Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, explica-mi te rog si mie cum sta treaba cu stransul burticii cand are colici...Adica se chirceste, se strange bebe cu totul? Ce de chestii stii tu si nu le-ai spus pana acum. Am retinut-o pe-asta cu somnul de doua ore. Deci daca doua ore nu scoate un sunet, e satul...ok!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

am uitat sa va spun ca bebe nu mai papa biberon de 3 zile papam doar de la san dar il cantaresc inainte si dupa ca sa vad daca mai e nevoie de completare si la 3 zile tre sa o sunam pe dr, pediatra sa-i povestim ce facem ,vroiam sa va intreab un bebelus care papa lapte praf oare cati ml papa la o masa ,avand o saptaman de viata ,dar la 2?

Noi acum papam 80 ml la o masa.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Altesa:

http://reclama/bebelusi/hranirea-cu-biberonul-cantitati-zilnice.html

si banuiesc ca la san..se estimeaza tot la fel...cu aproximatie...si daca depaseste baremele, nu-i bai, sau daca nu le atinge la fel...copilul mamanca cat ii trebuie.cantitatile sunt estimative!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady iti multmesc foarte clar si limpede este mesajul tau ,de sughitat ai idee de ce sughita chiar si de 5 ori pe zi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Lady, explica-mi te rog si mie cum sta treaba cu stransul burticii cand are colici...Adica se chirceste, se strange bebe cu totul? Ce de chestii stii tu si nu le-ai spus pana acum. Am retinut-o pe-asta cu somnul de doua ore. Deci daca doua ore nu scoate un sunet, e satul...ok!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

pai cand are colici..are dureri..si se manfesta intr-un fel..

-plange
-scanceste
-se chirceste
-se arcuieste

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Geanina - BVVVVVVVVV! Imi place de tine, pari relaxata, la fel si taticul relaxat! Felicitari pt. laptic! De durut te doare ceva?

Ana - Doamne ce scumpi sunt gemenasii!!! Sa va bucurati de ei!
Happymummy- De ce asa repede cezariana???
Adriana - Te rog sa nu fii prapastioasa ca sigur e totul bine!
Altesa _ Ce ma bucura povestea ta, ca sper sa fie si la mine asa! Of doamne de mi s-ar face si mie harbuz ca nu ma supar, numa' sa scap netaiata!!! Multe multe felicitari pt bebe mare mare si mami viteaza!

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

lady iti multmesc foarte clar si limpede este mesajul tau ,de sughitat ai idee de ce sughita chiar si de 5 ori pe zi?

inghite aer cand suge, la trecerile bruste de la o temperatura la alta sau pur si simplu...il apuca sughitul din senin.fii-mea sughita la greu si in burta.

ii dai fie vit.C., fie apa calduta cu lingurita cateva picaturi, sau cu pipeta, daca ti-e frica.se poate opri sau poate continua sa sughita.sa nu te sperii-e ceva normal.fii-mea sughita dupa ce manca sau dupa ce o scoteam din cadita si o masam...si sughita cate 30 min incontinuu cateodata

37+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Trebuie sa va spun ca mi-au venit ieri rezultatele de la secretie, cred ca nu am nimic, adica streptococ am inteles ca nu am, restul nu stiu ce inseamna, adica zice asa:

Cultura microbiana - secretie col uterin
Cultura microbiana negativa pentru:
- Streptococ hemolitic grup B
- Staphylococcus aureus
- Enterococcus spp.
- Enterobacteriaceae
- Pseudomonas spp.
- Neisseria gonorrhoeae
- Haemophilus spp.
Cultura fungi - negativa.

Ex. microscopic - albastru metilen - secretie col uterin
Examen microscopic coloratie albastru de metilen (MO 1000x):
Celule epiteliale plate - frecvente, izolate si in placarde???
Leucocite polimorfonucleare - foarte rare
Flora microbiana - moderata, rari coci, relativ frecventi lactobacili???

Examen microscopic - Gram - secretie col uterin
Examen microscopic coloratie Gram (MO 1000x):
Celule epiteliale plate - frecvente, izolate si in placarde???
Leucocite polimorfonucleare - foarte rare
Lactobacili (bacili Doderlein) - frecventi???
Flora microbiana - foarte rari coci Gram pozitivi asezati in diplo, cu dispozitie extracelulara???
Gardnerella vaginalis - absent
Leptothrix - absent
Levuri - absente
Filamente de mucus - frecvente ???

Nu cred ca e vreun bai..... Si cat am suferit io la recoltare
Dc nu am streptococ, nu-l sun pe doctor, o sa i le arat in 1 febr la control! Cred ca nu am de ce sa-mi fac griji, nu?

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

anca_cls - sa dea dracu' daca inteleg ceva din analizele astea

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Altesa, cand ai timp .. sa-mi spui si mie te rog cum i facut cu injectiile, cand le-ai oprit. Sper sa nu fiu confuza dar parac stiu ca tu faceai clexane, nu?

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Gianina&tati Bebe mii de felicitari!
Elena bine ai venit!
Altesa Felicitari pt papa exclusiv la san! Da, cand bebe se chirceste il doare burtica.
Nu mai retin care dintre voi spunea ca i s-a recomandat de catre o prietena sa nu dea bebele cu creme/ lotiuni, etc. Exact asta ne-a spus si noua de la spital. Mie mi-a spus ca toate produsele astea ajung sa modifice PH-ul natural al pielii si ca un ulei natural (masline, migdale, etc) e suficient. Aici pediatrul recomanda uleiurile dupa varsta de 4 luni.
Wrap-ul: inca din spital bebele e infasat si ni se recomanda sa continuam sa-l infasam acasa pana la cel putin 6 saptamani cand e mai dezmeticit si isi da seama de utilitatea membrelor din dotare
Ma alatur si eu grupului cu contractii de azi noapte. Dupa ce ne-a scris Bebe am purces spre dormitorul nuptial, unde ce sa vezi?! Ma luase o durere de burta ca la menstruatie sau ca si cand as fi vrut sa ma duc la...baie. Mi se impietrea burta si durerea incepea de pe linia chilotului urca spre buric si pe sira spinarii, crestea intensitatea pana la punctul in care mi se taia respiratia si incepea sa scada lasandu-mi o sudoare rece si putina usurare. Am avut cateva din astea cu durata de 40 secunde si 7-8 minute intre ele. M-am ridicat si m-am dus in baie ca sa nu fac balta in dormitor. In tot timpul asta ma gandeam la Gianina. Am fugit la telefon sa verific daca am salvat nr Andei ca sa va dau de stire, dupa care am sunat la Urgente. Dna a ras si mi-a sugerat sa ma intind si sa ma odihnesc, iar daca se vor rupe membranele sa sun din nou. M-am intins langa sotul sforaitor si am reusit sa adorm. Dimineata m-am trezit singura, fara Irisuca ceea ce m-a speriat. Am inceput sa o strig, sa o impung, sa o apas, dar nimik. A reactionat doar la tac-su' ceea ce m-a facut extrem de geloasa si n-am mai vorbit cu ei toata ziua
Anda veniti anul asta in Cipru?
Toni Sanatate si rabdare! Dumnezeu e mare si ajuta! Uite-l pe Sven ca e gata de plecare acasa, vonicelul!
Anahadasa Crestere frumoasa in continuare!
Fetele care il cititi pe Capraru: l-am primit si eu de la mama mea. E exact cartea dupa care m-a hranit, sters la fund, spalat, etc acum 27 ani. Eu am 8 carti, printre care si Dr Spock, dar cand imi vine cate un pitic fug la Capraru. Mi se pare cea mai completa dintre toate pe care le citesc. Mai ne contrazicem, dar o scoatem la capat in cele din urma
Fetele cu problemute (raceli, virusi, diabet) aveti mare grija de voi. A mai ramas atat de putin; va doresc sa va bucurati de ultimele zile cu burtica.

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput