Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
PROFESIONISTI

A fost unul, Mugur. Profesionist 100%. Rezultatul: romanii l-au preferat pe Vadim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
PROFESIONISTI

A fost unul, Mugur. Profesionist 100%. Rezultatul: romanii l-au preferat pe Vadim.

Adevarul este ca preferintele-s preferinte, nu te joco cu ele...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Stat politienesc? Poate e mult spus. Poate pentru ca ma gandesc la acea lege care interzice adunarea in grupuri? Sau poate pentru ca ma gandesc la serviciile secrete de mai multe feluri, atat de intens finantate de stat (da, pentru siguranta noastra a tuturor, stim asta, nu? Ca doar EI trebuie sa ne apere cu orice pret-in primul rand de noi insine-). Eu personal stiu ca daca-s interesati sa afle ce mancam noi la micul dejun, cu siguranta ar afla. Ce ma consoleaza e ca nu-s deloc interesanta sau periculoasa si nici n-am nimic de ascuns. Si nu-s chiar atat de paranoica incat sa cred ca-s "urmarita".
Si pe langa toate, voi chiar nu credeti ca la putere (si in opozitie, daca ma gandesc bine), sau in pozitii influente sau in mediul privat unde se invart multi bani sunt ori oameni din esalonul 2 al fostei securitati, ori urmasii acestora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Uite, la Ministerul Educatiei SI Cercetarii, zic si io , l-o fi chemat cineva pe Iustin Capra?Nu sa il puna ministru, ca sigur, nu e pnl-ist,nu e din "istii" astia, dar sa il puna consilier, secretar,ceva...

Zic si io ca Glicina:"poate mi-o fi scapat mie..."

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Uite, la Ministerul Educatiei SI Cercetarii, zic si io , l-o fi chemat cineva pe Iustin Capra?Nu sa il puna ministru, ca sigur, nu e pnl-ist,nu e din "istii" astia, dar sa il puna consilier, secretar,ceva...

Tu chiar nu-ti dai seama ce-ar insemna pentru romani sa aiba un ministru cu numele Capra?
Doamne, ce ne-ar mai auzi urechile...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu exista o lege care interzice adunarea in grupuri.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Citat:
Sa inteleg faptul ca ai intentiona sa incepi o afacere bazandu-te pe un imprumut bancar garantat cu salariul? Nu am auzit de asa ceva pana acum.
Pe de alta parte intrebarea cu profitul este foarte Ok. Ti-ai analizat cat de cat afacerea?

Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Nu am vrut sa incep nici o afacere. Nu ai citit tot...
Eu ceream un imprumut pt o casa. Am intrebat din curiozitate pana unde pot merge...cat ma pot imprumuta...
in nici un caz nu sunt atat de inconstienta incat sa iau de la banca nici macar 50000 pt o casa.
Casa este un pasiv. nu aduce profit. din salarii nu poti plati rata.
bancilor nu le pasa de unde dai tu banii inapoi...

Nu le pasa inainte de 2008. Acum, dupa ce au ramas cu pierderi din cauza creditelor acordate aiurea, pe salarii umflate si fara garantii, sunt foarte prudente cand vine vorba de veniturile pe baza carora aproba creditul. Nici o banca nu va acorda un credit unui medic, luand in calcul eventualele spagi pe care le primeste acesta. Daca ai venituri suplimentare, trebuie sa le dovedesti. Sau un credit pe un simplu plan de afaceri, oricat de promitator ar arata planul respectiv. Trebuie sa investesti si tu, sa ai garantii solide, ceea ce pentru o persoana la inceput de drum, cum ar fi un medic rezident, e foarte greu.

Mergi la inceput

Citat:
Uite, la Ministerul Educatiei SI Cercetarii, zic si io , l-o fi chemat cineva pe Iustin Capra?

Asta-i gluma lunii ianuarie? Iustin Capra profesionist???????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bee
Stat politienesc? Poate e mult spus.

Daca ar fi fost stat politienesc, postarea ta nu ar mai fi ajuns ever la noi. Nici pan'la serverele gestionate de Florin n-ar fi reusit sa ajunga. Iar politia batea la usa ta imediat dupa apasarea tastei Trimite un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Glicina
...
Acum, s-ar putea ca mie sa-mi scape niste detalii. Bunaoara, nu mi-as fi imaginat ca bancile din Ro acorda credite a caror rata=salariul pe-o luna.
...

Nici o banca nu-ti da credit in asemenea conditii. Si vorbesc in cunostinta de cauza! Sunt banci unde astepti si peste 6 luni analiza dosarului, iar rata platita nu depaseste o treime din salariu. Probabil ca la suma de mai sus (250 000E) s-a facut o greseala, e adaugat un zero in plus... Am mai intalnit cazuri in care un functionar al bancii (era mai "ametit")iti spunea ceva si realitatea era cu totul alta.

Citat:
citat din mesajul lui Glicina
...
Ah, inca ceva: am citit pe-aici cum ca cine are salariul mic n-are decat sa ia un copil de la scoala, sa dea meditatii samd. As vrea sa stiu cate dintre mamele de pe acest forum ar avea incredere intr-o vanzatoare care da un anunt ca e dispusa sa ia copilul de la scoala si sa-l duca acasa. Persoana care-a dat aceasta sugestie ar avea incredere intr-o necunoscuta, i-ar incredita copilul, i-ar da cheile casei pe mana? Apoi, despre meditatiile eventuale pe care cineva le-ar da: meditatii la negru, da? Cati dintre cei care dau astfel de sugestii muncesc la negru? Si daca da, totusi, vi se pare normal?
Repet, se prea poate sa-mi scape mie niste detalii, chit ca incerc sa ma tin destul de la curent cu realitatile din Ro, in care caz imi cer scuze.

Si cu meditatiile nu e chiar asa de simplu. Nu toti profesorii au specialitati la care pot da meditatii. Si daca au si un program cu ore distribuite de-a lungul zilei, nu prea mai merge. Nemaivorbind de faptul ca daca e in domeniul universitar mai trebuie sa faca si munca de cercetare, sa publice articole, sa participe la conferinte, sesiuni de comunicari etc. Practic munca nu se termina la iesirea din sala de curs. Este nevoie si de studiu individual. Exact la fel este si cu medicii. Sunt insa persoane care nu vor sa inteleaga acest lucru!

Si se mai spunea ceva de cel care munceste o zi nu stiu cate ore sa ia un copil sa aiba grija de el, pentru venituri suplimentare. Hai sa fim seriosi! Cati dintre voi ati angaja o persoana sa va stea cu copilul o zi da, una nu. Nu ati cauta pe cineva permanent?

Diferenta de la teorie la practica e mare!

Scuze pentru "off-topic" .
Va urmaresc in continuare!

Mergi la inceput