Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 10

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
 Crissteo - ti-am trimis PM.
Alice - cu alaptatul...la mine a functionat formula spirulina+bere fara alcool (zilnic beam cate 1 sau macar 1/2 de cutie). 
Si eu aveam impresia ca nu suge suficient Raducu, ca nu ia in greutate cum trebuie. Acum cand ma uit la pozele lui de bebelus si il vad cat de grasunel era imi dau seama ca eram cam paranoia. Imi aduc aminte o dimineata cand a supt putin ca timp si imediat a regurgitat din plin. M-a umplut de lapte, nu imi venea sa cred ca supsese atat de mult in atat de putin timp. Probabil ca fusese chiar putin lacom si a supt mai mult decat avea nevoie de a dat afara atat de mult  Am facut si eu greseala in primele saptamani, sa ii dau LP (la indicatia pediatrei de atunci...). Dar dupa ce i-a trecut icterul si a invatat sa si suga ca lumea, nu i-am mai dat LP. Cred ca nici macar o cutie de NAN nu i-am dat. Asta pana pe la 8-9 luni, cand am inceput practic incet intarcarea... Am incheiat pe la 10 luni jumate, ca si Racusor.
 Am facut si eu greseala in primele saptamani, sa ii dau LP (la indicatia pediatrei de atunci...). Dar dupa ce i-a trecut icterul si a invatat sa si suga ca lumea, nu i-am mai dat LP. Cred ca nici macar o cutie de NAN nu i-am dat. Asta pana pe la 8-9 luni, cand am inceput practic incet intarcarea... Am incheiat pe la 10 luni jumate, ca si Racusor.
M-a apucat melancolia...scuze ca m-am intins atat de mult. Mereu imi aduc aminte cu placere de perioada cat am alaptat 
Elena, mami de Raducu cel cumintel  
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 ma duc la nani...dar mi-am adus aminte ca si eu i-am dat o data lui andrei masline si la fel am gasit nedigerate in kk...deci cred ca maslinele inca nu sunt potrivite pentru ei...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
 Sunt bune si ceaiurile pentru lactatie, eu nu am putut sa beau ca imi faceau rau la stomac (imi crestea aciditatea). Berea F.A. in schimb se pare ca nu ma deranja 

12.08.2010

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui racusor2010 ma duc la nani...dar mi-am adus aminte ca si eu i-am dat o data lui andrei masline si la fel am gasit nedigerate in kk...deci cred ca maslinele inca nu sunt potrivite pentru ei... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum | 
eu nici nu am indraznit sa-i mai spun pediatrului ca i-am dat masline, sigur ma certa

Mi-a mai spus ca poate la un moment dat i-am dat un aliment care nu a fost tolerat, fara sa-mi dau seama de asta. Continuand sa i-l dau, nu am facut decat sa-i tulbur echilibrul enzimatic si sa-i afectez mucoasa intestinala. nu-mi dau seama care ar fi acel aliment...poate chiar maslinele

12.08.2010

tina_80 spune:
tina_80 spune:
 Buna seara! 
Fetelor, iertati mi absenta dar tot prost o duc cu timpul.....nu am mai citit nimic, sunt in urma de tot, mi e dor de voi, sa va citesc....
laurika, imi pare rau!!!
Am fost si noi racitit, eu cel putin am stat la pat, nu puteam nici sa privesc, a fost crunt ca nu stiam ce sa fac cu Raducu
La pranz cand doarme R dorm si eu ca altfel zici ca nu s om toata ziua, probabil abia acum recuperez orele pierdute de somn de cand ne am mutat
Am gasit si o femeie care ma ajuta la curatenie si e tare bine
Sunt bagata in liste, cumparaturi si bagaje pt SUA ca pe 30 plecam
Am luat aproape tot pt botez, chiar si cercelusii care sunt superbi si ma uit in fiecare zi la ei
Mai am  sa iau fasa pt la crasma si o icoana
In rest dupa amizele le mai petrecem prin magazine de amenajt dar de acu nu mai mergem ca nu mai avem banutzi
Va pup si va imbratisez tare!
Ps. Imi pare tare rau ca nu putem ajunge si noi la MI 2
Abia astept poze si impresii

tina_80 spune:
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui ludmila_p85 La multi ani Antonia de Giorgia, Antonia de Bambo si Antonito de Palomina!!! Ludmila,mamica lui Vladut | 
La multi ani si din partea noastra!!! Multi
 ici
 ici 

tina_80 spune:
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui coteasca fetele, va multumesc tare mult pentru raspunsuri...o sa incerc sa-i bag treptat, asa cum m-ati sfatuit si daca reusesc sa-l fac sa agreeze lv, atunci o sa primeasca dim lv si seara lp. bumb, avem si noi un dozator, cred ca o sa merg sa cumpar, se da la sticla de plastic de 1l, o sa fac ca tine, o sa-l fierb, macar acum la inceput ca apoi ii dau si din cutie. | 
Asa am procedatnsi eu cu R, i l am bagat treptat.....dar am luat o usor adica am scos o cupa de lp si am bagat 30 lv timp de o sapt....ca de la o zi la alta mi se parea prea brusc

Acum are dimineti cand bea lv cu paiul si cerealele cu miere de papa separat...ca sunt preferatele lui.
Noi bem lv de le ferma, il fierbem bine, cand a dat in fiert il mai tin 1 min sa clocoteasca, il racim, alegem caimacul si il punem in sticla la frigider. mai mult de 2 -3 zile nu i dau din el

tina_80 spune:
tina_80 spune:
 Vroiam sa mai spun ca acum ii dau 150 ml lp ( 5 masuri) pe seara + lapte de vaca pana se umple un bibe de 330 ml.....plin ochi!
Ne a recomandat pediatra sa nu renuntam de tot  la lp de pe acum, cica sa i dau de 2 ori pe sapt lp pt Fe si altele....iar eu am ales varianta de mai sus

crissy77 spune:
crissy77 spune:
  Vrea cineva
 Vrea cineva  la ora asta?
 la ora asta?
puiutz, multumesc frumos de explicatii, la B apar doar maslinele

crispro spune:
crispro spune:
 Neata!
Vlad mananca masline saptamanal, dar le digera . Nu le-am gasit niciofata nedigerate in scutec. 
Alice, esti the best!!! Asa imi place de tine ca esti optimista si calma! Trimite si incoace cate un pic de fiecare.
Sa-l ajutam pe Alex