Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
viss spune:
-da, cami-vroia sa zic, ca poze cu voi nu am mai vazut de ~6 luni..de asta varanici cu buburuza deei
catank spune:
Mamiciiiiiiiiiiiiii Jucam cucu-bau cu Ioana, ea in patut eu pe linga(logic)la un moment dat eu statea pitita si cind ma uit in sus la ea o vad mai inalta decat marginea patului...sa lesin...cum o fi posibil??cand ma uit la ea mai bine era in picioruse sus cu mainile pe marginea patului si ma cauta cu privirea ca doar jucam cucu-bau
Sunt ..............in culmea fericirii!!!Am simtit nevoia sa impartasesc acest moment cu voi
Va iubesc!!!
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -catank!-felicitari ptr fetita urcareata!! - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
AlexinaA spune:
Ioana Bravoooooo!
mada- am vazut acum pozele cu puiutii tai la baie. Eu cred ca trebuiesti smotocita rau de tot.cata are un farmec aparte si e ffff frumoasa. Nu zic asta din complezenta ci chiar cred ce spun. Nu pot s acred cum cneva ar rade de urechile ei...omg este lipsa de educatie si bun simt
te rog sa iti bagi mintile in cap doamna draga!!!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
catank spune:
Multumesc mamici!Doamne ce sentiment...nici acum nu-mi revin....
Multam si de sfaturile legate de iaurt. I-am pregtit gris cu lapte...sa vad ce rezultat am.
Branza fagaras nu am incercat....Multam de sugestie!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur La multi ani Maria de happy si Ilinca de Somleac!!! Delia, te pup draga mea! Eduard Andrei 02.04.2011 |
La multi ani si din partea noastra!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela