Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Gaza, bine ca sunteti acasa !! de la ce a fost febra, raceala ?
Sanatate multa frumoasei !!
Cat despre poza, e tot cea pe care o ai de vreo saptamana, nu ai pus-o tu ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Va povestesc ce dimineata am avut, chit ca o sa ma facet vrajitoarea cea rea.
Cind am fost ultima data la Ficatzea si Ian plingea de mama focului, s-a oprit din plins cind l-a ntrebat:
-Vrei cu mama si tata sau preferi sa ramii singur cu mine???
Printre lacrimi, i-a raspuns:
-Cu mama si tata vei...
Azi, asa am facut si eu, desi stiam ca nu e bine:
-Vrei sa iesi afara cu mama sii dada (dna. R) sau cu...doamna doctor?
In timp ce-l imbracam, i-am spus ca, daca nu-i place si nu vrea, veniim imediat in casa.
Cu sania nu avrut sub nici o forma s, la inceput, dorea numai in brate; apoi, a fost ok: am cumparat creioane si plastelina, am fost la cofetarie si am colorat, apoi ne-am plimbat pe pietonal si am mincat covrigi simpli. Apoi, in curte, ne-am tavalit prin "mormanele" de zapada si am aflat ca dna R. si socru merg la dentist si, ca sa dreg busuiocul, i-am insotit cu Ian. Acolo, i-am prezentat doctorul si asistenta, i-am explicat ca doctorul e bun, ca ne ajuta sa fim fericiti, ca doar se uita la "buba" si ca toata lumea de acolo nu plinge si e fericita. Si el era , a dat cinci-ul de vreo 7 ori cu doctorul. La final, taman cind iesea sicru', Ian a imprastiat niste calendare pe jos si i-a spus buna-su:
-Nu-i voie ca NE BATE doctoru!!!
Nici n-am putut sa ma enervez ca banuiesc ca el nu stie ce zice dar eu eram constienta cind i-am spus: vrei cu mama sau cu dr?
Am uitat sa va mai spun ca, inainte de control, dna R s-a clatit cu apa de gura; Ian voia si el si i-am spus ca "nu e pentru copii" dar ea:
-Ba da, sa-i dam sii lui ca ii e...pofta!!!
Si jap, pe degetul ei -fara sa se spele- direct in gura lu Ian. De 2 ori, sa fie sigura ca-l scapa de pofte!
No, cum e bilantul dimnetii? Da cu plus? Cu minus?
Bianca2503 spune:
Ina, nu stiu ce sa zic. Voi va stiti si bunele si relele. doamna R oricum e un personaj, asa ca nici nu poti sa te enervezi...asa e ea.
Noi nu mai luam Vigantol de la un an jumate-doi, cam asa.
novus spune:
Inapreda, din punctul meu de vedere e super ok bilantul pt ca ati iesit afara , cat despre manierele doamnei R si consortului, asta e, te-ai obisnuit cu ei si stii la ce sa te astepti
Edit : la faza cu apa de gura cred ca-mi sarea putin mustarul si le ziceam vreo doua
inapreda spune:
Si, daca tot am inceput, sa va zic toata povestea; dupa dr, trebuia sa ne culcam; Ian: "si Dada fashe nani"; ne punem toti 3 in pat, Dada adoarme inainte sa-si termine copilu' laptele si...incepe sa sforaie; Ian:
- 'atate!
Si o tine intruna cu "'atate, Dada" pret de citeva minute, pina se prinde copilu' ca Dada nu stranuta (atate = sanatate!), dupa care imi spune:
-Mama, adoie uiechile (ma dor urechile)
Ce trebuia sa zic?
Intr-un final, adoarme Ian, ma dau jos din pat, putin mai zgomotos, se trezeste si dna R:
-VAi ca...ERA SA ADORM si io!
inapreda spune:
Va mu semesc pentru sugestiile legate de iesitul afara si pentru multii si multele ginduri bune
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Care chefuieste adica !! si tie ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Aha, gata m-am prins
Olga, mamica lui David iepurasul si 35+
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si, daca tot am inceput, sa va zic toata povestea; dupa dr, trebuia sa ne culcam; Ian: "si Dada fashe nani"; ne punem toti 3 in pat, Dada adoarme inainte sa-si termine copilu' laptele si...incepe sa sforaie; Ian: - 'atate! Si o tine intruna cu "'atate, Dada" pret de citeva minute, pina se prinde copilu' ca Dada nu stranuta (atate = sanatate!), dupa care imi spune: -Mama, adoie uiechile (ma dor urechile) Ce trebuia sa zic? Intr-un final, adoarme Ian, ma dau jos din pat, putin mai zgomotos, se trezeste si dna R: -VAi ca...ERA SA ADORM si io! |
Eu cred ca-i raspundeam : si eu, noroc ca m-ati tinut treaza dvs cu sforaielile !!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Suntem bine acum! ne-am intors de la Spital la 4 dimineata, am dormit pana acum nu a mai facut temperatura, ba din contra are 36,3 fara sa fi luat vre-un tratament. Detaliez mai tarziu acum suntem inca obosite si incercam sa ne revenim. Pupici cred ca mi-a intrat cineva in cont, mi-a schimbat poza. Asta nu e poza mea, m-as enerva mai tare da acu n-am putere sa ma gandesc la asta. pup Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Sa intri sa ne mai zici cum se simte Gazulina
Olga, mamica lui David iepurasul si 35+