Proteste in tara - 2
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Capcaunule, e simplu. Nu ma intereseaza sa plece Basescu acum. Eu vreau sa plece la inchisoare daca se dovedeste ca este un om corupt. Si vreau ca toti cei care iau spaga sa fie arestati. Vreau ca toti cei de la varf care ca au facut intr-o forma sau alta trafic de influenta sa fie arestati. Dar toti oamenii care ajung la varf se sustin unii pe altii. Cum sa fie dati in vileag? Justitia vi se pare numai buna sa judece persoane influente.
Asa. Si dupa ce pleaca Basescu, prin alegeri cum e normal, sau prin arestare daca se dovedeste ca(eu cred) e un personaj corupt, sa vina cine o veni. Numai sa vad un dram de bun simt. Si in caz ca puterea corupe si omul o ia pe aratura, sa existe mecanisme democratice sa fie inlocuit. Nu vreau nimic altceva decat orice miscare gresita sa fie sanctionata si vreau ca legea sa se aplice la fel pentru toti. Sa se termine cu politizarea pana la un nivel inacceptabil. Functionarii sa fie angajati prin concurs (si aici revenim la arestarea pentru spaga si trafic de influenta), doctorii si profesorii prin concurs. Apoi ar trebui sa vina cineva din afara sa traga cu ochii la organizarea aparatului nostru birocratic, sa nu se ajunga la situatii de genul celor din prezent cu posturi blocate si unde trebuie si unde nu trebuie (blocate in principal pentru "mahalaua inepta").
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
pai nu exista mecanisme democratice? nu am fost la referendum sa votam daca basescu ramane suspendat sau ba? care ar trebui sa fie mecanismul democratic, bata in cap?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Voi nu stiti dar chiar asa era, inainte de 2008,2009 bancile dadeau credite preferentiale celor bugetari. Mie mi se parea discriminare in conditiile in care dividendele nu erau luate in calcul la stabilirea venitului in cazul unui credit. Cica nu era ceva stabil. In anul 2010 ne sunau de la diverse banci pe noi nebugetarii sa luam credit luand in calcul toate veniturile din ultimii ani si fara garantii imobiliare.
ela_04 spune:
Imi povestea cineva ca toti cei care au spart conexul alaltaieri noapte au fost arestati.
Conexul a fost spart si furate toate tel de acolo.
Si cica aseara au fost mai multi protestanti ca jumatate erau politisti civili. i-au saltat pe capete...
Edit. Ma intreb de ce nu s-a procedat asa de duminica...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Voi nu stiti dar chiar asa era, inainte de 2008,2009 bancile dadeau credite preferentiale celor bugetari. Mie mi se parea discriminare in conditiile in care dividendele nu erau luate in calcul la stabilirea venitului in cazul unui credit. Cica nu era ceva stabil. In anul 2010 ne sunau de la diverse banci pe noi nebugetarii sa luam credit luand in calcul toate veniturile din ultimii ani si fara garantii imobiliare. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Eu vorbesc despre anul 2009, in conditiile in care sotul era/este bugetar, eu nu. Asa ca atunci cand am spus ca vorbesc in cunostinta de cauza, chiar am facut-o!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Dupa autogolul de acum cateva zile, Basescu marcheaza imparabil in poarta opozitiei ...
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul Imi pare rau de putinii care chiar au iesit in strada cu buna-credinta, cazand astfel in plasa intinsa pe facebook de opozitie. |
Tu i-ai vazut pe aia de la protest?
Au ei fetze de facebookisti?
![](alcool.gif)
![](bibe.gif)
Stau toti pe facebook si asteapta sa vada ce le zice opozitia?
![](alcool.gif)
Vai de ei!
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul Dupa autogolul de acum cateva zile, Basescu marcheaza imparabil in poarta opozitiei ... |
Basescu isi apara pielea...acu ar face orice, cred si eu....inclusiv sa vina sa spuna ca recunoaste ca a gresit si ca nu o sa mai faca!
![](icon_smile_big.gif)
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Basescu isi apara pielea...acu ar face orice, cred si eu....inclusiv sa vina sa spuna ca recunoaste ca a gresit si ca nu o sa mai faca! ![]() |
Pai atunci unde e supararea? ar trebui sa te bucuri daca base ar face acum orice. Cred ca opozitia e very happy.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
El nu va recunoaste ca a gresit pentru ca el chiar nu greseste niciodata.
la fel cum e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaste ca este a 8a minune a lumii.