente interzise.....offf bobule asa eram si eu bagam si nu se punea ....asta pana cand m-au bagat desteptii astia la menopauza si dupa o lispa a rusilor de 1, 3 luni am ajuns de 70kg.....acum visez la o bicicleta...poate imi misc si eu fundu....
spor la kg date jos, maresc fertilitate
lorena_86 spune:
alex, nu te supara
eu glumeam cu vinul
ca si asa nu prea il suport decat daca e foarte dulce
eu sunt genul ala care incepe sa cante si de la o cescutza mica
pur si simplu nu rezist la alcool
mi se inmoaie picioarele de la prima gura
MeAlex spune:
Nu ma supar, Lore, glumeam. Si eu sunt la fel.
10 saptamani si 5 zile
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
gata, m-am programat la medic marti la 5 jumate
merg la un medic tanar si am inteles ca e super de treaba dar nu stiu cat e de ok profesional ca nu e asa de renumit dar asta nu inseamna ca nu e bun
abia astept sa vad ce-mi mai spune si asta
as fi marti z 15
sper sa nu ovulez pana atunci
maine primesc si testele de ovulatie si imi fac inainte ca sa pot sa corelez cu ecograful
lorena_86 spune:
dar tare mi-e ca o sa ovulez pana atunci ca vad ca sanii mi s-au intarit putin
oricum vad ce zice
daca am ovulat se vede macar corpul galben
azi sunt z 9
diseara imi violez sotul, gata
la atac!!!!!!!!!!!
MeAlex spune:
Asa Lore, la atac!!!! Nu conteaza ca e tanar, eu prefer medicii astia, sunt mai atenti, nu cred ca le stiu pe toate si mai si citesc daca nu stiu ceva...
Xdidi, al tau era motto-ul de care ziceam eu ca e fff bun: "mai intai fa ceea ce este necesar..."
10 saptamani si 5 zile
pentru sanatos!
laurika1982 spune:
Buna fetele!!
Sunt mamica unui delfinas de august 2010, am fost nitel gravida pana acum 2 zile, cand a trebuit sa trec printr-un chiuretj :((.bebe se oprise in evolutie la 8sapt.acum tre sa astept, ca deh, ne faceusem si noi niste planuri,de cum o sa mai stau eu un an acasa, fiindca bb2 era asteptat tot in august.acum sanatosi sa fim, ce sa mai zic, ma lupt sa trec peste si sa nu-mi mai fac ganduri.acum ca trecu ce zic eu ca a fost mai greu, vin si eu cu o intrebare...ca deh,imi doresc bb2 tare tot.voi cumva stiti cam dupa cat timp se da liber la incercat?eu am tot citit pe net, unii zic 3 luni, altii 9...am citit si de cazuri cand au ramas si dupa o luna de la chiuretaj (doamne ce cuvant urat iar operatiunea e si mai urata).probabil ca tre sa astept rezultatul de la medic...Voi cum stiti?
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010