"Se vinde Romania" la Rosia Montana?(2)
Raspunsuri - Pagina 13
cait spune:
Hai sa-ti dau si niste exemple cum sunt tratati cei care sunt contra pe "stimabila" pagina a proiectului:" ...inainte de a face niste afirmatii ar fi mai bine sa mergi sa te cauti daca nu ai probleme grave cu capul adica cu partea psihica de receptie si prelucrare a informatiilor si cu o anumita inclinatie spre scenarii apocaliptice.Acum te porti urca linistita pe presh cu pisica cu tot si sa-ti iei zborul de aici ", "... aprinde o lumanare daca iti este intunecata mintea ca sa te luminezi si intelege ca aurul nu curge ca si betonul in cife, ca sa o i-a din loc cu el si ca toata aceasta activitate de extractie a aurului si argintului este monitorizata si controlata de institutiile abilitate ale statului."," ..., inainte de a accesa link-ul de mai jos ar fi indicat sa-ti faci un consult medical, ca sa stii daca esti in deplinatatea stralucirii mintale, daca nu, chiar nu are rost sa-ti mai tulburi excrementele psihopatologice ale mintii tale, ca se simte mirosul lor pana in cele mai departate colturi ale planetei Pamant."
Asa ca de injurii Zmeutza va vorbesti dar de partea cealalta de la sustinatorii proiectului.
BESTUTZA spune:
Zmeutza, draga mea,dragul meu, nici nu mai stiu cum sa iti spun, te rog, ai in vedere, ca sa-l citez pe Badea, sigur, nu e dezirabil pentru multi, dar,concis :
"NU NE CURGE SCUIPAT DIN GURA,DECI, NU NE SFIDA INTELIGENTA!!
cait spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zmeutza
Daca reclamele ar fi difuzate informatii false, nu ar fi aparut la TV. Orice reclama, inainte de a ajunge pe sticla, trece prin filtrul CNA.Aici se vede daca reclama respecta normele audiovizualului.Din aceasta cauza, de exemplu, celebra reclama cu "Batman,Batman" nu a ajuns niciodata sa fie difuzata pe posturile de televiziune. Asa ca, atata timp cat reclamele celor de la rmgc au aparut pe tv, inseamna ca-s ok. Stiu ca e greu sa vezi adevarata realitate de acolo, dar oricine merge pe la RM o poate vedea ca e reala. |
Pai ai vazut ca cc tocmai unii protagonistii au recunoscut falsitatea reclamelor la care au participat.Deci daca tu vezi la TV o reclama in care spune ca Fanta sau nu mai stiu care bautura de gen e plina de vitamine si naturala tu o iei de OK doar pentru ca respectul produs a aparut la TV.
BESTUTZA spune:
Dupa ce m-am amuzat, m-am enervat ...
Cred ca l-ai vazut pe dl Santimbrean...
Daca altruismul rmcg este dincolo de orice imaginatie pamanteana, raspunde la intrbarile citate de Eugenia Voda de pe pagina "Maicii Tereza":
" I :unde se vor REFACE impaduririle? R: in nic un caz in RM,acolo se va lucra!!"
Deci, Zmeutza de la PR :
1"UNDE SE VOR FACE IMPADURIRILE??"
2.Plange de mila rmcg copiii din RM?? Mai, dar sunt copii care traiesc din 23 ron(alocatia) pentru ca parintii lor nu lucreaza din diverse motive!
3.Dialog...pai vad ca noi screim pagini de arguemten si voi veniti cu trei randuri de toata jena...
4 "Am fost saraci si vom ramane si mai saraci dupa plecarea rmcg!!!"Are rmcg contract de intretinere pe viata a localnicilor, a copiilor lor,a nepotilor? Dupa ce extrage ce are de extras, pleaca si lasa casa goala,CA ORICE CHIRIAS DIN LUMEA III!
