Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 4

ancamak spune:
Neatza!
pun si eu de o cafeluta si o placinta cu mere.
Doina , ei acum sunt in plina miscare, e cam normal sa nu puna prea mult pe ei.
Luni am descoperit o reteta cu supa de linte care i-a placut la nebunie strumfului. Se face foarte repede si este delicioasa. Am auzit ca este o sursa de fier.
Mami cu Andrei Ionut
poze

ancamak spune:
mi-am activat de aseara mesajele private dar n-am primit nimic. Am incercat sa pun pe Picassa dar nu se accepta documente.
Eu propun pe prima pagina sa facem o lista cu datele de nastere a mamicutelor care activeaza.
Sotul meu nu este de acord cu FB.
Mi-e tare dor de scoala, de elevi.Sper sa ma lase repede.
Mami cu Andrei Ionut
poze

andreea88 spune:
buna fetele!!!
noi am lipsit zilele astea...iar s-a virusat laptopul
Ieri fimea a avut scaune moi....i-am dat biotisc...cred ca de vina este caninul nr2...azi a avut scaunul bun...
doina unde ii faci analizele???
programul nostru :
trezirea la 8:30-9....la9.30 micul dejun(cereale,paine cu unt si gem,iaurt cu fructe,omleta cu branza si suc de portocale..)
la 12:30-13...un castron de ciorba cu o felie de paine
Somn o ora sau o ora jumate....
15-un fruct
18-19:00...orez cu legume ,pireu,cu carnita la gratar,iaurt,mamaliga cu branza si smantana,ostropel de pui cu garnitura,cartofi la cuptor cu carnita,pui cu smantana)
+rontaieli(pufuleti,biscuiti tuc,leibiniz,sticsuri cu susan,cereale de porumb etc)
8:30 lapte praf 210ml si somn pana la6 cand mai bea un biberon de lapte praf 180ml
paine ii dau cam 2 felii..ii place prajita
va pup...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

doina_1984 spune:
Buna!
oofff...am scapat de luat sange... a vrut sa-i ia din vena, dar pur si simplu nu i-a curs, statea si incordat si plangea cum nu a plans niciodata .. asa ca tot din degetel i-a luat, dar nu va imaginati ca fara plans
Sper sa iasa bine ca sa nu mai fiu nevoita sa le repet. Maine luam rezultatete. Doamne ajuta!!!
Analizele le-am facut la NPA, eu acolo mi-am facut si in timpul sarcinii (recolta la Euromaterna) si mereu au fost relevante, sunt si niste doamne dragutze care nu chinuie copilul - adica au vazut ca nu- curge din vena nu l-am "ciuruit" , au trecut la degetzel. Si am dat 66 ron.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

doina_1984 spune:
Anca, ti-am trimis PM
As vrea sa mergem azi la un centru de joaca, sa se mai destinda si el ... sper ca in timpul saptamanii sa nu fie asa aglomerat.
Ma duc sa-mi fac o cafelutza ca sunt cam obosita, m-am si trezit devreme dar nici n-am dormit bine, cu gandul la analize. Va servesc si pe voi
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

just_me31 spune:
Neatza
D face
Am avut o noapte , cu treziri intre 12- si 3 din ora in ora , apoi a dormit pana la 5 cand a marait un pic dar a adormit la loc .
Azi a papat bine , zic eu, paine cu branza exquisa , o para , si 50ml suc morcov/clementine .
Azi daca nu se incalzeste , sunt -7gr, nu cred ca iesim afara .
ANCA mie nu imi este dor de ei ma gandesc cu groaza ca tre sa ma apuc de invatat si nici nu sunt posturi , m-oi duce la cucuietii din deal
.
D sta numai pe jos si e rece , degeaba ii pun ceva ca tot pe parchet sta si merge mai mult in 4 labe ,ahhh si e stangace , scrie(mazgaleste ) cu stanga ,sper sa-si revina .
Eu inca nu am dus-o la locuri de joaca , in februarie mi-am propus ,dar iubeste enorm copii si nu se stie manifesta frumos, ii trage de par , asta s-a intamplat cu finul meu .
ANDREEA - cum papa Elenys gratarul? oare il pot blendui ??
Acum ii fierb cartof dulce cu dovlecel si mai pun carnita sper sa pape .
O zi usoara

ancamak spune:
Supa de linte
se pune la fiert un morcov, un cartof si o ceasca de linte. Cand fierb( eu fierb orice leguma maxim 20 de minute) se adauga o lingurita de cimbru si o lingurita de usturoi pisat.
Mami cu Andrei Ionut
poze

andreea88 spune:
just_me...eu ung gratarul cu putin unt sa iasa mai frageda carnea...si ori i-o tai cubulete...ori ii dau bucata in mana sa pape....azi i-am facut pireu de cartofi cu gratar de pui si i-am taiat cubulete carnea si am amestecat-o cu pireul a mancat tot...bineinteles si 2 castraveciori murati...si aproape jumate de felie de paine...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mari-Mariuk spune:
In noaptea aia s-a luat curentul... si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic.Casa era in totala bezna cand paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mana lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior. Cu multa sarguinta, Kathleen a facut tot ce i s-a cerut. Si in scurt timp s-a nascut fratiorul ei Connor. Paramedicul l-a ridicat de picioruse si i-a dat o palma micutului sa-l faca sa planga si sa-si curete astfel plamanii. Si imediat Connor a inceput sa tipe. Apoi paramedicul i-a multumit fetitei pentru ajutorul ei si a intrebat-o din curiozitate si o oarecare grija pentru psihicul fetitei… ce crede ea despre ceea ce s-a intamplat? Kathleen a raspuns prompt si cu atitudine:
-N-ar fi trebuit sa se bage acolo, de la bun inceput! … Merita sa mai capete inca una!!!