Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Ia te uita cum se duc unele planuri de rapa din cauza noii "bombe de presa" - relatia amoroasa a lui primarele care este, dl. Vanghelie, cu dna Oana Niculescu Mizil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

I-ai pus gand rau lui Vanghelie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Si nea base pe unde e,sta asa pitit ca un soricel (mai degraba sobolan)parca lui ii placeau baile de multime.

Xenia, no ofence , nu ai habar despre ce vorbesti,chiar asa , singura forma de protest este votul ? si daca acest vot e fraudat?
Toate postarile tale suna a lemn.Limbaj de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

I-ai pus gand rau lui Vanghelie?

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Doamne feri, Deceneus, nu eu, unii colegi de partid ai lui Marean sunt suparati ca tara arde si ei se tin de prostii... Dar deh, ce sa-i faci, probabil l-a lovit criza varstei de mijloc. Fiecare cu crizele lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu ai argumente si te apuci de jignit lumea?

Citat:
citat din mesajul lui danet

Si nea base pe unde e,sta asa pitit ca un soricel (mai degraba sobolan)parca lui ii placeau baile de multime.

Xenia, no ofence , nu ai habar despre ce vorbesti,chiar asa , singura forma de protest este votul ? si daca acest vot e fraudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Sper ca nu te referi la basescu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:

no OFFENCE taken, danet

sigur ca am mult habar despre ce vorbesc, asa c-am sa repet (sigh):

singura modalitate democratica pe care o are cetateanul obisnuit de-a inlocui reprezentanti ai puterii legislative/executive (ca in ro. nu votati judecatorii, ca pe la noi aici) este... VOTUL

textul care guverneaza functionarea democratiei ro. se cheama constitutie

citeste-l si da-l mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Chiar azi dimineata a facut o baie de ambasadori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xenia2006

Citat:

no OFFENCE taken, danet

sigur ca am mult habar despre ce vorbesc, asa c-am sa repet (sigh):

singura modalitate democratica pe care o are cetateanul obisnuit de-a inlocui reprezentanti ai puterii legislative/executive (ca in ro. nu votati judecatorii, ca pe la noi aici) este... VOTUL

textul care guverneaza functionarea democratiei ro. se cheama constitutie

citeste-l si da-l mai departe

Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits.

Cand toate ofertele sunt "clonate" votul este inutil. Indiferent pe cine alegi rezultatul este acelasi.
Ca sa poti schimba ceva trebuie sa construiesti o alternativa diferita si apoi sa o votezi.

Mergi la inceput