Bubu-LMA ANA,SOPHIA,ELENA,KARINA,LORELEI,ALEX!126

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

LA MULTI ANI MAIMUTIKA MARIE LORELEI!!!LA MULTI ANI STEFAN!!!LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!

SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI LA SUFLET,PUIUTI MICI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:


La multi ani maimutica mica Marie Lorelei!

La multi ani Alexandru Stefan! Si drum bun in Germania!

La multi ani Andrei!

Sa cresteti mari si sanatosi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Si pentru ca am terminat curatenia,am culcat copilul,m-am inarmat cu rabdare si tutun (mai putina rabdare,mai mult tutun)...

Hai sa-ti zic ceva Mada...sunt apropiata de Laura (in momentul de fata) mult mai putin decat am fost de Simona.Spun am fost,pentru ca din motive numai de ea stiute a racit relatia.Asta de cand cu FB vostru secret.Vad ca va contraziceti singure,spuneti ca ca nu va place barfa dar in acelasi timp admiteti ca acolo se discuta lucruri care pot rasufla.Nu fac lobby pt nimeni,dar vina Laurei se pare ca a fost ca a schimbat parolele.Hai sa fim serioase,s-au schimbat de mai multe ori pana acum,apoi cine a vrut,a cerut PM.Probabil un alt motiv a fost ca nu s-a intalnit cu Roxx nu stiu cand pentru nu stiu ce.

Mada,ai zis ca neacceptarea se datoreaza SI faptului ca...Alte motive mai sunt?

Eu chiar nu inteleg cand,cum si de ce s-au format aceste 2 tabere.Se pare ca majoritatea sunt de o parte iar 2-3 fraiere de alta parte.

Nu stiu inca daca sa-mi para rau ca au fost momente cand mi-am expus intimitatile,problemele si sentimentele aici.Deocamdata nu-mi pare,cum nu-mi pare nici pentru divergentele pe care le-am avut cu unele fete,care au pornit de la faptul ca am o parere un pic diferita despre cum sa-mi cresc copilul.N-am sfatuit pe nimeni sa faca la fel,n-am cerut aprobari sau dezaprobari.

Ma simt un pic frustrata si data la o parte,asta de cand am scris cu lacrimi in ochi ca n-am laptic pentru pui.Dupa atatea zile petrecute impreuna cu voi,ma asteptam macar la cateva cuvinte de intelegere si incurajare.cand colo,citesc cum ca "numai cine vrea nu-si alapteaza copilul".Bun,incerc sa trec peste.Eu am reusit,dar as fi putut la fel de bine sa ajung la psiholog sau sa fac vreo depresie urata.

Apoi faza cu Lorich,care n-a facut nimic altceva decat sa spuna ceea ce gandeati majoritatea.M-am suparat graznic,dar m-am intors.Nu-mi sta in caracter,dar am petrecut atat de mult timp impreuna,am discutat atatea probleme,am fost alaturi una de cealalta la fiecare contractie,apoi cand am nascut,am plans pentru fiecare pui pierdut,pentru fiecare bolnavior,am asteptat cu sufletul la gura sa citim cum au decurs operatiile.Nu e pacat?

Imi trec multe ganduri prin cap,sunt multe de spus,voi mai reveni cu siguranta,macar pentru a ura LMA acestor ingerasi din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ah,inca ceva.Ma bucur acum ca nu am participat la nici o cadoriseala,s-a transformat intr-o cacialma.Daca am facut cuiva vreun cadou,fie el si o vorba buna,l-am facut cu drag,cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Seara buna fetele intru si eu sa anunt ca este 100% gogoasa, LA MULTI ANI buburuze scumpe, sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si norocoase si sa-mi exprim regretul fata de ceea ce s-a intamplat.

