Hai sa ne crestem sansele la FIV

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

smufurash saru' mana !
daniela exact, fiecare face ce simte. imi pare rau de nereusita ta, iti tin pumnii sa fie cu noroc data viitoare.
cat despre partea financiara si eu am avut reticente la inceput ca s-ar putea sa primeze acest aspect si sa ma mulga usurel multe luni, dar mi-am trimis piticul ala in gradina sa faca plaja.
oricum, eu nu pot fi luata de etalon, nu am mai facut FIV pana acum, in schimb am avut parte de sarcini naturale, chiar si la 41 de ani.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao poate ti-i fixeaza pe toti 4 Cand faci testul?
Eu nu stiu de nici un acupuncturist la mine in oras si nu as avea incredere sa ma duc nestiind nimic despre el.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Samira cati foliculi si cate ovocite bune ai avut la stimulari? Ce embrioni au rezultat?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sper in ce oras esti ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Buun... Ce mai facem ca sa ne crestem sansele pentru FIV?

Eu am inceput sa iau Resveratrol. Il iau pentru "intinerire" - obsesia mea - dar si pentru ca e un bun regulator hormonal si cel mai puternic antioxidant cunoscut pana acum. Are multe indicatii, insa fiind un produs relativ nou, nu sunt foarte multe studii efectuate. A mai luat cineva?

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Resveratrol mai e bun daca ai NK mariti, stimuleaza Th2 si scad Th1 . Daca ai o boala pt care tb sa cresti Th1 nu e recomandat sa iei resveratrol. O sa caut articolul sa-l citesti

Eu rezist cu dieta mea bio, nu e foarte bio pt ca acum iarna e mai greu dar incerc sa o fac cat mai bio.
Am inceput sa iau omega 3 pt ingrasarea oulelor , am comandat maca si nu stiu dc rezist inca 2 sapt pana la ecograful din zi 3 unde tb sa vad dc a scazut chistul ori ba. Merg in continuare cu extract de zmeur si coacaz iar din cand in cand cate un supozitor cu carpicon si o compresa cu ulei de ricin pe burtica.
O sa vedeti voi ca o sa am oo multe si grase

A.... am uitat. Am adaugat si 2 pahare de Kombucha in dieta pe stomacul gol.

Mergi la inceput

Smufurash am gasit link-ul
http://www.precisionnutrition.com/rr-green-tea-hazards

Dc ai una din aceste boli nu ai voie resveratrol :
Allergies
Asthma
Chronic sinusitis
Many cancers
Hepatitis B and C (mixed Th1 and Th2)
Ulcerative colitis
Viral infections
Systemic lupus erythematosus
Helminth infections

Mergi la inceput

Sper, multumesc pt link. Resveratrolul este ceea ce se cheama un modulator al T Helper-elor; le stimuleaza actiunea conditionat.

Eu sunt sanatoasa-bun - n-am niciuna dintre afectiunile indicate acolo. Desi am o rino-sinuzita, muco-purulenta uneori, ea e cauzata de o deviatie de sept si nu o influenteaza Resveratrolul.
In plus, conform imunofenotiparii limfocitare, NK-urile mele sunt in limite normale, ba chiar usor spre limita inferioara.

De curand, i-a fost demonstrat efectul benefic chiar si asupra gravidelor si a fatului (nu era recomandat gravidelor, din lipsa de studii): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20715097

FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s

Mergi la inceput

Merci pt link. Eu beau o un pahar mic de vin rosu de tara/zi care contine si el resveratrol. Am prea multe pastile de inghitit nu le-am mai luat si pe astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sper

Merci pt link. Eu beau o un pahar mic de vin rosu de tara/zi care contine si el resveratrol.

Da, asa e, contine resveratrol, dar in cantitate mica. Ar trebui sa bei 2 litri/zi pentru a avea efectul unei pastile de Resveratrol, ceea ce nu e indicat!
Eu am inceput sa folosesc la fripturi si salate ulei din... samburi de struguri negri. Contine si asta resveratrol. Ce sa mai vorbim, am devenit fan resveratrol!

Mergi la inceput