Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Daneza, nici eu nu inteleg tot! Acuma unde scrie negativ si absent inteleg ca nu am!!!. Partile marcate cu rosu (eu le-am marcat) inseamna ca e ceva, nu stiu dc trebuie sa fie sau nu e normal. Voi vedea in 1 febr. Sau sa-mi bat capul acuma?

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Anca stai linistita ca nu ai nic....ce ti au iesit ca s prezente,trebuie sa fie prezente...numai te speria degeaba!!!Fii barbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Vroiam sa mai intreb si de Cristina?!
Anda poate ai mai vb tu cu ea.. Ce face Mihaitza?

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Felicitari Gianina!!!!!!!!! Sa te recuperezi rapid! Iar printesica voastra sa va bucure fiecare clipa!

Am ajuns si noi acasa pe la 12. Ne astepta Sara cu emotie. Suntem bine, eu m-am cam obosit azi, nu am stat mai deloc jos, decat cand ii dadeam sa pape lui Filip. Aaaaaa, mi-a venit lapticul azi dimineata!!!!! Dar ii dau completare, mai avem cateva zile pana ne reglam sa pot sa ii dau exclusiv san. Azi am pregatit eu cina :am facut un ostropel rapid (eu nu am mancat), in timp ce Doru il tinea pe Filip sa ragaie, iar Sara se juca in camera ei. Deci incercam sa ne organizam Acum Filip doarme, trebuie sa ii facem baita, Sara abia asteapta. Eu am stat o ora intinsa, ca ma cam durea operatia..de la atata stat in picioare, urcat/coborat scari, etc.. Sper sa dormim cat de cat la noapte.

Va pup pe roate, sanatate mamicilor bolnavioare! Sa aveti grija ca bantuie un virus urat, asa cum probabil a "reusit" sa il ia si Ileana.. Cu dureri de gat, febra, stari gripale... Eu o am pe sora, tatl meu, si mai toata lumea care se oferise sa ma ajute in perioada asta bonavi... Bine ca suntem noi bine si ne descurcam.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

imi e greu sa tin pasul cu voi la cata activitate e aici

Felicitari Gianina si multi pupici tie si printesei tale

Ana, super mami, esti cea mai bogata cu cele 4 comori ale tale, poza cu toti copiii e minunata. Felicitari pt laptic, sa o tineti tot asa
Altesa, felicitari pt nasterea usoara si fara urme mai ales la bebe asa voinicel
Anca, rezultatul analizelor mi se pare normal, bacilii Doderlein sunt din cei prietenosi, fac parte din flora saprofita, cea normala si alti balauri nu ai prezenti

Mihaela
, ce frumos sa-ti cresti fetita dupa cartea cu care ai fost crescuta tu, eu am acum la Sara cartea de dr Spock pe care am folosit-o la Sebi acum 11 ani.
Anda si eu ma gandeam ca as mai face un bebe peste cativa ani, asa pe la 38-39 de ani. Sunt momente atat de frumoase si sarcina si nasterea si cresterea copilului, incat sper sa fiu norocoasa si sa retraiesc candva clipele de acum

Am devenit o plangacioasa de cand am nascut, sunt atat de fericita ca imi vine intruna sa plang, cand imi rasfat fetita, cand imi vad copiii impreuna, cand ascult muzica, ma sensibilizeaza f tare. Va suna a depresie postnatala?
Nu sunt trista, din contra sunt mai fericita ca niciodata, imi ador fetita, imi vine sa o pap, as pupa-o tot timpul si are dreptate alina, bebelusii miros superb

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza, te pup, mersi de complimente.

Gianina, nota 10 pt voi. Ma bucur ca suneti bine. Va pup

Altesa, eu zic sa nu te stresezi prea tare cu cantaritul. Cantareste-l o data pe saptamana si daca ia sub 200 250 gr, atunci iti faci probleme. Si daca alaptezi exclusiv, e posibil sa manance si mai des de 2-3 ore. Mai cere san si de sete nu jumai de foame, deci da-i copilului cand vrea si cat vrea

Alina, ia-o usurel mamitzo. Nu e nimeni sa va ajute? Nici maria?

Ileana, noi suntem bine. Azi ma apucasera niste ganduri cum ca n-am suficient lapte pt ca radu suge dstul de des, si ma gandeam ca nu se satura. Mma gandeam sa incep sa ii dau completare, dar am zis intai sa il cantaresc sa va cat a luat saptamana asta si ce crezi? Surpiza!! 460 de grame intr-o saptamana
Hai fa-te bine repede. E buna raceala ta, faci anticorpi si ii dai lu bebe cand suge ;) tr pup

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor de cate ori e normal sa faca caca bebe pe zi,ca azi nu a facut deloc

Happy,iti dai seama ca bebe nu s-a saturat ca bebe urla intruna

Anca,nu am facut nimic special sa scap de epiziotomie,pur si simplu s-a facut lamaia grapefruit

mami implinita de baby Rafael-Ioan

????

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Geanina - BVVVVVVVVV! Imi place de tine, pari relaxata, la fel si taticul relaxat! Felicitari pt. laptic! De durut te doare ceva?

Ana - Doamne ce scumpi sunt gemenasii!!! Sa va bucurati de ei!
Happymummy- De ce asa repede cezariana???
Adriana - Te rog sa nu fii prapastioasa ca sigur e totul bine!
Altesa _ Ce ma bucura povestea ta, ca sper sa fie si la mine asa! Of doamne de mi s-ar face si mie harbuz ca nu ma supar, numa' sa scap netaiata!!! Multe multe felicitari pt bebe mare mare si mami viteaza!

35+ cu Eva Georgiana

Anca, pentru ca avind uter cicatriceal, nu vrea sa ma lase sa depasesc 38 de saptamini.

Mergi la inceput

Neata, eu iar sunt treaza de la 4. M-am saturat de programul asta , ma trezesc la 4 si adorm pe la 8 dupa ce o trimit pe Ayla la scoala.
Altesa, scuze , dar nu am inteles la ce te refereai...
Aerlilian, astept sa ne spui daca nasti cu mine sau cu lady .
Nu-mi vine sa cred ca de azi intr-o saptamina o sa-mi vad puiutul si o sa o tin in brate. Ma incearca tot felul de sentimente, intr-un fel, abia astept, pe de alta parte, parca imi vine sa o mai tin in burtica .
Alina, wow ce de efort din prima zi acasa! Nu are cine sa te ajute? Adica, eu una sigur nu m-as aventura sa mai fac si de mincare din prima zi acasa, ar trebui sa te odihnesti.Ce bine ca ti-a venit lapticul!

Mergi la inceput

Ia uitati ce am gasit, mi s-au parut tare interesante sutienele astea de alaptat : http://kiddyshop.ro/index.php?route=product/category&path=43_59

AMR 7 ZILE !!!

Mergi la inceput