Proteste in tara - 2
Raspunsuri - Pagina 18
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Bag seama ca din nou (ca la atatea alte subiecte), concluzia ce se prefigureaza este ca totul e in regula, nu e nici o problema la nivel inalt in tara asta. Numai oamenii de rand sunt de vina, pt ca sunt niste puturosi, pomanagii si nici capul nu-i prea duce si de aia nu se descurca si nu au viata frumoasa. |
Zi ca nu-i asa! Pe aia de la nivel inalt cine i-a ales? Nu milioanele de oameni de rand? Nu dupa chipul si asemanarea lor?
Iar protestele de-acum nu au nicio viziune. Dupa ce-l dam jos pe Basescu ce facem? Ce facem? Concret, pe puncte. 1, 2, 3.
Cursul leului de astazi indica si mai clar ca totul este in regula. O furtuna intr-un pahar cu apa. Va mai dura un pic probabil, o fierbere in suc propriu, dar gerul si mai ales lipsa totala de alternativa va face ca totul sa sucombe in penibil. Imi pare rau de putinii care chiar au iesit in strada cu buna-credinta, cazand astfel in plasa intinsa pe facebook de opozitie.
Androix spune:
citat din mesajul lui Laura25 Bag seama ca din nou (ca la atatea alte subiecte), concluzia ce se prefigureaza este ca totul e in regula, nu e nici o problema la nivel inalt in tara asta. Numai oamenii de rand sunt de vina, pt ca sunt niste puturosi, pomanagii si nici capul nu-i prea duce si de aia nu se descurca si nu au viata frumoasa. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Daca ar fi fost altfel nu demonstrau pasnic cateva mii de oameni ci ieseau in strada macar cateva zeci de mii, cel putin in bucuresti.
Eu am petrecut weekendul la munte unde un cuplu usor trecut de 50 de ani statea conectat seara de seara la antena 3 si domnul era foarte indignat ca nimic nu e in regula in tara asta, ne-a ajuns cutitul la os. Si "de maine ma vedeti si pe mine acolo". In sinea mea am gandit ca daca mi-ar fi fost rau, dar rau de tot, ma suiam pe loc in masina si alergam sa demonstrez pasnic si sa-mi strig nemultumirea din toti rarunchii. La naiba! Ma duceam si pe jos la o adica.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
sanzi spune:
citat din mesajul lui balanta_tm ela, da-mi voie sa te felicit, fiindca in mod cert tu ai inteles cum e cu economia, cu banii, din moment ce ai ales sa iei o masina in leasing, a carei rata era egala in 2008 cu salariul tau...(sotul fiind tot bugetar, presupun nu avea/are salariu de mii de euro). Mi se pare fascinant cand oamenii iau rate imense in comparatie cu veniturile lor... Scuzati-ma de offtopic. |
Ba cred ca avea salariu de mii de euro, altfel nu ar putut o banca sa le promita un credit de 250 000 (!!!) euro.
Ela, scuze ca am revenit la subiectul asta, dar mie chiar mi se pare ca s-a strecurat o gresala pe undeva.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ela_04 Eu am sa inchei cu povestea asta ca asa o sa o tinem pana la Paste. Cine crede bine, cine nu asta e... Pot sa mai spun doar ca exista consilieri financiari in Romania care dau sfaturi, unii chiar destul de buni. Dar pt noi toti e mai simplu sa ne uitam la tv... o barfa mica... un forum...aaaa... si sa ne mai de-a domnule statul niste subventii... sa ne ajute cu proiecte... sa ne sprijine guv financiar! Imi place sa cred ca nu doar pt asta sunt oamenii aia in strada azi... O zi minunata |
ela, degeaba te superi.
Pe mine ma deranjeaza, de exemplu, ca scrii "de-a". In loc de "dea". E rusinos. Chiar si pentru un functionar care doar plimba niste hartii de colo-colo.
Pentru mine, si sutele, miile de mesaje scrise asa, de-a-mboulea, de catre oameni cica cu facultate, arata ceva.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny ela, degeaba te superi. Pe mine ma deranjeaza, de exemplu, ca scrii "de-a". In loc de "dea". E |
Cand argumentele ideologice si economice esueaza, trecem la cele gramaticale.
