Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ane-maria/ane-maria.jpg)
ane-maria spune:
Felicitari mamicilor! si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de pe aici, o adevarat comunitate :)
m-am uitat la DPN-uri si am vazut ca sunteti cateva dintre voi care aveti DPN 15,16,18,19 feb. si eu sunt tot cam pe acolo mai exact 16 februarie , dupa ultima consultatie;
am emotii dar abia astept, ca mi-e tare greu cu somnul , nu mai pot dormi nici pe partea stanga :(
am cam exagerat cu treab prin casa zilele astea si am cam avut contractii dureroase dar au trecut , o las mai moale cu "trebaluitul";
va pup si sa avem parte de sanatate !
Ane cu Maria Evelina in 35 +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina1983/gianina1983.jpg)
gianina1983 spune:
Buna ziua mamici,burtici si pitici.
Mami la taste nu tati nu a fost pe acilea niciodata pana acum dar eu dictam si tati scria
.,,intradevar pt tati acu suntem cele mai frumoase si mai valoroase comori ale lui
.
Fetele mele dragi eu sunt nesperat de bine,,am trecut cu greu oarecum prin tot dar sf a fost fenomenal,rezultatul e fara cuvinte si doar noi mamicile stim ce inseamna.Tati nea asistat secunda de secunda,epidurala si profesionalismul celor pe mana cui am fost au facut din mine o mamica cu psihicul ok dupa o nastere care nu pot sa mint ca nu a durut sau ca nu am tipat,urlat si tot tacamu stiti voi unele cam cum sta treaba.Totul a trecut si deacum ne rugam la dumnezeu sa fim sanatosi toti3 si sa avem grija de pisicuta asa cum e mai bine pt ea.
Stiu ca sunt printre voi fete cu uratu de streptococ B fetelor curaj ca nimik nui grav mie miau bagat antibioticu cand eram la dilatatie5 si miau zis ca e valabil 4ore daca dura nasterea mai mult aveam cateter in mana si imi mai baga o doza dar nu a mai fost nevoie,,fruntea sus ca nu e chiar asa de bau-bau.
Va poop pe toate sa stiti ca tati nea citit toate mes de la voi deci cam sunt la zi acum ramane de vazut deaici in colo ce o mai fi.poop si aveti grija de voi.
Si pt ca nu retin cine mai urmeaza in listuta scot si eu niste motate la agitat nitel poate prind bine cuiva
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Hello mamici si burtici, Eu incep sa ma ingrijorez ca dorm prea mult. Nu e o gluma, oare o fi vreo problema? De dimineata am imbracat fetita si am trimis-o cu tati la gradi, pe la 8 jumate, matzaita si somnoroasa. In momentul in care au iesit pe usa am avut o ezitare: sa-mi fac o cafea sau sa mai stau putin in pat? Desi nu-mi era somn, am baut putina apa si m-am pus totusi in pat. M-am trezit la 12.30!!! Desi mi-a picat bine somnul asta prelungit ma simt acum usor ametita, in viata mea nu am dormit atata. Annesi, 13 cu 8 nu e o tensiune mare, si preeclampsia inseamna neaparat proteine in urina, daca alea sunt absente si totusi tensiunea e mare, e mai putin grav, din cate stiu rar se face altceva decat o monitorizare mai atenta. Aerlilian, eu am ras de una singura la povestea ta cu scuipatul, dar imi inchipui ca te-ai infuriat. Daca-ai sti cate minuni din astea sunt in Banat, mai ales la tara, te-ai minuna... Fara legatura cu sarcina, tie nu ti-au dat babele cu ghemul in cap pe la 13-14 ani pt ca erai "prea inalta pt o fata"? Cand ma gandesc acum ca bunica mea era de fata si radea... imi imaginez doar cum as face dac-ar veni nu stiu care "tanti" sa isi exerseze pe Andra (care e si ea inaltuta bine) "abilitatile" astea ![]() Dari_nanau, te-a lamurit suzie am vazut ![]() Lali, cred ca la tine va fi sambata pe bune! Tinem pumnii. Felicitari Gianina! Mami de Andra (18.02.2006) si ![]() ![]() |
e normal, si eu dorm mult, e adevarat ca nu pre aconfortabil din cauza burtii dar chiar si-asa ma culc pe la 2 noaptea si ma trezesc pe la 12 a -2 a zi, cred ca e normal.
