Hai sa ne crestem sansele la FIV
Raspunsuri - Pagina 5
QiaoBing spune:
smufurash ba da, daca nu sunt folosite corespunzator pot face rau. e ca si cum tu ai avea ulcer perforat si dr ti-ar da aspirina. e primul ex care imi vine in minte. cand am zis ca nu are cum sa puna acele prost ma gandeam strict la dr meu.
eu continui cu acupunctura ca tratament de sustinere, asa cum dupa schema FIV acum am progesteron.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Qiao daca piticul tau spune ca e bine at e ok, eu nu am facut niciodata acupunctura si piticul meu zice NU. Poate daca faceam si vedeam rezultate imi schimbam parerea.
Smufu terapiile naturiste daca nu se fac cum trebuie fac rau. Spre ex nu e bun laptisorul de matca daca ai fibrom, chisturi, ... exces de estrogen. Nu e buna echinacea daca ai NK mariti dar pt astea e bun ceaiul verde.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
smufurash spune:
Dragele mele, eu ma refeream la terapiile potrivite afectiunii sau persoanei, nu la terapii aplicate aiurea-n tramvai sau recomandate de "vraci" autointitulati terapeuti.
De pilda, pentru hernia mea disc fac de multi ani acupunctura/magneto-terapie. Niciodata nu m-am simtit mai rau dupa terapie decat inainte, insa au fost situatii in care nu a avut niciun efect si am fost nevoita sa apelez la tratamente alopate. Si, desigur, niciodata nu mi-am infipt ace-n ochi, pentru ca atunci, in mod sigur, terapia mi-ar fi produs rau.
Sper, ai idee cat laptisor de matca trebuie sa ingurgiteze o persoana astfel incat sa-i afecteze fibromul?! Mult. Cred ca iti dai seama ca daca efectul estrogenic al laptisorului de matca ar fi atat de puternic, la cantitati terapeutice normale, atunci stimularile pentru FIV nu s-ar mai face cu, de pilda, Puregon, ci cu laptisor de matca.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
sper spune:
Smufurash eu am luat laptisor de matca inainte de o inseminare pe CM natural (voiam sa-mi cresc endometrul), cand am ajuns la eco dr m-a intrebat ce am luat pt ca e fibromul mai mare. E foarte estrogenic laptisorul de matca, am luat laptisor pur, din acela la borcan care se vinde in plafare si se tine la frigider.
Sper... sa devin mamica
QiaoBing spune:
si eu m-am "tratat" singura cu laptisor pur (tot din cel din frigider), Vitex, Maca si cand am repetat hormonalele dupa 1 sau 2 luni, nu mai stiu, estradiolul imi sarise de la 60-80 cat il aveam inainte la 126 ! si luam jumatate de lingurita (aia din cutie) pe zi ca am zis sa nu exagerez.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Qiao Vitex-ul este antiestrogenic, de ce l-ai amestecat cu maca si laptisorul? Vitex se ia simplu, e bun pt chisturi, fibroame, endometrioza, dupa AC (luate mult timp)sau pauza intre FIV-ri. Creste faza luteala.
Eu vreau sa iau maca dc nu mai am chistul , adica dc a revenit la forma anterioara ca de scapat de tot de el nu scap decat cu cutitul
As vrea sa iau ceva in paralel cu maca pt a preveni marirea chistului din nou sau aparitia altora si nu stiu dc merg extractele de zmeur si coacaz asociate cu ea. Tot caut si nu gasesc.
Sper... sa devin mamica
QiaoBing spune:
am studiat un site american si am luat de acolo tratamentul
dupa m-am potolit si m-am dus la ace sa ma repar, nu ma mai tratez de capul meu, nici dupa net !
de ce nu te duci la un fitoterapeut sau homeopat, zise stan patitul ?
many_bani spune:
Ma bag si eu si va spun ca, a fost aici pe forum o fata, Dragaica, din Canada, poate fetele mai "vechi" isi aduc aminte, care a facut acupunctura si inainte si dupa ET, la recomandarea dr. acum are doi flacai cu cateva luni mai mici ca Vlad. Deci da, dr. cu mintea deschisa recomanda si dupa ET, o procedura speciala, asa imi amintesc ca povestea Drgaica.
Si eu iau laptisor de matca pur, dar ptr. revigorarea organismului, daca o sa contribuie si la altele, nu pot decat sa ma bucur.
smufurash spune:
Fetelor, si eu am luat laptisor de matca, fiindu-mi recomandat ca adjuvant antiinfectios. Eu nu spun ca nu are efecte benefice, spun ca unele dintre asa-zisele contraindicatii ale sale sunt insuficient investigate si dovedite, cum este cea pentru fibrom.
Qiao, am vorbit cu "acupuncturistul" meu si a zis asa:
"Cata vreme nu sunt stimulate punctele splina-pancreas 6 si san-yin-zhyao, sau altele cu efect asemanator (care determina contractii uterine), nu e nicio problema cu acupunctura dupa ET, insa cel care face acupunctura stie bine asta."
Ti-am transmis textual ceea ce mi-a spus in chineza-medicala. Asa ca, daca si piticul tau iti spune ca e ok, fixeaza bebeii in ace!
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
daniela74 spune:
hai ca ma bag si eu,am facut si eu acupunctura(la acelasi dr.la care a facut Dragaica) inainte de ultimul fiv si ar fi trebuit sa merg chiar si in ziua transferului si dupa,ei zic ca ar trebui pe tot parcursul sarcinii .Din pacate nu am avut nici un transfer,am avut ovulele cele mai proaste calitativ din toata istoria mea cu fiv-urile.Deci eu cred ca nu m-a ajutat de loc in afara ca m-a usurat de ceva banuti buni si ca urmare am decis ca acuma la urmatorul sa nu mai fac
Probabil ca tine si de `` neuronul`` fiecaruia,trebuie sa si crezi putin in ceea ce faci,iar eu de la prima sedinta am fost Toma necredinciosu`
bineinteles fiecare face cum crede ca ii este mai bine,eu doar v-am povestit experienta mea cu acele,v-am pupat
daniela,