Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***
Raspunsuri - Pagina 24
bebe_shtrumf spune:
Ina m-ai distrat rau...uitai de febra musculara 3 secunde, ce sa mai!
asta cu "era sa adorm"-mereu soacra-mea, mama si socra-miu "nu se odihnesc"-treb sa inchid usa de sforaituri dc innoptam cu dansii
Iar cu degetul cred ca ii faceam semn lui Ian sa o muste"preventiv", moooooooooooooor, adika cum? eu nu-mi pup nici copilul pe gura, ma spal inainte sa dau cu crema etc...mai ales asaaaaaaaaaaa; mai avea socra-miu un obicei s-o stearga la gura dupa ce fuma 10 tigarete si nu stia el ce mancase fi-mea(iar eu o finutza: uitati SERVETEL!0, EL "NU. NU, CA SUNT CURAT PE MANA, pacatele mele!"
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
radeti de mine: va las azi!
frumoasa si grasa, sau grasa si frumnoasa:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=283934088326971&set=a.283933788327001.75655.100001311452589&type=1&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
Ina si eu zic ca bilantul pe astazi este bun, cacci ati iesit afara si i-a si placut
Legat de doamnaR., stii ce-i poate pielea. Si soacra-mea face foarte multe faze care ma enerveaza, dar am invata sa o accept asa cum este, caci deschimbat nu prea am cum. Ma port frumos cu ea si ii zic ce ma deranjeaza, mai in gluma. Asa nu ne suparam. Inainte ma suparam si ii ziceam mai urat si nu iesea prea bine. Asa daca ii zic mai in gluma, intelege si face si ea misto de ea David o iubeste foarte mult si din cate ne zici se pare ca si Ian tine la ea. Asa ca incearca sa fii mai zen
Olga, mamica lui David iepurasul si 35+
novus spune:
Olga, a propos de soacra-ta ,cred ca am trecut azi pe langa ea, nu stun sigura, avea caciula si de aceea nu cred ca am recunoscut-o dar parca i-am auzit vocea
Si eu adopt metoda cu spusul in gluma si chiar functioneaza, acum ca uneori sunt glume mai ironice, asta e !
Pe mine ma enervau cand era Ada mica si tot vroiau sa o diversifice
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf radeti de mine: va las azi! frumoasa si grasa, sau grasa si frumnoasa: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=283934088326971&set=a.283933788327001.75655.100001311452589&type=1&theater www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Wooow cata zapada Vreau si eu!!! Ce distractie pe tine Frumoasa esti, pana la grasa mai ai Esti doar bine facuta
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Olga, a propos de soacra-ta ,cred ca am trecut azi pe langa ea, nu stun sigura, avea caciula si de aceea nu cred ca am recunoscut-o dar parca i-am auzit vocea Si eu adopt metoda cu spusul in gluma si chiar functioneaza, acum ca uneori sunt glume mai ironice, asta e ! Pe mine ma enervau cand era Ada mica si tot vroiau sa o diversifice www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Vocea ei este inconfundabila, iar sonorul este mereu la maxim Este singura persoana pe care o aud cand vorbeste jos, iar eu sunt sus
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Ina si eu zic ca bilantul pe astazi este bun, cacci ati iesit afara si i-a si placut Legat de doamnaR., stii ce-i poate pielea. Si soacra-mea face foarte multe faze care ma enerveaza, dar am invata sa o accept asa cum este, caci deschimbat nu prea am cum. Ma port frumos cu ea si ii zic ce ma deranjeaza, mai in gluma. Asa nu ne suparam. Inainte ma suparam si ii ziceam mai urat si nu iesea prea bine. Asa daca ii zic mai in gluma, intelege si face si ea misto de ea David o iubeste foarte mult si din cate ne zici se pare ca si Ian tine la ea. Asa ca incearca sa fii mai zen Olga, mamica lui David iepurasul si 35+ |
Ian o iubeste mult si adora sa stea cu ea; nu este zi sa nu ma puna sa o sun sa vina la el; are rabdare multa si se joaca mult cu el; ii face chef si discoteca / cind sint singuri si alte traznai; nu l-as lasa pe Ian cu ea daca nu as sti ca e fericit cu ea; de "intimplari" ca si cele de azi am parte mai merei doar ca nu le povestesc aici; iar relatia lor o incurajez pentru ca Ian, daca n-ar fi dna. R, n-ar sti ce e aia...bunica Mi-e greu sa scriu cuvintul "bunica" si sa o am pe dna. R. in minte si, de rea ce sint, eu nu o consider asa dar Ian nu stie asta si sper, cind va creste, sa o considere el pentru ca eu, pur simplu, nu pot...
AlexAndra_81 spune:
Ina, si eu zic ca a dat cu plus, a iesit copilul afara, uraaa, sa speram ca mai vrea si maine
Doamna R e de coma, ce mai
fug la sala si pe urma la cupil acasa
va pup pe toate
Amalia
olishka spune:
Ina pai tocmai de aceea iti sare asa repede mustarul pe ea, caci ti-e greu sa o accepti ca pe bunica lui Ian si te inteleg. Si eu daca stau sa ma gandesc, daca ar face mama unele tampenii pe care le face soacra nu m-as supara asa tare, pe cand cu soacra-mea este cu totul alta poveste Da, imi este mai greu sa o diger si da, sunt invidioasa un pic pe relatia pe care o are cu David. Desi sta la Deva il vede mult mai des pe David si prtrece mai mult timp cu el decat mama mea, care doar teoretic sta in Bucuresti... caci practic n-am mai vazut-o de la Craciun, iar pana in seara de Craciun tot a fost ocupata vreo luna. Asa ca un pic te inteleg si eu
Tare greu am scris acest messj, de pe tel, caci il culc pe David.
pisigri spune:
Strumphulino, tare draguta esti !
Inapreda, eu tare te inteleg. Mi-e jena mie sa scriu niste chestii aici pe forum, ca ar suna tare urit sa imi vorbesc de rau familia (extinsa), sunt niste chestii destul de penibile.
Gazo, bine ca sunteti bine, nu te enerva pentru prostii care nu merita.
Novus, dupa cum se vede, si eu si Chato avem tot atita minte.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)