Proteste in tara - 2
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
ela_04 spune:
Citat: |
Nu vreau sa-mi spuna nimic in mod special dar mi-ar placea sa nu ne trateze cu "ignore" care pentru mine e egal cu dispret. As prefera putintel respect. Macat mimat. |
Si tacerea uneori e o forma de respect. Dar bineinteles ca nu e cazul aici...
Eu chiar nu imi pot imagina ce ar putea sa spuna...
ca ne mai da 100 de lei...il linseaza astia.
sa-si ceara scuze? Pt ce?
Ca a dat afara zeci de bugetari? la naiba! nici nu a dat destui! ca inca se mai calca pe picioare...
ca a luat 25% de la bugetari? ...Poate asa pleacau singuri si puneau osul la munca...da` n`o sa vezi...
ca s-a scumpit intretinerea... pai eram cam singura tara din europa cu subventii de genul asta...
ca e criza? e in toata lumea asta...
ca s-au scumpit toate ...peste tot s-au scumpit
Poate doar pt hahaieli...mistouri ieftine, si personalitatea sa debordanta...
dar ...cu toate hahaielile si personalitatea sa ...noi stiam de toate astea cand l-am votat.
se stia de udrea, de videanu, de blaga... nu e gasca peste noapte aparuta...
ba chiar l-am votat de 2 ori + referendumul...
ne reprezinta...
acum de ce nu ne mai place?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Presedintele Romanieie a ramas fara glas, Presedintele PE vorbeste.
Citat www.cotidianul.ro/presedintele-pe-recomand-guvernului-roman-sa-ii-ia-in-serios-pe-oamenii-fara-speranta-170147/" target="_blank">Presedintele PE Martin Schulz "Este devreme pentru a ma pronunta, dar am vazut în ultimele zile miscari enorme în tara si recomandarea mea pentru guvernele din toate tarile, dar pentru România în special, (...) este sa îi ia foarte în serios pe acei oameni care sunt cu adevarat în strada, pentru ca sunt oameni care nu mai au speranta pentru viitor. Iar oamenii fara speranta pentru copiii lor merita sa fie luati în serios si recomand tuturor actiuni economice urgente pentru a îmbunatati traiul de zi cu zi. Oamenii din strada nu sunt interesati de dezbaterile noastre institutionale, ci de viitorul copiilor lor". |
ela_04 spune:
Eu ii reprosez ca a taiat la salarii... la gramada, nu gasesc un termen exact...din topor, cred ca se putea lua mai putin de la cei care erau undeva pe minim...
ii reprosez ca a acceptat ministrii slabi si ca om si ca pregatire.
ii reprosez ca a acceptat sa fim iar sclavi pe plantatie la FMI.
ca a fost mai usor sa maresti tva-ul decat sa implementezi un nou sistem de calcul...
banuiesc ca astea intra la capitolul eficienta economica...
si nu au tinut de el ci de ministri ...numiti...
dar ... el sa vrut un presedinte jucator...
asa ca toate astea i le reprosez lui acum.
Xenia2006 spune:
citat din mesajul lui ramiris Edit: Vad ca revine in postarile tale ca un fel de leimotiv fraza "nu cred ca intelegi". |
nu cred ca intelegi
este opinia mea, si nu incerc sa te conving in nici un fel
aceasta miscare este o convulsiune a unei parti a populatiei, nemultumita de pozitia lor economica in contextul actual
miscarea nu este in nici un fel reprezentativa pt intregul electorat, si nu are nici o legatura cu pb de interes universal (libertate de exprimare, coruptie, drepturile omului)
ca atare, orice alt segment al populatiei, care nu este de acord cu protestele (pt ca nu sunt in aceeasi situatie) are tot dreptul sa dezavueze manifestatiile; poate o fac, poate raman tacuti
presedintele este un garant pt TOTI, deci nu poate sa dea atentie doar celor care striga mai tare
Invata sa respecti si sa incerci sa intelegi opiniile si punctele de vedere ale celorlalti, vad ca totul se reduce la "nu gandesti ca mine, nu pricepi, vai steaua ta....". |
punctul tau de vedere imi este foarte clar
il consider complet eronat, din motivele expuse (in extenso) deja
invata sa faci mai putine supozitii despre partenerele de discutie
incearca sa incepi prin a-ti urma propriile sfaturi, inainte de-a le oferi altora...
ela_04 spune:
citat din mesajul lui Deceneus Am explicat ca masura poate fi ca un "bumerang". Decat sa ai un electorat furios si ostil, mai bine unul absent. |
Ai explicat prost(sprer ca nu imi iau un nou avetisment
![](icon_smile_big.gif)
Si o aberatie din punctul meu de vedere.
O data am intrebat un domn care se pricepe de ce nu se introduce un astfel de vot la noi. Si mi-a raspuns:
romanii nu sunt inca pregatiti pt asta. Au inca destul de multe reminiscente legate de acest tip de vot.
Daca o sa faci un sondaj...chiar si aici pe forum o sa vezi ca nu are nici o sansa astfel de vot
Edit. ca nu stiu ce are laptopul meu...sare aiurea...
Acel domn se numeste Ioan Muraru.
Discutia era destul de sincera si relaxata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Conform estimarilor primariei si jandarmeriei, la www.hotnews.ro/stiri-esential-11259582-video-filmulet-care-apare-singurul-protestatar-din-baia-aries-devenit-viral-internet.htm" target="_blank">Baia de Aries multimea protestatarilor a numarat circa 1 persoane.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
eu cred ca trebuia sa-si ceara scuze publice pt arafat, ca tot public s-a luat de el.
restul e interpretabil, cat de necesare au fost masurile dureroase, de ce ne trebuia FMI si altele din categoria asta.
mi-a dat prin minte mai ieri un exemplu de ce inseamna privatizare ca de la privatizarea sanatatii ne-am luat. Mai zilele trecute in tara in care cu onor salasuiesc cea mai spectaculoasa crestere in zona de masini a fost atribuita Renault duster-ului. te simti ca acasa, duster si logane garla. si ma gandesc cat am intins noi de dacia aia pana sa o ia renault, cati ani am aruncat pe geam degeaba. asa ca uite ca au luat-o privatii, tin si locurile de munca si banuiesc ca are si ceva success.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tanti_sp_Zavaidoc/Tanti_sp_Zavaidoc.jpg)
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui capcaunul Conform estimarilor primariei si jandarmeriei, la www.hotnews.ro/stiri-esential-11259582-video-filmulet-care-apare-singurul-protestatar-din-baia-aries-devenit-viral-internet.htm" target="_blank">Baia de Aries multimea protestatarilor a numarat circa 1 persoane. |
Capcaune, ma sperii. La Stockholm nu a protestat nimeni
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bee spune:
Xenia, o mare parte din populatie care nu participa la proteste si care nu e neaparat nemultumita de situatia economica personala, este solidara cu cei care protesteaza tocmai din motivele de interes universal pe care tu le-ai enumerat. Eu sunt printre ei. Si ca mine mai toti cei pe care-i cunosc (si or fi cateva sute). De fapt, daca ma gandesc bine, nu cunosc pe nimeni care sa dezavueze aceste proteste. Si nu fac parte din mahalaua inepta, nu-s nici vierme si n-am nici o situatie economica proasta eu si familia mea.
iulia_b spune:
Culmea ca eu cunosc o gramada care nu agreeaza aceste proteste, si nu sunt de la partid..