Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felicitari mamicilor! si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de pe aici, o adevarat comunitate :)
m-am uitat la DPN-uri si am vazut ca sunteti cateva dintre voi care aveti DPN 15,16,18,19 feb. si eu sunt tot cam pe acolo mai exact 16 februarie , dupa ultima consultatie;
am emotii dar abia astept, ca mi-e tare greu cu somnul , nu mai pot dormi nici pe partea stanga :(
am cam exagerat cu treab prin casa zilele astea si am cam avut contractii dureroase dar au trecut , o las mai moale cu "trebaluitul";
va pup si sa avem parte de sanatate !
Ane cu Maria Evelina in 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua mamici,burtici si pitici.
Mami la taste nu tati nu a fost pe acilea niciodata pana acum dar eu dictam si tati scria.,,intradevar pt tati acu suntem cele mai frumoase si mai valoroase comori ale lui.
Fetele mele dragi eu sunt nesperat de bine,,am trecut cu greu oarecum prin tot dar sf a fost fenomenal,rezultatul e fara cuvinte si doar noi mamicile stim ce inseamna.Tati nea asistat secunda de secunda,epidurala si profesionalismul celor pe mana cui am fost au facut din mine o mamica cu psihicul ok dupa o nastere care nu pot sa mint ca nu a durut sau ca nu am tipat,urlat si tot tacamu stiti voi unele cam cum sta treaba.Totul a trecut si deacum ne rugam la dumnezeu sa fim sanatosi toti3 si sa avem grija de pisicuta asa cum e mai bine pt ea.
Stiu ca sunt printre voi fete cu uratu de streptococ B fetelor curaj ca nimik nui grav mie miau bagat antibioticu cand eram la dilatatie5 si miau zis ca e valabil 4ore daca dura nasterea mai mult aveam cateter in mana si imi mai baga o doza dar nu a mai fost nevoie,,fruntea sus ca nu e chiar asa de bau-bau.
Va poop pe toate sa stiti ca tati nea citit toate mes de la voi deci cam sunt la zi acum ramane de vazut deaici in colo ce o mai fi.poop si aveti grija de voi.
Si pt ca nu retin cine mai urmeaza in listuta scot si eu niste motate la agitat nitel poate prind bine cuiva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc

Hello mamici si burtici,

Eu incep sa ma ingrijorez ca dorm prea mult. Nu e o gluma, oare o fi vreo problema? De dimineata am imbracat fetita si am trimis-o cu tati la gradi, pe la 8 jumate, matzaita si somnoroasa. In momentul in care au iesit pe usa am avut o ezitare: sa-mi fac o cafea sau sa mai stau putin in pat? Desi nu-mi era somn, am baut putina apa si m-am pus totusi in pat. M-am trezit la 12.30!!!
Desi mi-a picat bine somnul asta prelungit ma simt acum usor ametita, in viata mea nu am dormit atata.

Annesi, 13 cu 8 nu e o tensiune mare, si preeclampsia inseamna neaparat proteine in urina, daca alea sunt absente si totusi tensiunea e mare, e mai putin grav, din cate stiu rar se face altceva decat o monitorizare mai atenta.

Aerlilian, eu am ras de una singura la povestea ta cu scuipatul, dar imi inchipui ca te-ai infuriat. Daca-ai sti cate minuni din astea sunt in Banat, mai ales la tara, te-ai minuna... Fara legatura cu sarcina, tie nu ti-au dat babele cu ghemul in cap pe la 13-14 ani pt ca erai "prea inalta pt o fata"? Cand ma gandesc acum ca bunica mea era de fata si radea... imi imaginez doar cum as face dac-ar veni nu stiu care "tanti" sa isi exerseze pe Andra (care e si ea inaltuta bine) "abilitatile" astea

Dari_nanau, te-a lamurit suzie am vazut despre stresul nostru cu ziua de sambata.

Lali, cred ca la tine va fi sambata pe bune! Tinem pumnii.

Felicitari Gianina!

Mami de Andra (18.02.2006) si 37+ cu

e normal, si eu dorm mult, e adevarat ca nu pre aconfortabil din cauza burtii dar chiar si-asa ma culc pe la 2 noaptea si ma trezesc pe la 12 a -2 a zi, cred ca e normal.

