Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alinutza, se putea sa nu faci tu o prostiuta cat de mica...?Gatit si stat in picioare iti trebuia tie la taietura aia de pe burta...Te rog mult sa fii prudenta si sa ai grija. Cat despre laptic...FELICITARI!
Alice, pai daca nu te apuca si pe tine un gand, nu erai in trend, nu? Bine ca a crescut copilul si te mai parasesc gandurile negre...Dar ai verificat ce zicea Lady cu somnul de doua ore dupa ce il alaptezi? Ca daca doarme linistit doua ore inseamna ca e satul...Si eu te pup, sa ai grija de pitici!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
Dar ai verificat ce zicea Lady cu somnul de doua ore dupa ce il alaptezi? Ca daca doarme linistit doua ore inseamna ca e satul...Si eu te pup, sa ai grija de pitici!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

poate sa fie satul si sa nu doarma doua ore legate.La cel mai mic disconfort bebe reactioneaza prin plans...si pentru un balon de gaz care ii trece prin intestin, sa-l elimine..poate plange la greu...deci cea mai sigura metoda ca se satura e verificatul pe cantar, daca aveti dubii.insa daca sanii sunt goi dupa supt si bebe adoarme....e imposibil sa nu fie satul!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Carina, o treci tu pe happymummy pe 25., in lista cu programarile pentru cezariene?multumesc

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

La multi ani Cristina!! Sa fii fericita si implinita alaturi de cele 3 comori!
Lady am trecut-o, sa traiti!
Ghiulten foarte faine sunt sutienele. Imi e cam teama sa comand fara sa incerc, dar la ce am gasit in rest prin magazine cred ca o sa risc.
Alice 460 g? Wow!! Super. Bravo voua.
Sara ce ma bucur ca nu-s singura cu pitici de genul asta Eu eram hotarata sa imi leg trompele acum, dar m-am razgandit si asa o sa ramana. Ceea ce simti tu nu are legatura cu depresia
Alina noi stim ca esti o super mami, dar si super mamicile trebuie sa aiba grija de ele si sa o ia incet . Asteptam pozute.
Miha e bine Cristina si la fel si Mishu, dar sunt foarte ocupati sa se cunoasca cu ceilalti 2 pitici. Daca totul merge bine, vom veni in Cipru, in iulie sau in august. De stat, noi stam in Latchi, dar de la aeroport trecem prin Limassol si ne oprim de fiecare data.
Altesa bravo voua!. 80 de ml la o masa a fost maximul istoric pe care l-a baut a mea prunca - si ma refer pana la varsta de 1 an si 3 luni cand a hotarat ca nu mai vrea lapte deloc . Identic a fost al meu nepot. Amandoi sunt mari si sanatosi, trasi prin inel ce-i drept . Ideea e ca vei invata in timp ce-i face bine bebelui. Pe Carina am alaptat-o exclusiv pana la 4 luni - daaaaar: a luat 250 g / luna. Am incercat lapte praf (toate felurile) si le voma. In schimb era un copil fericit, dormea bine, se dezvolta normal (in afara de greutate), deci pot spune ca asta a fost ritmul ei.
Anne sa ne anunti ce faci la medic, da?

Eu azi am programare la cosmetica si nu prea am chef, dar asta e.
Intrebare pentru fetele cu cezariana la activ: si pe voi va doare operatia? Eu am cateva zile de cand ma doare tot mai tare - nu pielea ci inauntru dar in dreptul operatiei.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 35+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neata ,noi azi avem musafiri ,adica alti ca tot avem de cand am venit acasa desii nu-mi place asta e.

fetele care mai aveti acasa un bebe sunteti niste comori la casa omului va multumesc enorm pentru sfaturi si urari,am citit si din urma si m-ati emotionat la maxim.

Succes celor care urmeaza sa devina mamici azi ,maine ca nu stiu cum stau cu timpul ca sa mai intru.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

daneza eu am oprit clexane de sambata seara si marti dimineata la 3.20 am nascut ,normal trebuia oprit cu 24 de ore inainte dar miera teama ca nu apuc sa-l mai opresc credeam ca o sa nasc mai inainte,acum tu daca faci cezariana vei sti sigur cand sa-l opresti.

