Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee

Stat politienesc? Poate e mult spus. Poate pentru ca ma gandesc la acea lege care interzice adunarea in grupuri? Sau poate pentru ca ma gandesc la serviciile secrete de mai multe feluri, atat de intens finantate de stat (da, pentru siguranta noastra a tuturor, stim asta, nu? Ca doar EI trebuie sa ne apere cu orice pret-in primul rand de noi insine-). Eu personal stiu ca daca-s interesati sa afle ce mancam noi la micul dejun, cu siguranta ar afla. Ce ma consoleaza e ca nu-s deloc interesanta sau periculoasa si nici n-am nimic de ascuns. Si nu-s chiar atat de paranoica incat sa cred ca-s "urmarita".
Si pe langa toate, voi chiar nu credeti ca la putere (si in opozitie, daca ma gandesc bine), sau in pozitii influente sau in mediul privat unde se invart multi bani sunt ori oameni din esalonul 2 al fostei securitati, ori urmasii acestora?

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

... adica serviciile de securitate au angajati care citesc si aici, pe forum?

iar din cand in cand mai strecoara cate-o "soparla"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Stat politienesc? Poate e mult spus.

Daca ar fi fost stat politienesc, postarea ta nu ar mai fi ajuns ever la noi. Nici pan'la serverele gestionate de Florin n-ar fi reusit sa ajunga. Iar politia batea la usa ta imediat dupa apasarea tastei Trimite un raspuns.

Stai, stai, e vorba de Statul Politienesc Roman. Aici sunt alte reguli...politistii nu erau la datorie pentru ca-si beau cafeaua, erau la miting sau faceau niscai afeceri...pana sa vada cineva ce buton apasa Bee, sa ia aprobare de la sefi, sa gaseasca o masina cu benzina si sa treaca de aglomeratia din oras, trecea o saptamana.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Stai, stai, e vorba de Statul Politienesc Roman.

Am inteles. E statul in care politia il someaza pe dictator: iesi afara javra ordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Citat:
citat din mesajul lui Glicina

Citat:

La medici e cel mai simplul... lucrezi la stat si iti deschizi un cabinet privat in paralel. Sau lucrezi si la privat...

Situatie ipotetica: sunt absolvent de medicina, rezident, n-am decat un singur parinte, cam bolnav si oricum la pensie (de stat, ca face parte din alta generatie) si care nu ma poate ajuta material, platesc chirie (din salariu si din ceva meditatii), bref, ma-ntretin. Lucrez la spital, fac si garzi, am si program complicat. M-as duce si la un cabinet privat, dar simt ca am mai multe de-nvatat daca raman la spital, iar timpul chiar nu-mi poate permite sa le fac pe-amandoua. Cu ce as putea sa-mi deschid acel cabinet privat? In ce conditii si ce banca mi-ar putea acorda un credit?

Oameni buni, aveti si solutii realiste?

Xio, eu in locul tau as termina rezidentiatul si-as aplica pt o tara unde medicul e medic, nu bataie de joc!

off topic

Ai incercat macar sa mergi pana la o banca? ipotetic bineinteles...

In 2008 ca proaspat bugetar am luat in leasing o masina. rata era cat salariul meu la acea vreme.
In 2011 am fost la cec sa vad cati bani pot lua pt a cumpara o casa in noile conditii ec tinand cont ca si eu si sotul suntem bugetari. Am ramas trasniti... 250.000 euro.
Nu am mai luat ca am rezolvato cu rudele fara sa mai platim dobanzi...
Si nu suntem doctori nici unul din noi... dar suntem bugetari amandoi. Si cu un copil.
Banca iti da... intrebarea este ...esti in stare sa faci profit?

Imi permit sa nu cred ca o banca acorda imprumut cu grad de indatorare 100%.

Si faza cu 250.000 de EUR e trasa de par. Rau.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

Citat:
Sa inteleg faptul ca ai intentiona sa incepi o afacere bazandu-te pe un imprumut bancar garantat cu salariul? Nu am auzit de asa ceva pana acum.
Pe de alta parte intrebarea cu profitul este foarte Ok. Ti-ai analizat cat de cat afacerea?

Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Nu am vrut sa incep nici o afacere. Nu ai citit tot...
Eu ceream un imprumut pt o casa. Am intrebat din curiozitate pana unde pot merge...cat ma pot imprumuta...
in nici un caz nu sunt atat de inconstienta incat sa iau de la banca nici macar 50000 pt o casa.
Casa este un pasiv. nu aduce profit. din salarii nu poti plati rata.
bancilor nu le pasa de unde dai tu banii inapoi...

Fata mea, eu din 2007, cand ne mergea bine, am un dosar gros cu ofertele tuturor bancilor, actualizate si rasactualizate, ca ne-a batut soacra-mea la cap sa ne luam un apartament. Si am scos la imprimanta documente, de-am capiat. Plus simulari peste simulari.

NICIO BANCA, asculta aici, NICIUNA nu se incadra la ce ai spus tu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Stat politienesc? Poate e mult spus.

Daca ar fi fost stat politienesc, postarea ta nu ar mai fi ajuns ever la noi. Nici pan'la serverele gestionate de Florin n-ar fi reusit sa ajunga. Iar politia batea la usa ta imediat dupa apasarea tastei Trimite un raspuns.

Stai, stai, e vorba de Statul Politienesc Roman. Aici sunt alte reguli...politistii nu erau la datorie pentru ca-si beau cafeaua, erau la miting sau faceau niscai afeceri...pana sa vada cineva ce buton apasa Bee, sa ia aprobare de la sefi, sa gaseasca o masina cu benzina si sa treaca de aglomeratia din oras, trecea o saptamana.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

stat politienesc SI birocratic ???

adica... Procesul, de F. Kafka?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu am sa inchei cu povestea asta ca asa o sa o tinem pana la Paste.
Cine crede bine, cine nu asta e...
Pot sa mai spun doar ca exista consilieri financiari in Romania care dau sfaturi, unii chiar destul de buni.
Dar pt noi toti e mai simplu sa ne uitam la tv... o barfa mica... un forum...aaaa...
si sa ne mai de-a domnule statul niste subventii...
sa ne ajute cu proiecte...
sa ne sprijine guv financiar!

Imi place sa cred ca nu doar pt asta sunt oamenii aia in strada azi...

O zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bag seama ca din nou (ca la atatea alte subiecte), concluzia ce se prefigureaza este ca totul e in regula, nu e nici o problema la nivel inalt in tara asta. Numai oamenii de rand sunt de vina, pt ca sunt niste puturosi, pomanagii si nici capul nu-i prea duce si de aia nu se descurca si nu au viata frumoasa.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ani de zile antenele si realitatea ne tot pisau la cap ca 6 milioane de romani (aka votantii lui Basescu) nu reprezinta deloc Romania.
De patru zile-ncoace antenele si realitatea ne tot piseaza la cap ca 10 mii de romani reprezinta Romania.

Dracu sa-i mai inteleaga! (Pe antene si realitati <- am specificat ca sa nu se mai creada careva jignit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ela, da-mi voie sa te felicit, fiindca in mod cert tu ai inteles cum e cu economia, cu banii, din moment ce ai ales sa iei o masina in leasing, a carei rata era egala in 2008 cu salariul tau...(sotul fiind tot bugetar, presupun nu avea/are salariu de mii de euro).
Mi se pare fascinant cand oamenii iau rate imense in comparatie cu veniturile lor...

Scuzati-ma de offtopic.

Mergi la inceput