Bubu-LMA ANA,SOPHIA,ELENA,KARINA,LORELEI,ALEX!126
Raspunsuri - Pagina 3
Luiza1977 spune:
Buni Lenuta,ne bucuram ca a scapat Sophic de intoleranta!ii dorim sa fie sanatoasa de-acum si inca 1000 de ani! parfumul,hmmm sigur va fii o domnisoara foarte eleganta si frumoasa asa cum este de pe-acum!
Mimo,noi avem doar in baie gresie,in rest parchet si covor peste tot.sa am ce curata...
Mimo spune:
Eee, acum inteleg. Ca si eu il mai las in picioarele golase pe parchet. Eu am gresie in bucatarie si juma de hol. Si pe hol e loc de pelerinaj.
Simo, bravo. Daca e ok si pt el si n-a racit, e f. bine. Noi avem un cosmonaut de iarna. L-am dus acu doua sapt in parc intr-o geaca de toamna si a racit. Batea si vantul, ce-i drept.
vasilasanita spune:
Multumesc mult de raspuns Lori.
Noi speram sa ne revenim dupa acest rosu in gat, ca sa pot spune ce mancam. Zilele astea n a mancat mai nimic, noroc ca papa lm.
Nu stiu ce sa zic de antibiotic, dar tura asta m am speriat tare, cand in miez de noapte se sufoca, era fara aer. N am avut probleme majore pana acu, speram sa trecem cu bine si sa nu ramanem cu vreo sensibilitate.
Mayane spune:
LA MULTI ANI!
SOPHIA
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
catal_ina10 spune:
La multi ani Sophia!!! Sa cresti mare, sanatoasa si mereu parfumata cu parfumul lui mami!!!
O imbratisare mare pentru mami lucratoare si buni forumitoare!
catal_ina10 spune:
gabrielaromt, vazui pozele de pe FB. Un singur cuvant, WOW !
Pentru ziua Sarei nu organizam nimic special. In familie, bunici, veri, matusi. Cum spuneai si tu, ceva aperitive si tort.
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Bai, care v-ati bagat in gargaritele mele? Deci... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
ce gargarite?
Bunicuto!:sunteti de nota 11
Bravo Sphiotule..tine -o tot asa mami!cate bunatati iti face buni
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI SOPHIOT FRUMOS! SA CRESTI MARE ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!
Buni Lenuta imi era dor de postarile dumneavoastra! Jos palaria pentru dedicarea cu care o ingrijiti pe Sophia! Mi-as dori din suflet o bona ca dumneavoastra! Oare exista astfel de bone fetelor??????? Va pup!
Am trecut si noi pe aici la prezenta sa nu ma dati disparuta...Sunt mai mult pe dincolo ca e mai lejer si mai picant.
In seara asta sunt putin trista...Piscot avea 38.8...mi s-a parut mie ca frige la piele...la fata si gat in schimb era normala temperatura la atingere...i-am dat panadol..acu doarme...nu stiu ce=o fi ca alte simptome nu vad sa aiba...in seara asta e drept ca a fost un pic maraita fata de obicei...
In rest mai nik...prin casuta ca e frig afara!
Va pup si va doresc o sapt usoara!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
roxx26 spune:
Pup fetele!
LILI, isopronosine ala e pt sistemul imunitar. Nu i-am dai niciodata Catalinei, dar am luat eu o buna perioada de timp.
la discutia despre lapte nu ma bag ca pt noi e tabu...
Botosei de la tikki avem si noi in wishlist. pana una-alta, sta in dres cu buline de cauciuc pe talpa (oricum mai aluneca pe parchet).
BUNI LENUTA; wow, ce ma bucur ca ati scapat de pb cu lactatele!!!
SIMO, si Catalina e f calduroasa...manusi i-am luat degeaba, le scoate imediat . Fular nu folosim. Doarme dezvelita (daca o acopar cu ceva se trezeste instantaneu), in picioarele goale, pijama din aia cu talpa nu suporta...am scazut temperatura din casa ca sa doarma ea bine...noua ne e chiar rece uneori, dar asta e, sa fie buburuza fericita
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina