Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea88 spune:
buna fetelor
legat de febra...peste 38 rectal nurofen la opt ore...si daca face mai repede de opt ore supozitor cu paracetamol,peste 39 rectal supozitor novocalmin...
sare ii pun in mancare de pe la 10 luni...
azi a facut fite la mancat...a vrut numai lapte praf,paine prajita cu unt,putina banana si putin gratar de pui...acum doarme nu stiu ce sa ii fac de mancare mai pe seara...
doina tinem pumnii sa iasa bine analizele...
va doresc o zi frumoasa!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
andreea88 spune:
cami nici Elenys nu vrea sa pape cu lingurita singura...baga in mancare sa ia dar nu vrea sa duca la gura...la fiecare masa ii dau si ei lingurita ii arat si nu vrea....
o las in pace...o sa vrea ea odata![]()

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
doina_1984 spune:
Multumesc pentru raspunsuri 
Eu nu prea i-am dat sare si miere doar cand mai gusta limonada de la mine.
Nici M nu mananca singur... si nici nu deschide gura 
Dar la pufuleti, cartofi prajiti, biscuiti ar baga mana pana in gat ![]()
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
doina_1984 spune:
Am luat analizele si sunt cateva in neregula - LIMPH%, LIMPH #, HEMOGLOBINA, MCV,MCHC. Sper sa ajungem azi si la doctor
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
just_me31 spune:
Am zis sa scriu si eu la ceas de seara
.
Sunt franta , D m-a pus coborat/urcat scari nopatea trecuta intre 2 si 5 , chiar si la intervak de 5 minute , plangea si stiga :mama mama...; nu se mai poate asa , de maine seara il trimit pe sot , sper sa o convinga sa adoarma la loc , de obicei plange la el si o cere pe mama ![]()
.
Nici D nu papa singura nici macar nu i-am dat ustensila
imi este mai comod asa , la vara la curte promit sa o las
Eu sare ii pun , de care papam si noi , iar miere ii dau rar, e de la o vecina .
Cum adorm copii vostrii ? atat seara cat si la somnurile de peste zi .D la 11 adoarme in hinta , o leagan si ii cant , la 17 ii dau un bibe cu 150lp si daca e obosita adoarme , dar de cele mai multe ori plange si ma cheama , o iau in brate si adoarme pe umar , ii cant ; iar seara cu tati la lapte dar incepe sa faca figuri si trebuie stins tot in casa , uneori ma cheama ...ideea e ca a mea s-a invatat in brate si noaptea se ridica din patut si vrea in brate
, numai asa adoarme, sau o mai leagan in patut .....ASTEPT sa-mi impartasiti experienta voastra 
Noapte lina , fara treziri 
camisv spune:
Oramona da, astazi cred ca a facut exceptie
. Eu ii pregatisem borcanas (paste cu sunca de la Nestle), caci nu apucasem sa fac nimic pt el (noi aveam sarmale) si l-a mancat f.repede, atunci i-am pus si supa cu taietei(facuse bunica) si a mancat-o pe toata
Just_me, eu nu l-am adormit pe T. nici leganat, nici in brate,(am avut eu piticii mei
) . Cat l-am alaptat adormea cu tzitzi, apoi numai seara cu tzitzi, iar acum il pun in pat si stau langa el, ii citesc ceva, ii cant sau il mangai usor si adoarme (in max 15min
). Dar si el se mai trezeste/scanceste noaptea, de aceea eu inca dorm cu el in camera.
Doina, tinem pumnii sa nu fie nimic grav ... m-ai facut sa ma gandesc si eu la niste analize.
sa aveti o noapte linistita!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
doina_1984 spune:
Am fost la doctor si totul este in regula, sunt in paramatrii normali acei indici (sau sum sa le zic) 
m-am linistit
Nu ne-a mai dat sa luam nimic nou - tot vigantol 3 picaturi/zi si pentru imunitate CALCAREA PHOSPH. si SULFUR (homeopate).
Cand suntem acasa, il adorm stand langa el si el jucandu-se la urechea mea, iar cand suntem in oras, il plimb in carucior, culcat la maxim. Si eu il obisnuisem pe picioare dar usor-usor nu l-am mai pus, am avut rabdare si s-a dezobisnuit.
Ma duc langa el, sa-l culc.
va
-am
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Va astept la cafea!
Sare in mancare pun putina de obicei, cine mai vrea (sotul adica) sa isi puna in farfurie
, folosesc neiodata.
Vlad mult timp adormea doar la tzatza, apoi am trecut la leganatul pe picioare, insa de vreo 3 luni adoarme daca stau langa el si vorbesc in soapta (inventez povesti), il scarpin pe langa urechi, il masez pe spate. In maxim 15 minute doarme.
Eu ma bucur ca de cand ne-am intors de la sat, Vlad nu se trezeste decat de maxim 2 ori pe noapte, asa mai dorm si eu omeneste, ca de cand era in burta nu m-a lasat sa ma odihnesc cum trebuie
.

Andrei Ionut