"Se vinde Romania" la Rosia Montana?(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Zmeuta, a propos de produse frantuzesti, nu uita de iaurtul Danone cu dioxina , nu-mi aduc aminte sa fi precizat asta in reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui zmeutza

Si daca apare o reclama la tv care spune ca Fanta e plina de vitamine, inseamna ca inainte sa fie difuzata, a trebuit demonstrat acest lucru. Cu studii, cu dovezi, ca parerile nutritionistilor, cine mai stie ce?

In reclama de la rmgc vazusem ca la toate informatiile erau asteriscuri, pt a vedea ca tot ce apare e bazat pe o documentatie.

Wow!!Brr..deja...

Nominal, nutritionistii si studiile lor...

Cum apar nutritionistii apar si documntaristii,nu?

Wowww!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Mai stiu o reclama care a trecut de CNA. Avea in text si video ceva de genul:
"Si marmota invelea ciocolata in staniol"

aia era o reclama cu o poveste.Cum sunt atatea care implica fantezia. Si acea fraza care a ramas celebra e plina de ironie. Tocmai ca personajul care o spune, o zice pt ca nu crede ca o marmota ar inveli ciocolata in staniol. Nu are nicio legatura cu reclamele celor de la Rmgc. Oamenii din reclame pot fi intalniti in Rm, poti vorbi cu ei, vezi daca traiesc bine sau nu si te vei convinge ca spun adevarul. Iti dai seama ca nimanui nu-i place sa-si planga de mila,si in public, dar probabil au ajuns la un nivel al disperarii pe care noi, cei care traim cat de cat bine,nu-l putem intelege. Au vazut aparitia la tv ca ultima sansa ca vocea lor sa fie auzita.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

aia era o reclama cu o poveste.Cum sunt atatea care implica fantezia. Si acea fraza care a ramas celebra e plina de ironie. Tocmai ca personajul care o spune, o zice pt ca nu crede ca o marmota ar inveli ciocolata in staniol. Nu are nicio legatura cu reclamele celor de la Rmgc. Oamenii din reclame pot fi intalniti in Rm, poti vorbi cu ei, vezi daca traiesc bine sau nu si te vei convinge ca spun adevarul. Iti dai seama ca nimanui nu-i place sa-si planga de mila,si in public, dar probabil au ajuns la un nivel al disperarii pe care noi, cei care traim cat de cat bine,nu-l putem intelege. Au vazut aparitia la tv ca ultima sansa ca vocea lor sa fie auzita.

Exact cum va ramne si reclama RMCG!!!
Tocmai pentru ca sunt saraci pot spuen o poveste...

Revezi Filantropica "Mana intinsa trebuie sa spuna o poveste!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
Nominal, daca se poate...
Poate e o injurie, dar as vrea sa-mi raspunzi si la intrebarile de mai sus..

Stai putin, am ajuns sa raspund la ce vrei tu? Raspund la ce am o opinie, la ce stiu, unde pot sa-mi dau cu parerea in stiinta de cauza. Pentru nume, poti da un search pe google. Eu am si alte treburi de facut decat sa incep sa caute nume, pe care cine stie cand si unde le-am citit,doar ca sa ma justific in fata ta. eu nu ti-am cerut sa te justifici cu tot ce spui pe aici, ma interesa mai mult, cautam singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:

Citat:

pai tocmai unii au fost si au vorbit cu ei si au vazut "adevarata reclama".Si apropo de reclame Danono si-a luat o mare amenda dupa ce a tot dat la TV reclama cu Activia Bifidus si calitatile ei care s-au dovedit nule asa ca reclamele sunt RECLAME nu adevar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
Ii lasa, dar au de vizitat prea multe zone cu uraniu...

Ce zone cu uraniu? La Rosia Montana nu s-a descoperit acest element. Uite, la Ciudanovita, era din plin, acum au ramas doar urmarile. Poate va fi interesat cineva sa stopeze poluarea si de acolo.Bine ca macar la Rosia Montana se va face o ecologizare. Eu vad proiectul asta ca pe un deschizator de drumuri si, daca se va incepe,va atrage cu singuranta si alti investitori. Ceea ce e bine. Ca poate si altii vor fi preocupati de mediul si se vor ocupa si de Ciudanovita si alte zone poluate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

RMGC-utza, dar tu de ce nu postezi si pe la alte topicuri sau sectiuni? Nu va lasa deloc conducerea companiei sa va risipiti energia pe scutece, gradinite, retete si proteste antibasescu!

stai linistit, ca o sa raspund si la alte subiecte, cand o sa am ragaz sau cand o sa fiu direct interesata. Acum mai imi rup din timpul pe care-l petrec la birou si va mai raspund pe aici.Lucrez la o firma de birotica, ca sa fii si mai linistit. Ca vad ca asta te intereseaza. Nu ce parere au si alti romani. Pe mine m-a atras subiectul asta, am vrut sa comentez. Ce am facut asa rau?Am fost in Rm prin 2007, nu mi-a placut ce am vazut si m-am bucurat sa aflu ca exista solutii. Daca restul vor sa lase zona aia asa cum e, in rau, asta e. Oricum nici eu, nici tu nu decidem ce se va alege de RM.

Mergi la inceput

Citat:

...doar ca sa ma justific in fata ta. eu nu ti-am cerut sa te justifici cu tot ce spui pe aici

Fara aricela, te rog!

Dialogul,daca nu e fara continut,presupune argumente,justificari...

De aia s-a ajuns aici, exact cum zicea MARIUS...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danet

Zmeuta, a propos de produse frantuzesti, nu uita de iaurtul Danone cu dioxina , nu-mi aduc aminte sa fi precizat asta in reclame.

Si cum s-a rezolvat? eu zic ca bine. Asa si la Rosia Montana, din cate am auzit,societatea civila a fost invitata,deja, sa monitorizeze activitatea de la Rm, asa ca foarte bine ongurile pot merge la mine si sa vada cum merge treaba si sa faca public, daca ceva nu este in regula.Dar cand e rost de facut ceva concret, brusc, nu mai sunt atat de multi doritori.

Mergi la inceput