Bubu-LMA ANA,SOPHIA,ELENA,KARINA,LORELEI,ALEX!126
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
eu nu le as mai face nici un vaccin
insa madam drita a tinut sa mi sublinieze ca ea tine expres de mult la priorix sau draq il cheama
Andutza_B spune:
Lori, daca Miruna inca mai are bubite de la boala vietii (cred ca e, totusi, "mana, gura, picior"), dar nu mai are deloc febra, mananca, etc, o pot duce la cresa? Ca deja o vad ca simte nevoia de cresa, se plictiseste acasa... Dr de la Infectioase a zis ca maine o putem duce. Dar na... nu stiu, m-am gandit sa te intreb si pe tine. Bubitele sunt pe trecute, cate una e mai mare, asa, dar pe unele suprafete s-au estompat mult.
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."
andri31 spune:
fetele.
buna ziua
help !
a iesit E/Coli la fata ..... 40,0000 um... F MULT
a mai avut vre0un bebic ? ce le-ati dat ? ati scapat repede?
offf
abia la sf sapt pot vb cu doctora
Lorich spune:
Anduta eu asa as zice, ca nu mai e contagioasa si oricum..sa fim seriosi..de acolo a captusit-o :)
zumzu nu stiu care treb facut, noi il cumparat direct d ela dr.
Andutza_B spune:
Lori, mersi! Pai da, asa m-am gandit si eu, ca doar de acolo a luat-o...
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."
Mimo spune:
Zumzu, si mie mi-a zis pediatra sa fac Pentaximul, desi pana acum am facut Infarixul. Mi-a zis ca-s la fel si n-are rost sa dau banii. Dar m-am gandit si fac tot Infarixul, sa fiu cu inima impacata. dai incolo de bani, n-as vrea sa pateasca ceva daca schimb.
Am uitat si eu s-o intreb ce Infarxi trebuie, dar cred ca e IPV+Hib, adica cel de la 4 luni. O sa o sun inatinte sa-l cumpar, dar mai aman un pic.
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI ELENA,KARINA SI THEODOR!
Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!
Andri,daca buburuza nu are febra,repeta inca o data urocultura,dar nu din olita luat,ci din punguta sterila colectat corect si steril altfel iti vor iesi rezultate false.cu antibiotic in 5 zile treb sa treaca.sanatate!
Mayane spune:
La multe lunite MARIA RAYSA!!!
La multi ani ANTONIA LUIZA!!!
Sa aveti parte de ce e mai bun in viata.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mimo spune:
LA MULTI ANI !
pentru
Elena Alexandra, pui de Adryiii
Theodor Andrei, pui de Alexam
Karina Maria, pui de Crissia