Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si o construiesti la Universitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Si o construiesti la Universitate?

Marina

Nici o sansa.

Acolo sunt alte planuri subterane. O sa le aflam dupa ce vor fi puse in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xenia2006

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Culmea ca eu cunosc o gramada care nu agreeaza aceste proteste, si nu sunt de la partid..

Sunt convinsa ca exista, poate ne expun si noua din motive...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

de ce-ar face-o?

si... daca ar face-o, ce-ar schimba asta?

Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits.

In primul rand din nevoia mea de informare (inteleg chiar ca nu are eficienta practica)

Mi-a incitat curiozitatea privind locatia "personilor":daca respectiva "gramada" e la Cotroceni inconjurata de respectabile "gramajoare",atunci am inteles..

Cred ca o rationalitate sociala,nu personala (eu, vorba cuiva, nu sunt nici din categoria mahala inepta, nici economic nu ma plang), dar ies pe strada, ma uit la tv,rar ce-i drept, dar modelele, modul in care valorile sunt umilite, ignorate si mai rau, ALUNGATE,mi se par suficiente motive pentru a iesi!

Sigur, e bine si cu democracy care trebuie executata la urne, dar la urne cu cine?????????

Ce s-a intampalt in seara asta e jenant! !Nu mai pot nici cu vanghele (cu fata asta cred ca e electtoral ,nu? aparentele inseala, dar, e prea de tot...) nu mai pot nici cu succesurile...

De Remus Cernea ce sa zic...Nu mai zic nimic...Vreau sa apara oamenii oameni...Ufff

Pe 24 ianuarie ies aia satui bilateral?

Capacaunule, cred ca pe 28 incepe cu adevarat!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si pe Ceausescu l-am schimbat tot nedemocratic. Damn, trebuia sa asteptam votul, doar un vot, era atat de simplu.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Xenia ,sigur nu se gandeste nimeni la o lovitura de stat.Ce-si doresc oamenii care protesteaza e sa voteze mai repede, nu peste inca 10 luni.

Din pacate si ei , ca si mine stiu ca in momentul de fata nu ai cu cine sa votezi asa, cu inima usoara.

Eu simpatizez cu liberalii ( mai degraba cu doctrina liberala ) si m-a deranjat cumplit prezenta lui Mazare in spatele lui Antonescu, la mitingul USL.
De fapt ma deranjeaza si mai tare ideea formarii USL-ului, dar asta e alta discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Si pe Ceausescu l-am schimbat tot nedemocratic. Damn, trebuia sa asteptam votul, doar un vot, era atat de simplu.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

L-am schimbat nedemocratic traind intr-o societate inchisa, nedemocratica neavand alta alternativa.

Azi e altceva.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si ce ne-a adus revolutia sangeroasa? Ilescu & co si 10 de mii de revolutioari privilegiati in toate cotloanele romaniei? Adica daca am fost fara cap in '89 si am reusit sa fim singura tara cu revolutie asa sangeroasa ii mai dam odata?

Banuiesc ca esti constienta ca daca basescu demisioneaza acum cei din piatza adica iliescu& co isi vor revendica legitimitatea conducerii?

Ce sa zic, bafta!

Citat:

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Citat:

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

L-am schimbat nedemocratic traind intr-o societate inchisa, nedemocratica neavand alta alternativa.

Azi e altceva.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Este altceva dar nu-i ce ar trebui sa fie.
Nu mai este dictatura dar nici democratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi cand am plecat spre casa, am trecut prin Kisellef, drumul meu obisnuit, lume pestrita, care injura guvernul, care pe basescu, care vroia pensie 25 de mil, d'astea! Unii manifestanti plecau, se saturasera, discutie intre ei:
-ba prost am fost, m-am luat dupa tine, ce dracu am facut, am venit ca fraierii degeaba
-lasa brea ne mariane,am venit, ne-a vazut, acu am plecat gata!ce-ti sta rau cu 200 de mii in buzunar

Si independent de subiect, dar totusi legat, butonand, ce gasesc pe site-ul OTV:
FSN-ul se reface, ei sunt singura noastra speranta sau ceva de genul asta! Dumnezeule mare! Ce dracu facem noi daca astia intra in parlament, cat de idiot sa fi, sa-l votezi pe Dan Diaconescu?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Si ce ne-a adus revolutia sangeroasa? Ilescu & co si 10 de mii de revolutioari privilegiati in toate cotloanele romaniei? Adica daca am fost fara cap in '89 si am reusit sa fim singura tara cu revolutie asa sangeroasa ii mai dam odata?

Banuiesc ca esti constienta ca daca basescu demisioneaza acum cei din piatza adica iliescu& co isi vor revendica legitimitatea conducerii?

Ce sa zic, bafta!

Marina

Nici in '89 nici acum socieatea civila nu are nimic pregatit.
Revoltele ne gasesc nepregatiti , cum ii gaseste iarna pe guvernanti.
Democratia presupune efort continuu pentru a o mentine in viata.
Cineva spunea ca puterea este permanent sub asediul celor care incearca sa o confiste si ea trebuie aparata in fiecare zi.

“Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia care îi privesc #351;i refuza sa intervina.”
(Albert Einstein)

Mergi la inceput