Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 6

anaalina spune:
Eu dupa cat am tras cu Catalina folosesc acum cu mult succes granule homeopate cam pentru toate problemele care apar:
-pentru Febra :pyrogenum
-pentru diaree:podophylum
-pentru dureri de dinti :chamomilla
-pentru rani cu puroi ( Cata cea mare a facut un panaritiu la degetul mare de la picior si era ca un cartof) Silicea si hepar sulfur
Asa ca de aveti ceva probleme puteti sa ma intrebati si daca stiu va raspund cu mare drag
Noi am stat la masa -iaurt cu cereale de alea cerculete cu miere, iam iam -nu l-a mancat pe tot ,mi-a mai lasat si mie vreo 2 lingurite
Pe la 14 mancat supa de galuste .

alynta27 spune:
Salutare!
Legat de febra
Ii alternez la 4 ore ibalginul cu paracetamolul. La mine imi ia ff greu siropelele si atunci folosesc cu succes supuzitoarele. Novocalminul il dau in caz de urgenta: multe zile cu febra mare.
Alaptez! Ficamea suge mai mereu spre disperarea mea si a lui tacasau care s-a saturat de ifoasele ei si de gradul de ocupare al meu!
Si eu ma gandesc la serviciu cu emotii... La mine s-au ionsirat 5 ani de Concediu maternal!
Sa facem o strigare!

histamina spune:
prezent!
alinutule, daca te ajuta cu ceva, o prietana fff buna de a mea,are 4 baietei, din 2 in 2 ani si i-a alaptat pe fiecare cate 2 ani. in total 9 ani de alaptare si gravideala.
ei, dupa 4 sarcini si 9 ani de alaptat si gravideala, nu are deloc burta, nici macar 1 kg in plus si sanii de fata mare!
io zic ca-i materialul clientului la mijloc!

doina_1984 spune:
buna!
Prezent
Eu nu mai alaptez, M s-a intarcat singur la 6 luni si acum imi pare rau
Mie nu-mi este dor de serviciu, chiar daca inainte imi placea ce faceam acum ADOR sa stau cu M
Dupa 4 mergem dupa rezultate, abia astept.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

doina_1984 spune:
Ce fel de miere este recomandata pt copii???
Puneti sare in mancarea lor???
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

histamina spune:
miere de tei, pt relaxare si somnic.
eu am cumparat sare neiodata.se gaseste in comert, de la salinele din Donet, Ucraina.

anaalina spune:
Miere , de orice fel dar am o sursa sigura de unde o iau . Sarea e cea normala pe care o pun cand fierbe mancarea.
Am un soomnnn ma duc sa sforai si eu langa Mihai nitel

camisv spune:
Buna,
hai ca am ramas codasa cu scrisul, dar am motive ... am luat niste rafturi la T. in camera si de cateva zile cica fac ordine ... parca avem depozit, nu casa
atatea lucruri am strans!
Legat de febra, T. n-a facut (seamana cu mine) dar si eu sunt pt. homeopate si acum am acasa ceva remedii pentru debut de raceala. Anaalina si la noi homeopatele au avut succes!
Referitor la mese, vad ca majoritatea mananca mai consistent seara, deci ma gandesc sa-i mai modific si eu mesele (astazi a mancat la pranz un borcanel de 220g (caci am fost plecati de dimineata si n-am apucat sa gatesc) + un castron de supa cu taietei si paine)
Eu mai pun miere uneori in fructe si un pic de sare in mancare (daca fac pentru noi si acolo pun mai putina). O sa caut si eu neiodata.
vad ca majoritatea copiilor au inceput sa pape singurei ... T. sta comod pe scaun si deschide gura, n-are nici o intentie de mancat singur
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)