Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)
Raspunsuri - Pagina 6
annesi spune:
Altesa, ce ma bucur ca ai trecut repede si bine prin asta! e incurajator sa auzi si asemenea cazuri. te felicit si va doresc tuturor multa sanatate, sa pape bebe bine si sa creasca mare!
Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
annesi spune:
Adriana, nu mai citi prostii pe net. stiu ca e tentant sa te "documentezi" dar daca doctorul a verificat tot la bebe si e ok, atunci stai linistita. eu la 20 de sapt am fost diagnosticata cu exces de lichid si mi-a zis si doctorul ca e posibil ca bebe sa aiba o malformatie, dar am cautat si am masurat tot ce se putea si acum stam linistiti. Doamne ajuta, sa fie bine!
Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
silvi23 spune:
Buna seara si de la noi, tot in format 2 in 1 va scriem, cu mici contractii dureroase dar din cand in cand, adica deloc regulate
am vorbit azi cu doctorita adica cu asistenta ca ea era ocupata cu o pacienta si mi-a transmis sa ma duc maine la control dar nu la ea la cabinet ci direct la Regina Maria unde nu m-a consultat pana acum....sper sa fi inteles ca nu vreau nici o inducere, eu vreau doar sa stiu ca e bine bebe chiar daca e un pic mai puturos si ai place la mami in burtica as vrea sa iasa cand vrea el, altfel nu am facut nimic e ca si cum as face cezariana, nu vreau sa-i programez eu data nasterii daca ma intelegeti
Gianina mamica fericita, felicitari si multa sanatate si tie si printesei Maria Elena, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii chiar daca s-a jucat un pic cu nervii vostri la inceput, a vrut sa va arate cine stabileste regulile de acum la voi in familie
Annesi, suntem cam in aceeasi situatie,poate dupa controlul de maine venim cu ceva vesti mai bune, ce sa facem daca bulgarasilor le place mai mult la mami in burtica, parca stiu ce frig e afara...
am vorbit si eu cu preotul nostru si ni s-a spus la 8 zile dupa nastere sa-l anunt ca tre sa vina acasa sa ne citeasca o molifta sa putem iesi din casa, apoi se mai citeste una la 40 de zile dar la biserica parca...astea stiu sigur ca nu sunt superstitii sau obiceiuri de pe la batrani restul faze gen scuipatu sau altele sunt dea dreptul penibile, am mai auzit una de la soacramea, sa-mi pup baiatul dupa nastere pe ambii obrajori sa aibe gropite
Bulinuta, inducere la domiciliu tot facem, a mai ramas mutatul mobilei si alergatul sotului prin patul conjugal care sincer nu prea imi arde,in mare sunt bine daca nu sunt probleme cu bebe as vrea sa-l las pe el sa decida cand sa se nasca, ma cam stresez cand ma suna lumea in disperare "nu ai nascut inca? daca are bebe ceva? daca are cordonul ombilical nu stiu cum?"
nu inteleg de ce atatea pe capul tau, acum de unde a mai aparut si sinuzita asta?multa sanatate si tie si baiatului, hai ca mai ai un pic si poate daca scapi de servici te poti odihnii si tu mai mult si mai scapi de virusii astia...
Olga, sunt de acord cu infasatul bebelusului, e adevarat ca ajuta acel swaddle blanket, e testata pe finuta mea,cat a fost mititica a dormit foarte bine noaptea din cauza infasatului, e adevarat ca se sperie de manute si zice ca de-aia se trezesc....mie mi-a adus cineva din state doua de la kiddopotamus, au fost 22 $ dar sunt subtiri pentru vara, nu stiu daca le voi putea folosii ca sunt pentru nou nascuti adica marime medie...
Alina, cred ca esti deja acasa,si sa-ti vina repede lapticul pentru bebe Filip, sa creasca mare si fara colici...si tie sa te refaci repede
+40 cu
silvi23 spune:
Altesa,ce super, si eu vreau asa usor,felicitari mami pentru grasunel, chiar ai facut treaba buna,of exact de asta mi-e si mie frica, lui bebe sa-i fie foame si eu sa nu-mi dau seama, cum poti stii daca s-a saturat? daca ai lapte indeajuns?ti-a explicat ceva dr. pediatru?
+40 cu
aerlilian spune:
Altesa, super treaba ai facut tu acolo...Bravo, mami!
Adriana, venise si randul tau la ganduri negre, asa ca te iertam. Dar revino-ti repede ca altfel sar cu gura pe tine si atunci sa te tii!Nu are nimic copilul, ai inteles?
Alinutza, cand te induri tu sa te deslipesti de micutul tau 5 min, spune-ne ca ati ajuns cu bine acasa!
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
happymumy spune:
Suzieq, da, uitasem sa schimb semnatura, saptamina asta am intrat in saptamina 37.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
aerlilian spune:
Ghiulten, ramane sa aflu poimaine cu certitudine daca ma cuplez cu tine miercuri sau cu Lady joi...
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
ALTESA spune:
fetelor de cate ori e normal sa faca caca bebe pe zi,ca azi nu a facut deloc
Happy,iti dai seama ca bebe nu s-a saturat ca bebe urla intruna
Anca,nu am facut nimic special sa scap de epiziotomie,pur si simplu s-a facut lamaia grapefruit
mami implinita de baby Rafael-Ioan
My_Lady0091 spune:
Altesa...bebe in primele saptamani trebuie sa faca caca dupa fiecare masa.insa pe parcurs se poate constipa.daca dupa trei zile nuface caca deloc...ii bagi supozitor...insa intre timp...fa-i masaj la burtica in sensul invers acelor de ceasornic..ridica-i piciorusele si adu-i genunchi flexati deasupra burticii..coboara-le..
Bebe e satul..cand dupa ce suge doarme legat cel putin 2 ore..si daca plange si strange burtica..inseamna ca sunt colicii..nu foamea..trebuie sa elimini problemele pe rand..foame..sete(astea doua se satura cu san), colici, somn...pana ajungi la problema pt.care plange defapt..daca ii dai san, da-i la cerere..daca suge-clar ii e fomica.pe parcurs vei putea disocia plansul dupa tonalitate, vei sti cand plange de foame, cand de somn, cand simte lipsa mamei, cand sunt colicii...
Curaj
37+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ALTESA spune:
am uitat sa va spun ca bebe nu mai papa biberon de 3 zile papam doar de la san dar il cantaresc inainte si dupa ca sa vad daca mai e nevoie de completare si la 3 zile tre sa o sunam pe dr, pediatra sa-i povestim ce facem ,vroiam sa va intreab un bebelus care papa lapte praf oare cati ml papa la o masa ,avand o saptaman de viata ,dar la 2?
Noi acum papam 80 ml la o masa.
mami implinita de baby Rafael-Ioan