BESTUTZA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Asta-i gluma lunii ianuarie? Iustin Capra profesionist??????????? |
Poate fi mesajul lunii ianuarie...Depinde fiecare ce intelege prin profesionist...
Pentru domnul profesor de sport, care mi-a fost coleg, la ultumile alegeri, era foarte multumit de noua "ministrareala a udrei" ca sa zic asa..."Isi face treaba conform fisei postului si mai avem si noi ce admira" !!Pe el l-am inteles pentru ca avea o varsta respectabila, iar interesul pentru viitor se limita la placerea de a admira prezentul...Deci, ea e o profesionista...
Si pentru ca tot veni vorba,poate ne dai tu exemplu de niste profesionisti, dar nu din astia incadrati politic...
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
cl spune:
citat din mesajul lui ela_04 Eu am sa inchei cu povestea asta ca asa o sa o tinem pana la Paste. Cine crede bine, cine nu asta e... Pot sa mai spun doar ca exista consilieri financiari in Romania care dau sfaturi, unii chiar destul de buni. Dar pt noi toti e mai simplu sa ne uitam la tv... o barfa mica... un forum...aaaa... si sa ne mai de-a domnule statul niste subventii... sa ne ajute cu proiecte... sa ne sprijine guv financiar! Imi place sa cred ca nu doar pt asta sunt oamenii aia in strada azi... O zi minunata |
Fara suparare . La un consultant financiar am apelat si noi, pe langa simularile pe care le-am facut singuri. De aceea ti-am si spus ca vorbesc in cunostinta de cauza. Functionarul care ti-a dat suma aceea maxima a vorbit aiurea. Ti-ar fi trebuit un venit de 6000-8000 E/luna pentru o asemenea rata. La noi in tara nu stiu ce bugetari dispun de asemenea venituri, probabil ca parlametarii/senatorii???
ela_04 spune:
citat din mesajul lui balanta_tm ela, da-mi voie sa te felicit, fiindca in mod cert tu ai inteles cum e cu economia, cu banii, din moment ce ai ales sa iei o masina in leasing, a carei rata era egala in 2008 cu salariul tau...(sotul fiind tot bugetar, presupun nu avea/are salariu de mii de euro). Mi se pare fascinant cand oamenii iau rate imense in comparatie cu veniturile lor... Scuzati-ma de offtopic. |
Adevarul este ca aveam aproape toti bani
imi mai lipseau 1000 de euro pt tot ce am mai cerut eu pe acolo, la masina.
Ei nu vroiau sa accepte mai mult de 50% avans ...si uite asa a trebuit sa fac leasing. intr-un an am achitat tot.
Bani aveam pt ca la stat am inceput sa lucrez cand deja aveam casa, masina si bani in cont. Daca nu aveam toate astea nici nu ma prindeai la stat. desi pe diploma mea scrie functionar public...
PS.
1.Unde lucrez eu nu am acces la spaga...
2.Lasa Selene ca eu nu ma rusinez asa usor...niciodata nu poti sa le ai pe toate...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Cand argumentele ideologice si economice esueaza, trecem la cele gramaticale. |
Ba deloc. Ca tot vorbea ela de locuri de munca. Daca ar trebui sa isi construiasca un CV si ar scrie asa?
Iar eu gramatica i-as critica-o si lui Basescu, daca ar fi cazul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
olim spune:
balanta
si ne apoi plangem cat ne este de greu in criza, si cerem statului ajutor pentru a plati gazul si lemne de foc
nici eu nu cred povestea cu cei 250.000 de euro, 25.000 poate!
noi in Spania in 2007 cand bancile erau euforice sa dea credite, la 5000 de euro venit legal si adevarat, am primit 220.000 maxim, asa ca
Iar aici la 3500 de euro, un salar doar ,cu 2 copii, am primit 200.000 in conditiile in care jobul sotului este unul dintre cele mai sigure in Franta!Si nu putem compara cele 2 tari si climatul economic!Asa ca elachiar nu cred!
In alta ordine de idei, Arafat a iesit invingator, si-a reluat postul!
Deci protestele nu au fost chiar degeaba, poate daca se contiunua se pot schimba mul mai multe lucruri!
Pe mine ma deranjeaza atitudinea celor din USL cu privire la mitingul de joi!Pana acuma unde au fost