Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

cristeo,pune te rog pe mail cartea cu retete raw :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu lapte de vaca ii dau si dorna 1.5, si milli si zuzu...din astea, dar nu ii dau in fiecare seara si foarte rar, sa zic de 2 ori pe saptamana seara, doar LV, necombinat cu LP. pediatra zicea sa fie de 1.5, ca nu e bine sa fie foarte gras, asta si poate ca ANdrei nu e vreun silfid

pana la 2 ani vreau sa fie LP in preponderenta, apoi usor usor renunt la LP. e bine ca Andrei accepta orice, numai lapte sa fie

oricum, cand vine sa ne vada data viitoare intreb de lapte de capra si de lapte de la dozator, eu stiu de cel de la Naturalia, de la Piata Alba Iulia si cred si la Obor este...ma gandesc ca daca il fierb bine, o fi bun si pentru Andrei..sa cer sfatul si vedem...

gris, budinci, doar cu lapte de vaca fac....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crissy- face exercitii pt ca ii fuge un ochisor din cand in cand...are diferenta destul de mare intre ochi +1 si +3,5...face cu aparate la oftalmologie.
Cu baletul inca nu sunt lamurita...eu vreau dansuri sportive...ea vrea balet...toata ziua face piruiete ,oricum nu e batut in cuie...daca nu-i place schimbam.
astazi nu am mai ajuns...mergem maine sa veden baletul si joi dansurile...vedem ce-i place.

ma simt mult mai bine de cand nu am mai luat anticonceptionalele...

n buna delfinasi si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Citat:
Ludmilla, nu ai de ce sa te simti in niciun fel. Nu a insinuat nimeni ca iti abuzezi copilul. Doar ne-am exprimat parerile cu privire la atingerile copiilor, de violenta nu a vorbit nimeni.

Bumbleee merci mult
Palomina, super vesti,bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

La multi ani Antonia de Giorgia, Antonia de Bambo si Antonito de Palomina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu tot am impresia ca nu prea am lapte. Adica nu apuca sa se umple sanii ca radu mananca des. Parca prea des (nu mai stiu mara cum manca). Si ma gandeam sa ii dau supliment..In fine, l-am cantarit acum inainte sa ii dau sa manance. A luat 460 de grame intr-o saptamana. Nu ii mai dau nici un supliment, eventual ii dau suzeta :)))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alice, nu ii da supliment, ca o sa se termine lapticul. la inceput ei mananca des, tin minte ca atunci cand am reusit eu sa il alaptez pe Andrei, manca din ora in ora aproape in schimb, daca manca lapte praf, mult mai rar, ca se digera mai greu

daca vrei, ia tu suplimente de laptic...eu stiu ca beam muuulta apa, mult ceai din ala de lactatie si imi luasem de la Naturalia (cred ca gasesti si pe net sa faci comanda) Mama +, un sirop ce se bea cu apa...nu prea am luat galactogil si alte pastile, ca imi era greata de la el...aaa,si spirulina luam, de la hofigal, de 1000 gr, una dimineata inainte de masa, si una pe la 4, tot inainte de masa. dar oricum beam 3-4 l lichide pe zi ...plus alaptat la cerere...asa am reusit eu sa il alaptez pe andrei pana la 10 luni jumate, dupa ce noi am ratat startul, adica 3 saptamani nesupt deloc, ca era prea micut...

asa ca, te rog, nu ii da supliment, mai ales ca a luat asa de bine in greutate

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

laurika, deci si tu stai pe langa noi, ai putea veni si tu in parc ca e aproape, ce zici???
ainotna, in ce zona din dr taberei stai???

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mai, noi stam in Prelungirea ghencea:D.pentru mine e ceva mai greu sa ajung la Moghioros :(.tre sa calaresc autobuzul si tramvaiul.dar cand o fi vremea mai buna ma risc sa ma urc :D, acum ca si piciul e mai mare:D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, mersi de incurajare. Nu ii voi da. Beau lichide multe si mananc cand imi e foame, chiar si la ora asta
Ii dau sa suga cand vrea ca alta treaba n-am :)) rani nu mi-a facut, nu doare, deci mergem inainte.
Cred ca sunt mai obosita, mai stresata si agitata decat in perioada cand o alaptam pe mara, poate e si asta o cauza. Oricum, cand mai am ganduri de lapte praf vin repede la voi :)

Si mara e innebunita dupa lapte de vaca. Mereu imi cere "ache", dar continuam si. U lapte praf

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crissteo iti trimit PM despre folie - unde gasesti in Bucuresti.

Crissy, fuseram la pediatru. I-am povestit necazul si ne-a spus ca pare sa fie o intoleranta digestiva din cauza lipsei unor enzime (e posibil ca tratamentul pentru Klebsiella facut la 2 luni sa nu fi fost f. eficient si asta sa-i fi afectat mucoasa intestinala pe termen lung).

Nu ne repezim cu analize complexe deocamdata, facem doar o coprocultura si tinem regim si tratament 7-10 zile.

Regim: fara lapte in seara asta - il inlocuim cu mucilagiu de orez, apoi, de maine, introducem cate 1 masura LP/zi (fara lactoza) in mucilagiu.

- supe de radacinoase, preponderent morcovi (vai de capul meu ce ma asteapta cu mofturile lui Raducu)
- orez fiert cu carnita de pui
- piept de pui la gratar
- paine prajita, biscuiti, grisine
- mere coapte sau crude (dar rase), banana (doar cate 1/2 banana)
- branza de vaci, iaurt
- fara oua deocamdata, fara peste sau carne de vita

Tratament: Protectis si Sanzyme (un sirop cu enzime digestive). Mi-a zis sa-l sun peste 2 zile sa-i spun cum este kk lui Raducu.

Sa vedem cum ne descurcam cu mucilagiu in loc de lapte In seara asta a baut 200 ml, abia spre final cred ca si-a dat seama ca nu e laptic (era f.f.f. obosit).

Sa vedem maine dimineata. Oricum, maine ii pun o masura de LP si sper sa-i placa mai mult.

La Bea, daca nu apar decat masline nedigerate, nu cred sa fie o problema, eventual i le scoti din alimentatie o perioada mai lunga, poate e prea devreme pentru masline. Daca apar si alte resturi nedigerate (legume, fructe) poate e bine sa mergi la medic.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput