Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 3

ancamak spune:
Just_me, am activat.
Din septembrie il voi lasa la bunici care vor face, sper, cu randul.
Ar trebui sa ma gandesc foarte bine la gradinita. Am mai multe in jurul meu.
Mami cu Andrei Ionut
poze

ancamak spune:
Doina nu vreau sa-mi mai amintesc experienta cu luatul de sange din vena. E musai?
Mami cu Andrei Ionut
poze

nicopic spune:
Buna fetele
Anca, vreau si eu retele
Doina, eu analize de sange nu i-am facut niciodata; tie ti-a recomandat dr sau a fost din proprie initiativa?
Cami, ce frumos ca ninge.. trimite zapada si la noi, dar peste cateva zile, sa putem iesi afara, caci acum suntem mucioase amandoua (mai mult eu)
paine, ii dau 1-2 felii (fara coaja) ; una cu unt si cascaval/branzica; cealalta cu pate de ficat (cand e ziua ficatului)
din toamna...cresa/mama.. oricum imi pare tare rau ca se incheie aceasta etapa din viata noastra si a picilor..
Nico, mami Larisa 15/09/10

pianna spune:
Si eu tot la particular intentionez sa o duc din toamna. Sper sa gasesc o gradinita pe placul meu prin apropiere. Mi-ar placea sa o pot duce cu 2 saptamani inainte de a incepe serviciul cate o ora-doua pe zi, ca sa-i atenuez socul acomodarii. Sa vedem daca se poate.
Doina nu e cazul sa te marginalizezi. Eu de exemplu, m-am inscris la odisee aproape de inceputurile ei, dar nu am fost f activa comparativ cu alte fete. Imi placea sa citesc mai mult decat sa scriu. Si cum a zis si just_me, nu stiu ce "relevanta" ar avea vechimea aici.
Anca si eu as vrea retetele, o sa-ti trimit adresa mea de email pe PM.
A! Inca o chestie care ma roade, mai alaptaza cineva?

alynta27 spune:
Buna! Fiicamea sa incapatinat azi sa manance singura bciorba. Nu a mancat nu stiu cat, dar nici nu m-a lasat sa o hranesc! E o mica urlatoare! Azi m-a terminat... Am spalat vasele cu ea agatata de picioare plangand. Numai in brate s-a cerut!
Din toamna o inscriu la cresa de stat si cand se imbolnaveste apelez la mama! Am emotii...
Anca vreau si eu retetele!

alynta27 spune:
Legat de LISTA: suntem o "mana" de fete care mai activam aici! Daca nu acum, dar in timp lista se va schimba(asa cred). De rautatile Feceb00k-ului m-am lovit si eu! SUnt bucuroasa ca sunt aici cu voi si mult mai linistita!Simt ca aici mi-e locul. Eu nu pot intra zilnic, dar cand pot, scriu cu drag!

doina_1984 spune:
Buna seara!
La controlul de an, doctorul mi-a recomandat sa facem analizele dupa sarbatori. Eu nu-i dau nimic, nici calciu, nici fier, doar Vigantol. I-am mai facut analizele la 8 si 10 luni, dar i-a luat din deget, acum am inteles ca ar fi bine sa-i luam din vena. Si eu am emotii mari, dar el nu a mai luat in greutate de ceva timp, chiar daca mananca binisor. Vreau sa ne invingem teama ca sa nu aiba lipsa de ceva si sa-i afecteze cresterea. Va tin la curent cu ce s-a intamplat.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

doina_1984 spune:
Anca, as vrea si eu retetele, iti trimit PM cu adresa de e-mail???
Azi i-am facut supa crema de morcovi si dovlecei cu branza la cuptor, a mancat tot -tot , asa m-am bucurat. Oare e bine, la varsta lor, daca mai au zile fara carne???
Legat de lista, poate ar fi bine sa scriem cu caractere mari/colorate fetele active si cu caractere mici pe cele care nu mai scriu. Sau sa strigam prezenta, ca la scoala
O seara buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. cafeaua e gata, piticot doarme, sot plecat la munca, eu casc gura pe net de la ora asta...mai tarziu o sa pic de somn prin casa dar nu conteaza, va avea Vlad grija sa imi deschida ochii cu degetelele

histamina spune:
si eu sunt pt strigat prezenta!
e anormal sa avem o lista cu 100 de persoane,cand mai scriu doar 10-15.
si mie imi place grupul actual,cu fetele care au fost de la inceput,dar si cu cele care au venit pe parcurs.cel putin ultimele,toate sunt fete care au reusit sa nu intre in mocirla, sa discute civilizat.
suntem aici ca sa vb despre strumfii nostri, despre noi, pt ca suntem parte din viata lor.
e aiurea sa intrii si sa scrii ca strumf a facut si a dres si sa nu pomenesti de tine nimic.suntem femei si avem comunicarea in sange(sotu' zice barfa, dar e carcotas).
sunt fericita ca revenit Raed!!!!!!!!!!!!!