Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
ainotna spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani Antonia (Giorgia)! La multi ani Antonia (Bambo)! La multi ani Antonito!Ilinca, am tot uitat Sa va fie de bine botezul! Sa fie sanatos si binecuvantat finutul si sa va bucurat de el! ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
La multi ani si de la noi!
Si Ilinca, sa-ti traiasca finutul!
crissteo spune:
Coteasca, da, sigur ca vreau sa ne intalnim in moghioros. Sper ca zilele viitoare sa scapam de muci de tot si sa putem iesi si noi ca lumea.
Unde e dozator cu lv? eu stiu unul la agronomie si parca pe la stefan cel mare si unirii. avem mai aproape? 

Eu am tot uitat sa iau soia sa-i fac lapte de soia, asa bine dormea albert noaptea cat bea lapte de soia, vreau sa verific daca a fost doar o coincidenta. Sper ca maine sa nu uit sa cumpar, e sotu liber si am timp de umblat prin oras. 
Puiutz, tu parca stiai unde se gaseste folie protectoare pentru geam- de aia care tine cioburile in caz ca se sparge geamul? Ma gandesc ca pana inlocuiesc usile, sa pun folie ca o sa mor de inima cu cat trantesc usa baietii sau dau cu jucarii in ea 
Ochidut, ai rezolvat cu masina? of, hai ca se termina ele, cate pot sa mai fie? zi-le si tu un Doamne ajuta acolo, poate dispar.

crissteo spune:
ainotna, am retinut eu gresit ca si voi mai ajungeti prin moghioros? acum daca nu ajung la MI2, ca sa nu mor de ciuda si de suparare, poate ne vedem prin bucuresti. 

coteasca spune:
| citat din mesajul lui crissteo Unde e dozator cu lv? Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
eu am luat asta vara din piata valea ialomitei de la branzeturi, sper sa aiba si acum, zilele astea o sa merg pe acolo sa vad.
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
ainotna spune:
Eu am fost o singura data in Moghioros, dar as putea sa ajung intr-o dimineata pana il culc pe sasha sau in weekend...
laurika1982 spune:
Fetele, dozator de lapte se gaseste si la piata Gorjului.Mie imi aduce un nene o data la 2 zile :)
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
coteasca spune:
laurika, deci si tu stai pe langa noi, ai putea veni si tu in parc ca e aproape, ce zici???
ainotna, in ce zona din dr taberei stai???
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
crissteo spune:
Pai mamici, daca suntem cu copchii sanatosi si noi la fel poate ne vedem in moghioros. Noi acum suntem pe final de viroza. Sper eu.
Laurika?
Ce zici?
Ainotna, 
.
Histamina, am facut tartele cu avocado, mama, ce mananca baietii. Multumesc de retete, am mai ochit cate ceva pe acolo. Mi-a mai trimis sora mea o carte cu retete raw, inca n-am apucat sa ma uit, daca va intereseaza o postez.
O seara buna!

racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Olita....la cresa sta daca e cineva acolo cu ea, in permanenta. Acasa, sta doar imbracata pe ea, din proprie initiativa. Cand face kk, se duce intr-un colt sau un loc mai retras si sta f concentrata. Atunci imi dau seama ce urmeaza si o intreb daca face kk. Daca zice da, o pun pe reductor si face, daca zice nu, chiar nu face, desi am mai pus-o si in cazul asta. Chiar ma intreba Paula daca am incredere in ce zice ea. Adica daca o intreb ceva si imi raspunde cu da sau nu, eu chiar o cred. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 12+ |
la fel si eu il intreb pe Andrei daca vrea sa faca kk, si daca nu vrea, zice "nuuuu" si il cred pe cuvant, nu il pun pe olita. dar cand ii vine sa faca, zice "kk" asa repede si mergem sa luam olita si asteapta cuminte sa il dezbrac si sa il pun...asta pentru ca uneori, cand nu are chef sa se culce sau sa faca nu stiu ce, zice "caca" si il intreb, faci kk, sa aduc olita, si atunci raspunde "nuuuu", si e clar ca a zis doar ca sa mai traga de timp
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

La multi ani Antonia (Giorgia)!
Victor Andrei - 23.07.2010
12+