Bubu-LMA ANA,SOPHIA,ELENA,KARINA,LORELEI,ALEX!126

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Zau ca nu e un grup secret?Hai zi tu zau Raluca!!!Nu se mananca nimeni de cur?Ia citeste in urma cu cateva pagini,vezi ce zice Madalina.Sa nu citeasaca toata lumea,ca aici?Deci cateva suntem "toata lumea" pentru voi din grupul ala.Bun asa.

Ma bucur ca nu v-a fost umbrita placerea de a primi si darui.Daca nu am luat parte n-am dreptul la pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dc tu asta ai inteles, e probl ta.
cand am zis secret si sa nu se citeasca de toata lumea, adica cum e aici, totu e public, intra cine vrea si citeste. (inclusiv cei care nu sunt inscrisi in club).
iar Madalina ne-a explicat pe fb ca nu asta a vrut sa zica, e ff obosita si nu a mai stat sa dea explicatii si sa rectifice.
dar dc vrei tu neaparat, o sa o rugam sa iti explice tie special.

si nu mi se pare normal sa iti dai cu parerea dc nu ai fost implicata,. mai ales ca tie ti se pare ca a fost o mare cacialma si prostie..ce rost mai are sa zici ceva?

Mergi la inceput

Cum e si problema ta daca numai asta ai vrut sa intelegi din mesajul meu.N-am nevoie de explicatii speciale,nu-ti fa probleme.In "toata lumea" aia de zici tu,automat ma includ si pe mine,doar nu am acces acolo.E logic sau nu?

N-am zis ca a fost o prostie.Doar ca a sfarsit urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani maimutzic mic, Marie Lorelei, Alexandru Stefan, Stefan!

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Ce emotii am trait pana a iesit maimutzic mic la lumina! Bravo mami maimutzic, acum iarasi cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele! Vreau sa urez la multi ani sanatosi bebeilor care au facut un anisor, ca noi si celor care urmeaza sa se sarbatoreasca! N-am citit din urma, dar sunt sigura ca ne-ati urat si noua pe 24, asa ca va multumesc !

Nu stiu daca va mai amintiti de noi de la inceputul odiseei... Am intrat acum, dupa mult timp si n-am mai recunoscut decat unele din fetele de la inceput. Imi pare rau sa citesc ca ati ajuns intr-un punct in care va contrati. Nu stiu care sunt motivele si nici nu vreau sa aflu. Vroiam doar sa vad ce mai fac copilasii vostri si sa va spun ca Iris e domnisoara isteata, sanatoasa si draguta... si ca sunt o mamica implinita si fericita! Nu merge ea bine inca, desi are un an si aproape o luna, dar la asta ma asteptam. Am citit-o de la inceput ca e cam fricoasa. In schimb sunt multumita ca zice "mama, tata, apa, pa, gata", mi se pare f. mult, avand in vedere ca David a inceput sa vorbeasca la 2,5 ani. Mancacioasa este, dinti are si acum o chinuie premolarii... e jucausa si vesela, se intelege de minune cu fratiorul ei... Dumnezeu sa ne tina copiii sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult, nu?

Parerea mea este, daca va intereseaza, ca v-ati apropiat foarte mult, ca e o legatura speciala intre voi si ca astfel de neintelegeri apar tocmai din cauza asta. Ar trebui sa va spuneti toate oful si sa va acceptati asa cum sunteti, cu defecte, ca doar nimeni nu e perfect. Presimt ca in urma acestui conflict va veti apropia si mai mult si veti ajunge ca niste surori nedespartite. Spun asta din experienta. Am trecut prin asa ceva la celalta odisee, a lui David. S-a vorbit urat, s-au ranit orgolii... Pana la urma ne-am mutat pe un forum privat, toate, am sters cu buretele totul (nici nu-mi mai amintesc cine era in tabara opusa mie, ca sa intelegeti) si va spun, nu imi vine sa cred ca grup unit am devenit. Parca ne stim de-o viata! Cred ca asta m-a facut sa parasesc desprecopii. Pur si simplu acolo am gasit tot, absolut tot!

Asta va doresc si voua! Sa aveti bunavointa, sa acceptati ca ati gresit sau sa acceptati greseala celeilalte si sa o luati de la capat. Va spun, o prietenie atat de puternica ca cea pe care o puteti avea voi toate (nu numai 5-6 dintre voi) cu greu se poate lega in realitatea de astazi. Faceti o intalnire undeva toate, cu soti, cu copii... asta va ajuta la consolidarea relatiei dintre voi. Nu ii dati cu piciorul!

Va pupam si o sa mai revin! Sper sa se aseze lucrurile pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LA MULTI ANI, LORELEI MARIE!!!

LA MULTI ANI, ALEXANDRU STEFAN!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!

SA FITI SANATOSI, MINTOSI SI NOROCOSI SI SA-I BUCURATI PE PARINTI!!

MULTUMESC FETELOR PTR URARI AM INTRAT SI NOI PE ULTIMA SUTA DE METRI...
Anul trecut pe vremea asta am fost anuntat ca trebuie sa stau numai la pat daca vreau bebel la termen..si am stat...ce trece timpul!

Tunde, multa multa sanatate...nici nu pot sa-mi inchipui ce-i in sufletul tau de mama cand iti vezi puisorii bolnavi...ca orice mama de altfel..Multa putere iti doresc si ma rog la Doamne Doamne ptr toti bebelusii bolnaviori de aici si de peste tot!

Anka, asa e, m-am bucurat enorm de cadou, am pus si poze cu fata imbracata ( o sa pun link si aici) si m-am bucurat ptr toate cadourile ce s-au primit la craciuneala. Mie mi-a inseninat perioada sarbatorilor si am multumit cerului ca am asa prietene alaturi.

Cat despre ce s-a intamplat...voi deja ma cunoasteti bine. Eu sunt firea impaciuitoare ptr ca pe mine ma omoara rautatea, indiferenta. Credeti-ma ca nici nu pot comenta, nici nu pot gandi. Totul doare. N-o luati in nume de rau. Eu raman in ambele locuri ptr ca am nevoie de amandoua: aici ptr bebelul meu, acolo ptr femeia din mine, ptr psihicul meu...In chestii de astea nici nu ma pot exprima bine...

Multumesc din suflet si fetelor ce ne-au felicitat ieri. Antonia a venit de la acest sfant Antonie ortodox plus sf. Anton catolic ptr ca Dumnezeu e unul singur.

Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Eh,NUMEIOANA,ce bine-ar fi sa-si spuna fiecare oful si ceea ce gandeste.Tare bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cand se termina scandalul?

GATA!!!!!

hai mai!cat mai zganadariti jarul?
HAI SA FIM SERIOASE!
nu suntem copii!

Mada;sunt de acord cu tine in multe privinte!

VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

LA MULTI ANI, LORELEI MARIE!!!

LA MULTI ANI, ALEXANDRU STEFAN!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!

SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA-I BUCURATI PE PARINTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani ALEXANDRU STEFAN !
Sa fi sanatos si norocos!
La multi ani Marie Lorelei pui de maimutzik mik!
Sa cresti mare ,sa te faci desteapta si mumoasa!

la multi ani STEFAN!

Mergi la inceput