Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am o intrebare, ce faceti cand copilul are febra, adica ce-i dati? Panadol+Nurofen alternat la 4 ore? tineti cont de doza recomandata de pe cutie? cand se da si Paracetamol supozitor? A facut Ioana febra si sunt curioasa cum dati voi medicatia?
Multumesc.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Eu la 39 ii pun supozitor paracetamol si i-am pus si novocalmin dar se da numai cu reteta .
Daca nu are febra ff mare e buna schema nurofen cu panadol la 4 ore .
Sanatate bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

cameluska, eu nu sunt experta in fegra pentru ca M a facut o singura data peste 38 si i-am pus un supozitor paracetamol si nurofen sirop din 8 in 8 ore. Nu stiu daca e bine... Multa sanatate!!!

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neataaa.. va dau o cafea , o ciocolata , un ceai numai ca sa ma iertati ca nu scriu asa de des , va urmaresc sa stiti.

Si daca tot m-am apucat sa scriu intreb si eu "mai alapteaza cineva" si intai raspund eu DAA, nu vrea domnule sa se lase de mine , ziua nu o vede dar noaptea e calare pe mine , sa-mi rupa bluza de pijama nu alta.

De servici si mie mi-e dor , de perlele copiilor , dar mai profit de liniste , fara teancuri de evaluari de corectati , de portofolii si multe altele...

Apropo de perle aseara la Pro tv :
Un jandarm(catre un cameraman care filma ):Hei , tu de unde esti?
Cameramanul (timid); Eu sunt de la un post de televiziune cultural.
U Jandarm: Bine, luati postul de televiziune coltural si bagati-l in duba si la sectie cu el.

Acum nu stiu cat v-am facut sa zambiti dar eu m-am cocosat de ras cand i-am vazut in direct.

In continuare vorbeati de mese , bon;
-pe la 4.30 lapte UHT 3.5 cam 200ml
-pe la 8-9 iar lapte ca sa mai stae si el nitel in pat
-10-11-painica cu dulceata sau miere sau cascaval sau banana cu biscuti
-13-14 - masa de pranz un singur fel cirbita mai groasa de la noi din oala
-14-16 SOMN ( daca stau langa el e somn de 2 ore daca nu stau doar de o ora )
16-17 - aici depinde de ce vrea sorasa ca atunci vine ea de la gradinita si ce vede la ea vrea si el ca meniuri insa sunt ;paste cu sos , paste cu branza , snitele , chiftele...
17-19 joacaaaaa o chiraiala nebuna care se lasa cu bocete , catarat peste tot , culori roase pe care i le ia lu sorsa din mana , un haos total dar ii las pana vad ca sunt epuizati
20-20.30 masa de seara - lapte cu paste(gris) , iaurt cu biscuiti , cereale de bebelusi
Dupa masa ii mai las nitel si apoi ii bag la dus , dupa dus iesim cu barca din baie , dar asta e .
Dau stingerea pe la 10 dar nu adoarme niciodata atunci ,il mai pacalesc cu un bibe cu lapte ca incepe a trege de mine si asa se calmeaza si sta linistit in pat.

Aoleuuu ce am mai scris.. dar promit sa scriu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Frig, dom-le, frig...nu pot face ceea ce am facut in fiecare dimineata, fara a-mi imbraca baiatul mai gros: aerisirea camerei...saracul copil mi-a plans ca nu voia imbracat, dar i-a trecut repede.
Am o misiune de indeplinit pana maine seara cel tarziu: sa ii gasesc incaltari lui Vlad, ca avem 3 perechi de ghetute, toate ii sunt fixe pe picior, asta in conditiile in care la inceputul lui decembrie erau putin largute...
A, si sa nu uit: cafeaua este gata!

Mergi la inceput

ANAALINA, beau eu o cafea si de la tine, ca am de lucru azi... Intr-adevar, sunt de tot rasul unii de la ,,adunarile'' astea.
Eu inca alaptez, dar tot noaptea. Adica seara inainte de somn si cand e frichinit noaptea. Cum face ochi dimineata, tzitzi se ascunde si nuuuu-iiii
Mie chiar nu mi-e dor de munca(=scoala), poate doar de zilele cu serbari/activitati extrascolare si de pauza mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Buna fetelor,

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am o intrebare, ce faceti cand copilul are febra, adica ce-i dati? Panadol+Nurofen alternat la 4 ore? tineti cont de doza recomandata de pe cutie? cand se da si Paracetamol supozitor? A facut Ioana febra si sunt curioasa cum dati voi medicatia?
Multumesc.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Eu am dat panadol/nurofen/brufen de 2-3 ori pe zi, si am incercat sa ii mentin temperatura scazuta punandu-i sosete cu apa si otet. De cand s-a racit afara, am renuntat la sosete ude, i-am dat brufen (=nurofen cu alt nume) sau panadol daca am considerat ca e putin racit si febra e din acea cauza. Din fericire nu a fost nevoie sa ii dau mai mult de 2 zile consecutiv, si mai ales, dupa primele doua doze date s-a simtit efectul pe termen lung( mai mult de 8 ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alaptez doar noaptea.sunt mamica isterica, strumf s-a autointarcat,dar eu nu si nu,tot ii dau in somn.

nurofen alternativ cu panadol din 4 in 4 ore.
sosetute cu bitter/otet.

frig domnle,frig.eu am alergie la frig si ma umflu si umplu de pete,in rest arat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

neatza!

Alina si eu tot noaptea ii dau tzatza.L-a cam durut burtica azi noapte si s-a trezit din ora in ora

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna,

- de alaptat, da alaptez daca se poate numi asa - scot lapticul cu pompa si i-l dau la biberon; bea cam 550-600 ml/24 ore
- pt temperatura i-am dat ibalgin (avea 37.7 grade); dr mi-a recomandat sa-i pun supozitor novocalmin daca sare peste 38.5

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput