Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ramiris
Tu crezi ca e fictiune sau ca sunt sanse ca in ipoteza asta sa fie macar un sambure de adevar?

Dar tu ce crezi? Papandreu i-a trimis pe anarhisti sa dea foc la banci, sau David Cameron i-a scos din palarie pe hooligansii care-au devastat Londra?

Tu-i compari pe Papandreu si pe Cameron cu.....capitanul securist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:

Citat:
Tu crezi ca e fictiune sau ca sunt sanse ca in ipoteza asta sa fie macar un sambure de adevar?

Dar tu ce crezi? Papandreu i-a trimis pe anarhisti sa dea foc la banci, sau David Cameron i-a scos din palarie pe hooligansii care-au devastat Londra?

Papandreu? David Cameron? Cine-s astia?
Pai, Basescu joaca in liga cu din astia?
hah, hah, hah ...Ce-mi plac glumele tale.

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:

[quote]
Nu prea esti informata. Piata Universitatii '90 era seara de seara plina. Cu oameni obisnuiti. Dar majoritatea intelectuali. Cu studenti, actori, profesori, scriitori, cantareti. Oamenii muncii urau Piata universitatii si intelectualitatea adunata acolo. IMGB face ordine era lozinca standard a oamenilor de bine.

Da, oamenii in "campul muncii" treceau dupamiezile prin piata, dar doar ca sa le strige din mers celor din piata ca sunt vanduti pe dolari si droguri PNT-ului, PNL-ului, lui Coposu, lui Ratiu si strainilor.

Doua luni de zile nu s-a aruncat nicio caramida! Pana cand? Pana cand Iliescu a organizat cacealmaua de la ministerul de interne din 13 iunie, ca tot el sa aiba motiv de aducere a minerilor. Mineri care, evident, nu s-au ocupat de huliganii ce-au atacat la ordin MI ci de "golanii" care protestau pasnic in Universitatii. Si sa planteze panselute in fata camerelor televiziunii romane "libere".

Zic bine agentiile de presa straine ca ceea ce s-a intamplat ieri nu aminteste de decembrie '89 sau de Piata Universitatii, ci doar de mineriade.

Oamenii din strada de aseara nu erau intelectuali. Nu aveau cerinte ideologice. Erau pensionari, muncitori, golani -cum au fost numiti, oameni nemultumiti de nivelul de trai nu de partidele politice.
De partide s-au saturat de mult.
dar asa cum spuneai si tu hipermarketurile sunt inca pline. Sunt multi care nu au ajuns inca pe fundul sacului. Asa cum suntem si noi ...cei de pe forumul asta. E adevarat ca am mai strans cureaua, cel putin in cazul meu, dar nu intratat incat sa ies in strada.
Nu cred ca vor mai continua mult timp...probabil ca aseara a fost apogeul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

deci e destul de nasoala situatia? am vazut pe cateva posturi N24, BBC, n-tv, euronews stiri despre revoletle din Romania. alternate cu stirea despre scufundarea navei Concordia. le repeta astia la fiecare ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Citat:

Pai Papandreu si Cameron au fost colegi la secu' cu Base ca sa-i suspectam de pregatire si abordare similara?

Sincer, cred ca-i faci un mare compliment punandu-l pe aceeasi treapta cu ceilalti doi. Carora le faci o mare nedreptate coborandu-i la nivelul matelotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

ela_04, vezi ca daniela_b ii suspecteaza pe prietenii tai ca asculta de ordinele lui Basescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
am vazut pe cateva posturi N24, BBC, n-tv, euronews stiri despre revoletle din Romania. alternate cu stirea despre scufundarea navei Concordia. le repeta astia la fiecare ora.

Pe capitanul navei Concordia l-au arestat totusi. Copiloi, zic bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu inca refuz sa cred!
Dar ascultam acum la radio si cica deja au inceput iar sa se stranga la universitate. Pensionari si asistenti maternali parca
Nimic nu e exclus se poate ca seara sa apara diversi sandu petre sau servicii ...e oarecum normal. diferenta o fac ordinele primite de acestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
... sunt cei care plang in pumni de neputinta atunci cand copilul le cere un borcan cu unt de arahide si ei nu-l pot lua pt ca ar da peste cap calculele ...

Lumea face revolutie cand lipseste painea sau carnea de pe raft, nu cand n-are bani de unt de arahide.

Am dat un exemplu de o dorinta de-a copilului meu pe care eu nu i-am putut-o indeplini la un moment dat (iar tu esti malitios).

Din punctul tau de vedere impartirea lumii in extrem de bogati si extrem de saraci, este perfecta. Daca oamenii de rand nu au bani sa-si cumpere paine sau carnea care sunt pe raft, tu spui ca nu-i motiv de revolutie. Traiesti in alta Romanie decat cea in care am trait eu, se pare. Nu ai cum sa-i intelegi pe cei neangajati politic care au iesit in strada zilele astea.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

daca n-ar fi de ras, e de plans

http://www.jurnalul.ro/observator/galeriile-steaua-si-dinamo-si-au-anuntat-prezenta-oficial-la-protestele-din-aceasta-seara-601568.htm

nu mai pot abtine . din categoria "fiecare cu ce-l doare":
"Am mers acolo sa protestam împotriva legii 4, cea care nu ne mai lasa niciun drept pe stadioane. Daca tot am ajuns, atunci nu puteam sta cu mainile în san, ca nu suntem pensionari. Am manifestat si noi cum am stiut", spun suporterii.

Mergi la inceput