Ane cu Maria Evelina in 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gianina1983

Buna ziua mamici,burtici si pitici.
Mami la taste nu tati nu a fost pe acilea niciodata pana acum dar eu dictam si tati scria.,,intradevar pt tati acu suntem cele mai frumoase si mai valoroase comori ale lui.
Fetele mele dragi eu sunt nesperat de bine,,am trecut cu greu oarecum prin tot dar sf a fost fenomenal,rezultatul e fara cuvinte si doar noi mamicile stim ce inseamna.Tati nea asistat secunda de secunda,epidurala si profesionalismul celor pe mana cui am fost au facut din mine o mamica cu psihicul ok dupa o nastere care nu pot sa mint ca nu a durut sau ca nu am tipat,urlat si tot tacamu stiti voi unele cam cum sta treaba.Totul a trecut si deacum ne rugam la dumnezeu sa fim sanatosi toti3 si sa avem grija de pisicuta asa cum e mai bine pt ea.
Stiu ca sunt printre voi fete cu uratu de streptococ B fetelor curaj ca nimik nui grav mie miau bagat antibioticu cand eram la dilatatie5 si miau zis ca e valabil 4ore daca dura nasterea mai mult aveam cateter in mana si imi mai baga o doza dar nu a mai fost nevoie,,fruntea sus ca nu e chiar asa de bau-bau.
Va poop pe toate sa stiti ca tati nea citit toate mes de la voi deci cam sunt la zi acum ramane de vazut deaici in colo ce o mai fi.poop si aveti grija de voi.
Si pt ca nu retin cine mai urmeaza in listuta scot si eu niste motate la agitat nitel poate prind bine cuiva

Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012

Felicitari si multa sanatate, te asteptam si cu alte povestiri, dupa ce te refaci !sa fie sanatoasa pisicuta si sa va bucurati de ea!

Ane cu Maria Evelina in 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

bravooo GEANINA asteptam poze cu mica printesaaaaa
azinoapte am dormit aproape toata noaptea dar am tras si un somn de 3 ore la pranz
azi mi-a venit cartea MAMA SI COPILUL de CAPRARU ff interesanta o recomand
pupam fetele scot niste majorete preventiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am fost si eu la doctor, bebelina e bine are deja cca 3200g , placenta grad 2, deci mai ramanem in formula 2 in 1 ceva timp, col inchis. Problema ramane lichidul in exces care nu scade de nici o culoare. M-am pus pe citit si sincer m-am ingrozit; imi e frica sa nu aiba bebelina ceva care sa nu-l fi detectat nimeni pan acum. Abia astept sa nasc sa o vad sanatoasa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

buna seara fetlor eu inca mai citesc din urma deci nu stiu cine ce si cum ,vroiam sa va povestim si noi cate ceva.

Pe 9 ianuarie seara la 22si 12 min. mi s-a rupt apa cea mult asteptata l-am sunat pe doctorila si am plecat spre bucuresti ,eram in buc. la 23 si 28 ,iar la 00.00 ERAM INTERNATA CU DILATAtie 3 si contractii la 3 minute in cateva munite nici o ora am ajuns la dilatatie 5 si atunci a venit si doctorila de-acasa iar el se astepta sa-l chem pe la 5 dimi,mi-au pus epidurala in 40 de minute am ajuns la dilatatie 10 si la 3 si 20 a iesit galusca mea frumoasa,si grasana un baietel de 3800 de grame ,apgar,9 si 55 de cm,iar cand l-au cantarit toata lumea era socata inclusiv doctorul care nu se mai orea sa-mi spuna ca sunt o mamica de nota 10,nu m-am rupt la dansa,nu m-au taiat ,bebe a lesit fara sa faca pagube.

Surpriza a venit cand a-2-a zi m-au chemat sa ma externeze ca bebe e foarte bine si nu are rost sa mai stam si m-au externat la nici 48 de ore ,am ajuns cu bebe acasa si o zi l-am tinut cam nemancat deoarece crdeam ca are colici ,insa de fapt lui era foame dar obosea nu putea sa suga mult si eu credeam ca se satura,asa ca a-4 azi am plecat la pediatra cu el si am rezolvat-o si pe-asta.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Felicitari Gianina!Sa fiti sanatosi toti 3!

Altesa,ce surpriza!!!Ne gandeam noi ca ne coci cv!
Super nastere ai avut si mare noroc ca nu te ai rupt deloc!Sa va traiasca grasunelul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ghiulten, de ce asa repede intalnirea? Sau nu ai modificat semnatura?

Adc, imi place cum gandesti: pana sambata, la mine toate socotelile se termina cu vineri . Ce inseamna prima nastere, stresul mult mai mare.

ALTESA, foarte bine ai trecut de nastere si rapid acasa, pentru asta a meritat toata asteptarea si toata galeria.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ligia am si eu cartea mi-a dat-o cumnata'mea!E super am citit-o si gasesti multe lucruri interesante.
Apropo de lucruri interesante...azi am vb cu prietena mea care a nascut anul trecut,in vara si mi-a dat cateva sfaturi in ceea ce priveste produsele pt ingrijirea si igiena lui bebe.Mi-a spus sa iau asa:bephanten si epithelin pt fundulet, baneocin pt buric,servetele umede,sampon/lotiune pt corp adica 2 in 1 pt baita(Nivea) si ulei de masline presat la rece pt uns corpul...atat...cica ar fi suficient ca sa nu l umplu pe bebe de tot felul de chimicale din numeroasele cosmetice aflate pe piata acum...

Mergi la inceput