O seara frumoasa

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 22+ cu gogoasa

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Shubulino, n-a fost mai nici o cacialma. Cel putin nu pentru mine care am stat o ora jumate' la coada la posta sa pun pachetul. Si nici pentru monika n-a fost cacialma, ca s-a bucurat ca un copil de cadou, de mi-au dat lacrimile cand i-am citit mesajul.
Bai, nus' de ce tre' sa aruncati cu...intr-o chestie care chiar a fost misto. Mai ales ca nici n-ati fost implicate.
Si inca o chestie, nu te poate judeca cineva pe forum pentru cum iti cresti tu copilul. N-are nimeni dreptul sa te judece pe tine ca mama, dupa niste mesaje aruncate pe forum. Asta e un soi de victimizare aiurea in tramvai.
Ca a spus cineva ceva, ca poate noi toate gandeam ....prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Anka,nu arunc mai cu nimic.Tie ti se pare ca a iesit ca o chestie misto?

Tu ai citit ce-am scris?Ti s-a parut ca ma victimizez? Victimizarea nu-i de mina,Anka draga~Asta era si ideea,ca nu are nimeni dreptul sa ma judece.Nu sunt prostii.Poate pentru tine,da.Dar tu n-ai fost atat de activa,n-ai trait cu noi fiecare nastere sau aniversare.Da,stiu,esti o fire mai rece.Nici eu nu-s mega sensibila,da lasa-ma te rog sa-mi exprim sentimentele atunci cand vreau asta si simt ca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nici eu nu cred ca a fost o cacialma. Bucuria daruirii nu poate fi transformata in ceva urat de nici un cinic sau sceptic sau carcotas de pe margine. Datorita oamenilor cu sufletul curat care mai stiu sa aiba cate o initiativa frumoasa, care mai stiu sa daruiasca si sa primeasca (nu conteaza ce si cat, un mic lucru, din suflet) viata e mai frumoasa. Si in nici un caz din cauza celor care stau si critica de pe margine.
Voua vi se pare o cacialma, pentru noi raman amintiri de neuitat. Da, multe fete raman cu gust amar pentru ca nu au ca mine, atata nesimtire (pe care am capatat-o in timp si cu experienta) sa anuleze pur si simplu tot ce e urat si intunecat in jurul lor. E nevoie si de sceptici si de cinici pe lumea asta, si de pesimisti, si de cei care vad uratul in orice. Dar nu pot decat sa ma bucur ca aici sunt in minoritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Nu stiu de ce s-a inteles altceva, dar mesajul pe care l-am scris referitor la ce se intampla nu avea ca intentie sa ignoram sau sa stergem cu buretele jignirile si acuzele fara temei. Ziceam sa incercam sa iesim din atmosfera asta neplacuta, pentru ca altfel o sa tot planeze neincrederea si incet, incet o sa dispara grupul buburuzelor.
Cum am mai spus, mie mi-a placut Craciuneala si am participat cu mare placere. Nu va cunosc personal, n-am schimbat PM-uri pe furis, nu am scris mesaje cu subintelesuri si totusi ma apasa atmosfera asta de pe forum si un pic si de pe FB, daca stau sa ma gandesc bine.
Va pup!

Tunde, cum mai sunt copilasii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nici eu nu cred ca a fost o cacialma. chiar a fost ff frumos. nu stiu de ce va dati cu parerea despre ceva la care nu ati luat parte?
cel mai rau imi pare ca acum, Ziki, Tunde, Roxx au primit niste comentarii care nu isi aveau deloc rostul.

si inca o chestie: pe fb nu este nici un grup secret, nu se mananca nimeni de cur si barfeste. da este pus pe secret sa nu citeasca toata lumea ca aici, sa fie mai intim, dar nu inseamna ca ne-am strans cateva intr-un colt si stam sa barfim ce e pe aici.

cum au zis si fetele, ne-am strans aici pt a vb despre copii. nu sa iasa asemenea discutii.

iar cu parolele...no comment ca deja am ramas cu un gust amar.

sarbatoritilor de azi si zilele trecute. sa fiti sanatosi si voiosi.

si chiar imi pare rau ca a trebuit sa stricam zilele de nastere a buburuzelor din cauza acestor discutii.
ff urat oricum




Mergi la inceput