Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Laura cu batul in mana nu exista dialog. cei din piata isi aroga disponibilitatea de a dialoga de pe o pozitie de fortza care numai disponibilitate de dialog nu exprima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Stati ca astazi va demara si protestul oficial al USL (chiar acum, la 15:30), am citit ca deja au inceput sa se adune manifestantii... Acum, daca tot erau proteste, nu prea inteleg ce rost mai are miscarea asta, dar ma rog. Din cate inteleg se schimba locul actiunii, USL merge de la Arcul de Trium la Piata Victoriei.

Aceasta initiativa este culmea tupeului politic!Au sa primeasca ceea ce merita, adica sila si dispret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marina, eu ma refeream la discutiile de pe forum, nu din strada. Scuze daca nu am fost clara, dar discutia de la asta a plecat. Cineva (X) a spus de ce sustine ideea protestelor. Apoi altcineva (Y) a venit si a spus ca ea crede total diferit si mai stie si altii care gandesc asa. X a spus "de ce crezi asa?" la care a venit Xenia si a zis ca de ce ii ia la intrebari? de ce sa se justifice? Din schimbul de replici a userilor X si Y eu am inteles ca e un dialog ce se poarta la acest subiect. Nu a zis X "sa iasa prietenii tai care ced altceva, sa se duca in Piata si sa le explice la aia de ce nu e bun ca protesteaza".

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Se intampla o ciudatenie ... mesajele mele apar ca fiind postate cu cetav minute mai devreme decat le postez de fapt ...Am dat reply la mesajul capcaunului care acum apare ca fiind dupa al meu. SRI-ul!!!

Chiar ma miram cum ai reusit sa citezi un mesaj aparut dupa ce ai dat citatul :).
SRI-ul, clar :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Xenia, am impresia ca vorbim fiecare alta limba si nu ne intelegem de nici o culoare. Tu spui "nu sunt indeplinite in exemplul de fata (premizele)" si eu am intrebat cine stabileste ca nu sunt indeplinite? O spui ca pe o maxima, ca si cand nu e loc de indoiala ca ar fi altfel. De ce? Mie mi se pare ca se poate si chiar trebuie sa se dialogheze, trebuie sa spuna si unii si altii ce cred, sa vina cu argumente si sa se discute. Poate fiecare din cei ce cred ca numai ei au dreptate afla de la ceilalti opinii si argumente care ii fac sa isi puna niste intrebari asupra propriilor convingeri. De ce sustii ca dialogul este exclus?

Poate e troll....

Mergi la inceput

Marina scuza-ma, daca cineva care pretinde ca vorbeste din New York S.U.A., afirma ca stie mai bine decat noi cei care traim acum in Romania ceea ce gandesc oamenii care vin de atatea seri in Piata Universitatii sa protesteze, consider ca o face fie din aroganta, fie dintr-un scop bine stabilit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:

Se intampla o ciudatenie ... mesajele mele apar ca fiind postate cu cetav minute mai devreme decat le postez de fapt ...Am dat reply la mesajul capcaunului care acum apare ca fiind dupa al meu. SRI-ul!!!

Chiar mi s-a parut ciudat, cum ai citat ceva ce nu era scris inca...
dar eram prea ocupata sa rad de "ce copita calului" a lui TZ, foarte tare expresia, o sa o retin :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Stati ca astazi va demara si protestul oficial al USL (chiar acum, la 15:30), am citit ca deja au inceput sa se adune manifestantii... Acum, daca tot erau proteste, nu prea inteleg ce rost mai are miscarea asta, dar ma rog. Din cate inteleg se schimba locul actiunii, USL merge de la Arcul de Trium la Piata Victoriei.

Aceasta initiativa este culmea tupeului politic!Au sa primeasca ceea ce merita, adica sila si dispret!

Pai e an electoral, incearca si ei sa profite de orice moment care li se pare favorabil... Oricum, e jenant sa protestezi impotriva unor lucruri pe care si tu le-ai "imbratisat" cand ai fost la guvernare.

Mergi la inceput

Gretos!Ete cum Tariceanu da mana intr-un mod "proletar" cu cetatenii adusi de partide!Nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase!
Astia chiar ne cred prosti rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Foarte trist ce se intampla in tara asta..mai rau e ca habar n-ai cu cine sa votezi..toti is o apa si un pamant..mie greata de politica din tara asta!! Acum toti cei din opozitie profita de proteste ca sa scoata lumea in strada..o cunostinta dintr-o comuna din Vn imi zicea ca primarul le-a dat 50 ron ca sa vina la Focsani la protest!! Chici din ce partid e priimarul?

Mergi la inceput