Si l-am reluat la 6 ore de la nastere ,astea au fost indicatiile de la fundeni.

happy tu parca intrebai cum am scapat de epiziotomie si ti-am raspuns ca s-a facut lamaia gref adica s-o largit ea singura nu am facut nici masaj perineal nici keggel.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Buna dimineata fetele!
Felicitari pt Alina si Geanina k ati ajuns acasa. Acomodare placuta cu bebeii. Mai stie cineva ceva de jessamine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata! Si eu prin zona.

Bravo Gianina! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume Elena!

M-am bucurat cand am citit si ce repede si usor a nascut Altesa
Happy pe mine ma lasa sa depasesc 38 de s cu uter cicatriceal, pai daca nasteam natural era posibil sa ajung chiar la 40 asa vom incerca sa ne ducem cu operatia dupa 39 s implinite. Binenteles la cererea mea expresa sa stea bebica cat mai mult la caldura.
Mi-a spus sa il sun urgent daca apar dureri in zona operatiei.

Wow Alina chiar era necesar sa gatesti? Eu nu vreau nici o alta persoana prin preajma dar sper sa ne descurcam cumva cu mancarea. Mai bine te odihnesti daca tot a venit lapticul sa te bucuri din plin de alaptat

Va recomand siteul http://attachmentparenting.ro care are o perspectiva total diferita fata de cea cu care suntem obisnuiti cu privire la nastere, alaptare, educatia copilului.
Adevarul este undeva la mijloc dar acest stil se bazeaza mult pe instinctele noastre primare la care beblusul este foarte bine ancorat, noi din nefericire "ne-am poluat mintile".
Mi-am adus aminte de el dupa ce v-am scris mesajul de zilele trecute dar eu din nefericire l-am descoperit cand avea Sara 10 luni si am pierdut unele idei.
Bine aici sunt mamici care alapteaza pana la 3 ani, ei nu am rezistat nici psihic nici fizic sa merg atat de departe dar este un mediu cald unde puteti gasi sfaturi utile la probleme spinoase: alaptarea si olita. Pe mine m-au ajutat cand am trecut de la pampers la olita sfaturile lor.

Un citat de pe site
Proasp#259;t n#259;scut, copilul începe s#259;-#351;i seduc#259; mama, iar mama începe s#259; se îndr#259;gosteasc#259; de copilul s#259;u, nu de copilul imaginat cât timp era îns#259;rcinat#259;, ci de cel real, pe care îl vede pentru prima dat#259;, pe care îl simte #351;i îl atinge pentru prima dat#259;.

Va

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Carina pe mine m-a durut rau in primele luni pe urma m-a lasat iar acum incepe iar sa ma doara cicatricea

Kraluca iau tot felul: catina, echinaceea, miere mai putina ca nu am voie din cauza de diabet, pin…bag toata ziua tot felul

Annesi si eu sunt produsele naturiste…iau tot felul dar probabil de la 2 ture de antibiotic s-a dus naibii iar sistemul imunitar…mi-a iesit si herpesul ala nemernic…deci e ceva de vise urate ce mi se intampla…

Ana pupici tie si celor 4 pitici…ce dragalasenie trebuie sa fie acolo

Lady

Ghiulten mai ai asa putin… iti tin pumnii sa fie totul bine

Gianina ce-mi place ca esti online cu noi…pupici la pitica si la mamica

Adriana sunt convinsa ca e totul ok…

Altesa esti cea mai rapida de pana acum …super nastere super bebe

Silvi bb oricum vine cand vrea el…dar uite la altesa dupa atat inducer ce repede si fara problem a venit

Anca esti durere…auzi harbuz [#61514;)]

Alina super ca ti-a venit si lapticul…spor la organizare

Sara cam toate devenim plangacioase dupa nastere…dar e doar o faza o sa vezi

Alice ooo ce pune omuletul pe el…pupa puiu papacios

noi suntem tot cam asa...nu dorm de la 3 de azi noapte...mai stau cateva ore pe la sevr azi sa mai rezolv cate ceva si pe urma ma duc la dr sa vedem cum mai e bb si ce mai facem

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu am dus sarcina pana la 39 de saptamani si nu trecuse decat un an si 4 luni de la prima operatie.. Daca era dupa doctorul meu am mai si stat cateva zile :)

Ileana, un lucru am invatat de la mara. Nu e ca in filme, copilul mananca il pui in pat si adoarme singur :)) acum a inceput sa aiba perioade de veghe mai lungi, nu mai doarme non stop. Dar cand doarme doarme cate 3 ore. Azi noapte m-a tinut treaza 2 ore

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput