Proteste in tara - 2
Raspunsuri - Pagina 3
monicabo spune:
Da, recunosc ca nu prea mai tin minte si in plus m-am si exprimat gresit...
Da, oamenii muncii, adica muncitori de la IMGB, Apaca, ma rog, de prin fabrici si uzine dezaprobau actiunile din piata Univ. si mai aruncau cu vorbe cum zici tu, pro-Iliescu, anti PNL, PNT etc...
Eu ma referisem la intelectuali (cand am zic oameni in campul muncii), adica am vrut sa zic "oameni care aveau un loc de munca", adica nu puteau manifesta de dimineata pana seara, caci pana dupa amiaza erau la serviciu (unde lucra fiecare). Dar a iesit o exprimare cam defectuoasa![]()
Deci seara era plin in piata
Dar diminetile ce se intampla acolo? Manifesta cineva, ramanea cineva permanent? Studenti? De ex era blocata circulatie in zona?
Asta nu mai tin minte deloc
Merci pt lamuriri si clarificari
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
daniela_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul ... Nu prea esti informata ... Doua luni de zile nu s-a aruncat nicio caramida! Pana cand? Pana cand Iliescu a organizat cacealmaua de la ministerul de interne din 13 iunie, ca tot el sa aiba motiv de aducere a minerilor. Mineri care, evident, nu s-au ocupat de huliganii ce-au atacat la ordin MI ci de "golanii" care protestau pasnic in Universitatii. Si sa planteze panselute in fata camerelor televiziunii romane "libere". Zic bine agentiile de presa straine ca ceea ce s-a intamplat ieri nu aminteste de decembrie '89 sau de Piata Universitatii, ci doar de mineriade. |
...
Nu prea esti informata
...
Doua ore nu s-a aruncat nicio bucata de bordura! Pana cand? Pana cand Bassecu a organizat cacealmaua de la ministerul de interne din 15 ianuarie 2012 , ca tot el sa aiba motiv de aducere a jandarmilor.Jandarmi care, evident, nu s-au ocupat de huliganii ce-au atacat la ordin MI ci de "golanii" care protestau pasnic in Universitatii. Si sa planteze panselute in fata camerelor televiziunilor romane "libere".
Zic bine agentiile de presa straine ca ceea ce s-a intamplat ieri nu aminteste de decembrie '89 sau de Piata Universitatii, ci doar de jandarmineriade."
Deja vu.
Copycat.
Mai bine zis copy/paste. Traim timpurile copy/paste and then ctrl+alt+del.
LE:

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui daniela_b Doua ore nu s-a aruncat nicio bucata de bordura! Pana cand? Pana cand Bassecu a organizat cacealmaua de la ministerul de interne din 15 ianuarie 2012 , ca tot el sa aiba motiv de aducere a jandarmilor.Jandarmi care, evident, nu s-au ocupat de huliganii ce-au atacat la ordin MI ci de "golanii" care protestau pasnic in Universitatii. Si sa planteze panselute in fata camerelor televiziunilor romane "libere". |
Iti atrag atentia ca ai incalcat drepturile de autor ale Antenei 3. Ei au intaietate asupra acestei ipoteze.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui monicabo Dar diminetile ce se intampla acolo? Manifesta cineva, ramanea cineva permanent? Studenti? De ex era blocata circulatie in zona? |
Doua luni a tinut tabara de corturi de pe peluza din fata teatrului national. Circulatia se bloca seara intre Intercontinental si piata, fara a se bloca intersectia propriu-zisa (se circula pe axa est-vest si spre Unirii, dar nu spre Romana).
Militienii lui Chitac au navalit peste cei din corturi in dimineata de 13 iunie.
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui capcaunul Maine la pranz, dupa ce va sari Euro de 4.4, multora le va pieri cheful de manifestatii fara finalitate ... |
Mai calibreaza 'prognozorul'. Nu a iesit chiar cum ai zis.
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-11237404-leul-depreciat-usor-luni-cursul-bnr-ajungand-4-3347-lei-euro.htm
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
daniela_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Iti atrag atentia ca ai incalcat drepturile de autor ale Antenei 3. Ei au intaietate asupra acestei ipoteze. |
Oh, da?
Scuze, atunci. Nu ma uit la antena3, nu aveam de unde sa stiu. Chiar si asa, nu am cum sa sterg, sper doar ca pina la urma betivului caruia i se spune de mai multe ori, de catre persoane diferite ca e beat, se duce sa se culce.
Scuze, din nou, asa e zicatoarea...
De data asta, sper sa nu mai incalc drepturi de autor.
Sau...?
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Mai calibreaza 'prognozorul'. Nu a iesit chiar cum ai zis. |
Eu ma bucur ca-i stricat.
Mai degraba situatia nu este nici pe departe asa dramatica pe cum incearca istericii de la antene si realitati sa o prezinte, iar mintile reci ale jucatorilor de pe piata de capital stiu asta.
ramiris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Iti atrag atentia ca ai incalcat drepturile de autor ale Antenei 3. Ei au intaietate asupra acestei ipoteze. |
Tu crezi ca e fictiune sau ca sunt sanse ca in ipoteza asta sa fie macar un sambure de adevar?
Fara manifestarile violente ce optiuni de discurs ar fi avut dl premier astazi? Ce-ar fi putut condamna? Propriul guvern cumva?
Aia cu "multumim romanilor ca ne-au ajutat sa scapam tara de colaps" e magistrala. O fi si lacrimat cand a spus-o?
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui ramiris Tu crezi ca e fictiune sau ca sunt sanse ca in ipoteza asta sa fie macar un sambure de adevar? |
Dar tu ce crezi? Papandreu i-a trimis pe anarhisti sa dea foc la banci, sau David Cameron i-a scos din palarie pe hooligansii care-au devastat Londra?
daniela_b spune:
| citat din mesajul lui ramiris Aia cu "multumim romanilor ca ne-au ajutat sa scapam tara de colaps" e magistrala. O fi si lacrimat cand a spus-o? |
Pai, aa, pai, sa ne gindim...
sa vedem...
Iliescu o fi lacrimat?
Parca nu, dar mdeh, la Complexul Expozitional era curent, o lacrima tot i-o fi iesit in coltu'barbii.
„Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile.[...] Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cand va fi nevoie, vom apela!” (Ion Iliescu, discursul de multumire pentru mineri, tinut la Complexul Expozitional, pe 15 iunie 1990)