![](pupic.gif)
Ane
![](gravida.gif)
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gianina1983 Buna ziua mamici,burtici si pitici ![]() ![]() Mami la taste ![]() ![]() ![]() Fetele mele dragi eu sunt nesperat de bine,,am trecut cu greu oarecum prin tot dar sf a fost fenomenal,rezultatul e fara cuvinte si doar noi mamicile stim ce inseamna.Tati nea asistat secunda de secunda,epidurala si profesionalismul celor pe mana cui am fost au facut din mine o mamica cu psihicul ok dupa o nastere care nu pot sa mint ca nu a durut sau ca nu am tipat,urlat si tot tacamu stiti voi unele cam cum sta treaba ![]() ![]() Stiu ca sunt printre voi fete cu uratu de streptococ B fetelor curaj ca nimik nui grav mie miau bagat antibioticu cand eram la dilatatie5 si miau zis ca e valabil 4ore daca dura nasterea mai mult aveam cateter in mana si imi mai baga o doza dar nu a mai fost nevoie,,fruntea sus ca nu e chiar asa de bau-bau. Va poop pe toate sa stiti ca tati nea citit toate mes de la voi deci cam sunt la zi acum ramane de vazut deaici in colo ce o mai fi.poop si aveti grija de voi ![]() ![]() ![]() Si pt ca nu retin cine mai urmeaza in listuta scot si eu niste motate la agitat nitel poate prind bine cuiva ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012 |
Felicitari si multa sanatate, te asteptam si cu alte povestiri, dupa ce te refaci !sa fie sanatoasa pisicuta si sa va bucurati de ea!
![](pupic.gif)
Ane
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tebligia/tebligia.jpg)
tebligia spune:
bravooo GEANINA asteptam poze cu mica printesaaaaa
azinoapte am dormit aproape toata noaptea dar am tras si un somn de 3 ore la pranz
azi mi-a venit cartea MAMA SI COPILUL de CAPRARU ff interesanta o recomand
pupam fetele scot niste majorete preventiv
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Am fost si eu la doctor, bebelina e bine are deja cca 3200g , placenta grad 2, deci mai ramanem in formula 2 in 1 ceva timp, col inchis. Problema ramane lichidul in exces care nu scade de nici o culoare. M-am pus pe citit si sincer m-am ingrozit; imi e frica sa nu aiba bebelina ceva care sa nu-l fi detectat nimeni pan acum.
Abia astept sa nasc sa o vad sanatoasa.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu
Mult a fost, putin a ramas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
buna seara fetlor eu inca mai citesc din urma deci nu stiu cine ce si cum ,vroiam sa va povestim si noi cate ceva.
Pe 9 ianuarie seara la 22si 12 min. mi s-a rupt apa cea mult asteptata l-am sunat pe doctorila si am plecat spre bucuresti ,eram in buc. la 23 si 28 ,iar la 00.00 ERAM INTERNATA CU DILATAtie 3 si contractii la 3 minute in cateva munite nici o ora am ajuns la dilatatie 5 si atunci a venit si doctorila de-acasa iar el se astepta sa-l chem pe la 5 dimi,mi-au pus epidurala in 40 de minute am ajuns la dilatatie 10 si la 3 si 20 a iesit galusca mea frumoasa,si grasana un baietel de 3800 de grame ,apgar,9 si 55 de cm,iar cand l-au cantarit toata lumea era socata inclusiv doctorul care nu se mai orea sa-mi spuna ca sunt o mamica de nota 10
,nu m-am rupt la dansa,nu m-au taiat ,bebe a lesit fara sa faca pagube
.
Surpriza a venit cand a-2-a zi m-au chemat sa ma externeze ca bebe e foarte bine si nu are rost sa mai stam si m-au externat la nici 48 de ore ,am ajuns cu bebe acasa si o zi l-am tinut cam nemancat deoarece crdeam ca are colici ,insa de fapt lui era foame dar obosea nu putea sa suga mult si eu credeam ca se satura,asa ca a-4 azi am plecat la pediatra cu el si am rezolvat-o si pe-asta.
mami implinita de baby Rafael-Ioan
![](images/user_woman.png)
mrg spune:
Felicitari Gianina!Sa fiti sanatosi toti 3!
Altesa,ce surpriza!!!Ne gandeam noi ca ne coci cv!
Super nastere ai avut si mare noroc ca nu te ai rupt deloc!Sa va traiasca grasunelul!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
suzieq spune:
Ghiulten, de ce asa repede intalnirea? Sau nu ai modificat semnatura?
Adc, imi place cum gandesti: pana sambata, la mine toate socotelile se termina cu vineri . Ce inseamna prima nastere, stresul mult mai mare.
ALTESA, foarte bine ai trecut de nastere si rapid acasa, pentru asta a meritat toata asteptarea si toata galeria.
MTHFR C677T Homozigot +36
![](images/user_woman.png)
mrg spune:
Ligia am si eu cartea mi-a dat-o cumnata'mea!E super am citit-o si gasesti multe lucruri interesante.
Apropo de lucruri interesante...azi am vb cu prietena mea care a nascut anul trecut,in vara si mi-a dat cateva sfaturi in ceea ce priveste produsele pt ingrijirea si igiena lui bebe.Mi-a spus sa iau asa:bephanten si epithelin pt fundulet, baneocin pt buric,servetele umede,sampon/lotiune pt corp adica 2 in 1 pt baita(Nivea) si ulei de masline presat la rece pt uns corpul...atat...cica ar fi suficient ca sa nu l umplu pe bebe de tot felul de chimicale din numeroasele cosmetice aflate pe piata acum...