Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Basaescu=Ponta=Antonescu=Diaconescu..Toti sunt la fel de buni..baieti "jmecheri"..vai de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aoleu!Remus Cernea la mitingul USL-ului!
Si-a semnat desfiintarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Aoleu!Remus Cernea la mitingul USL-ului!
Si-a semnat desfiintarea!

Parca altfel ar fi avut mega sanse .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Planul e facut. Dupa ce se declara inchis mitingul la Arcul de triumf, oamenii, ca simplii cetateni, vor merge la Universitate. Punem pariu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Planul e facut. Dupa ce se declara inchis mitingul la Arcul de triumf, oamenii, ca simplii cetateni, vor merge la Universitate. Punem pariu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ce rost are ca doar stim toti ca ai castiga pariul garantat :).

Acum nici nu poti spune ca nu sunt simpli cetateni si ei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Xenia, am impresia ca vorbim fiecare alta limba si nu ne intelegem de nici o culoare. Tu spui "nu sunt indeplinite in exemplul de fata (premizele)" si eu am intrebat cine stabileste ca nu sunt indeplinite? O spui ca pe o maxima, ca si cand nu e loc de indoiala ca ar fi altfel. De ce? Mie mi se pare ca se poate si chiar trebuie sa se dialogheze, trebuie sa spuna si unii si altii ce cred, sa vina cu argumente si sa se discute. Poate fiecare din cei ce cred ca numai ei au dreptate afla de la ceilalti opinii si argumente care ii fac sa isi puna niste intrebari asupra propriilor convingeri. De ce sustii ca dialogul este exclus?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

sa mai incercam o data, atunci

eu spun ca premizele unui dialog real nu sunt indeplinite in discutia de fata

nu o spun "ca o maxima", tu percepi afirmatia mea ca fiind "o maxima"
este opinia mea, pt care am argumente foarte clare

intre premizele unui dialog real despre validitatea/legitimitatea/utilitatea protestelor ar trebui sa fie consensul interlocutorilor despre formele de manifestare ale democratiei

aceasta premiza nu este indeplinita, pur si simplu pt ca 'sustinatoarele' protestelor indica (explicit sau nu) suportul lor pt o posibila schimbare de putere politica printr-un act ne-democratic

protestul a 1, 10, 100 de mii de oameni nemultumiti este dreptul acelor oameni, dar nu inseamna nimic altceva decat ca 1, 10, 100 de mii de oameni sunt nemultumiti

(daca-i adevarat ca majoritatea electoratului are aceeasi pozitie, atunci sa se vada la alegeri; daca nu, atunci minoritatea nemultumita pur si simplu nu are nici un drept sa forteze schimbarea de putere)

atunci cand se striga "jos basescu" si lumea (noi) chiar ia in considerare 'demiterea' presedintelui din cauza ca 1, 10, 100 de mii de oameni sunt nemultumiti, protestul devine o incercare de schimbare prin forta, care-ar trebui dezavuata chiar si de cei care simpatizeaza (aici)

pt ca, in lipsa acestei delimitari (necesare), implicatia este ca partenerii la discutie accepta posibilitatea unei schimbari de putere prin presiunea unei minoritati

ori, asta-i nedemocratic, si asa ajungem la 'end of discussion'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ce rost are ca doar stim toti ca ai castiga pariul garantat :).

Acum nici nu poti spune ca nu sunt simpli cetateni si ei, nu?

Bineinteles ca nu pot spune...
Ce, tu poti spune ca e intamplator ales mitingul USL pentru joi dupa amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Marina scuza-ma, daca cineva care pretinde ca vorbeste din New York S.U.A., afirma ca stie mai bine decat noi cei care traim acum in Romania ceea ce gandesc oamenii care vin de atatea seri in Piata Universitatii sa protesteze, consider ca o face fie din aroganta, fie dintr-un scop bine stabilit!

poftim exemplu, Laura25: exemplu de 'dialog'

'o opinie' NOT EQUAL 'alta opinie'

eu propun ca 'opiniile' sa cantareasca invers proportional cu distanta dintre locatia opinantei si bucuresti, p-ta universitatii

votam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Se intampla o ciudatenie ... mesajele mele apar ca fiind postate cu cetav minute mai devreme decat le postez de fapt ...Am dat reply la mesajul capcaunului care acum apare ca fiind dupa al meu.

Este modalitatea mea de a protesta.
Nu m-am hotarat inca impotriva cui sau a ce sa protestez, dar protest sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Se pare ca sunt cel putin 7.000 de oameni la mitingul USL (dupa estimarea reporterului Hotnews) si se pregatesc iar vandalii :(... minerii mai lipsesc (desi parca "luceafarul huilei" isi anuntase dorinta de a participa).

17.25: In Piata Victoriei a ajuns un grup de 30 de tineri cu comportament si gesturi similare cu cele ale vandalilor care s-au batut cu jandarmii la Universitate, transmite reporterul HN.

17.19: Reporterul HotNews.ro transmite ca traficul rutier este blocat complet in Piata Victoriei, unde citeva sute de protestatari cu insemne PNL si PSD au ocupat piata. Un dispozitiv de citeva sute de jandarmi e in fata sediului Guvernului.

17.12: Crin Antonescu: Mesajul meu catre protestatarii din Piata Universitatii: Nu stiu pe cine veti vota, dar va iubim! Bine ati venit, scapam de astia!

17.11: Victor Ponta: Anul acesta e anul caderii lui Basescu. Doamne-ajuta!

17.08: Un grup de manifestanti a ocupat Piata Victoriei, desi mitingul nu avea autorizatie pentru acest loc.

16.56: Daniel Constantin, presedintele PC: "Ii salut pe cei 20.000 de oameni adunati aici. Cind va ajunge la guvernare, USL ii va ancheta pe toti cei care v-au impiedicat sa veniti aici: sefii Politiei romane, sefii Jandarmeriei si sefii Autoritatii Rutiere Romane". (cum i-or fi impiedicat, daca sunt acolo?!)

16.50: Remus Cernea vorbeste de pe scena: "Am venit de la Universitate sa va aduc principalul mesaj: Jos Basescu!" Multimea preia imediat sloganul, cei aproximativ 7.000 de protestatari strigind la unison.

16.45: Pe scena vorbeste Sorin Rosca Stanescu: "E ultimul meu discurs ca ziarist. Incepind de miine, discursurile mele vor fi politice, am decis sa ma inscriu in PNL". (santajistul asta lipsit de scrupule mai lipsea din "panoplia" PNL...)

16.41: Gheorghe Zamfir: "Nu romanii ne-au romanizat pe noi, noi i-am romanizat pe ei. Noi am vorbit limba lor inaintea lor!". Plus: "Sintem unul dintre cele mai superbe popoare: am invins America, am invins Australia!"

16.30: Vorbeste pe scena actorul Mircea Diaconu, parlamentar PNL: "Parca sintem blestemati ca din 20 in 20 de ani sa iesim in strada". In spatele sau, pe scena se afla naistul Gheorghe Zamfir.

16.28: Participantii au intonat imnul Romaniei. Pe scena, Crin Antonescu a cintat imnul, in timp ce Victor Ponta a tacut.

16.13: La miting a ajuns si Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier face o adevarat baie de multime.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11270265-live-text-mitingul-usl-arcul-triumf-piata-victoriei-inceput-vina-manifestantii.htm

Mergi la inceput