Ia-l, adu-l inapoi, da-l in judecata ,striga!Asa ne sfatuieste Xenia
5.A INTREBAT CINEVA LA OSIM, in unghere ascunse, daca exista propuse tehnologii nepoluante de extragere a minereului?NU EXISTA, ASTEPTAM!! CA DIN COPIII ASTIA S-O INALTA O MINTE LUMINATA care sa ne-o inventeze...
Uite ce curiozitate ai si tu.. :TRAFICUL PE ACI!!Asta e durerea!
Lali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zmeutza Daca reclamele ar fi difuzate informatii false, nu ar fi aparut la TV. Orice reclama, inainte de a ajunge pe sticla, trece prin filtrul CNA.Aici se vede daca reclama respecta normele audiovizualului.Din aceasta cauza, de exemplu, celebra reclama cu "Batman,Batman" nu a ajuns niciodata sa fie difuzata pe posturile de televiziune. Asa ca, atata timp cat reclamele celor de la rmgc au aparut pe tv, inseamna ca-s ok. Stiu ca e greu sa vezi adevarata realitate de acolo, dar oricine merge pe la RM o poate vedea ca e reala. |
Mai stiu o reclama care a trecut de CNA. Avea in text si video ceva de genul:
"Si marmota invelea ciocolata in staniol"
capcaunul spune:
RMGC-utza, dar tu de ce nu postezi si pe la alte topicuri sau sectiuni? Nu va lasa deloc conducerea companiei sa va risipiti energia pe scutece, gradinite, retete si proteste antibasescu! ![]()
zmeutza spune:
citat din mesajul lui BESTUTZA MAi zmeutza, cred ca esti Base deghizat! |
hahaha:)) crezi ca Base se uita pe aici? sau ar risca sa fie prins si cu IP-ul "confiscat"? Parca era vorba ca nu sunt injurii pe aici. Si asocierea mea cu acest om politic pe care nu-l agreez chiar deloc,eu o vad ca o injurie. Parerea mea este ca a facut mult rau Base ca s-a asociat cu acest proiect,care e total apolitic si nu are nicio legatura cu vreo doctrina sau partid. Trebuia sa stea in banca lui. Erau destui politicieni care s-au aratat de acord cu proiectul, era de-ajuns.
BESTUTZA spune:
| citat din mesajul lui capcaunul RMGC-utza, dar tu de ce nu postezi si pe la alte topicuri sau sectiuni? Nu va lasa deloc conducerea companiei sa va risipiti energia pe scutece, gradinite, retete si proteste antibasescu! |
Ii lasa, dar au de vizitat prea multe zone cu uraniu...
zmeutza spune:
| citat din mesajul lui cait Pai ai vazut ca cc tocmai unii protagonistii au recunoscut falsitatea reclamelor la care au participat.Deci daca tu vezi la TV o reclama in care spune ca Fanta sau nu mai stiu care bautura de gen e plina de vitamine si naturala tu o iei de OK doar pentru ca respectul produs a aparut la TV. |
Eu nu am vazut vreun protagonist sa recunoasca ceva ce nu avea cum sa recunoasca, fiindca ar insemna sa fi spus ca traieste bine-mersi, are de toate, nu-i mai trebuie.Cand oricine poate vedea contrariu.Trebuie doar sa mearga in zona. Poate tot pe siteurile alea vadit anti-proiect trebuia sa ma uit ca sa vad "dezvaluirile"? imi pare rau, prefer obiectivitatea.
Si daca apare o reclama la tv care spune ca Fanta e plina de vitamine, inseamna ca inainte sa fie difuzata, a trebuit demonstrat acest lucru. Cu studii, cu dovezi, ca parerile nutritionistilor, cine mai stie ce? In reclama de la rmgc vazusem ca la toate informatiile erau asteriscuri, pt a vedea ca tot ce apare e bazat pe o documentatie.
BESTUTZA spune:
| citat din mesajul lui zmeutza Erau destui politicieni care s-au aratat de acord cu proiectul, era de-ajuns. |
Nominal, daca se poate...
Poate e o injurie, dar as vrea sa-mi raspunzi si la intrebarile de mai sus..

MAi zmeutza, cred ca esti Base deghizat!