Hai sa ne crestem sansele la FIV
Raspunsuri - Pagina 4
sper spune:
Multumesc
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
smufurash spune:
Si eu am facut acupunctura inainte de al 2-lea si de al 3-lea FIV si cred ca a avut efect benefic.
Pana la urma chiar si efectul Placebo e unul benefic.
In plus, am facut si magneto-terapie (inainte de FIV 3): in anumite puncte de acupunctura se lipesc mini-magneti si se mentin pana la 3 zile. De altfel, magneto-terapia eu o folosesc de mult timp pentru a-mi atenua durerile de spate provocate de o veche hernie de disc neoperata. La mine are efecte miraculoase!
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
QiaoBing spune:
smufurash nu ai continuat acupunctura si dupa ET ? de pierdut sarcina mi-e cel mai groaza, mai bine nu se prinde nimic decat asa.
eu am decis sa nu mai iau tincturile date de dr, cu toata dadaceala lui ca nu fac bine, in schimb o sa ma duc in continuare la ace, de data asta de 2 ori pe sapt ca sa incercam sa acoperim lipsa tincturilor.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
loretta76 spune:
Qiao, de cate ori pe saptamana ai fost la acupunctura? Ca ma bate si pe mine gandul...sper sa ajute si la mine.
sper spune:
Qiao nu cred ca e bine sa faci acupunctura dupa ET. Mai bine stai cuminte.
Sper... sa devin mamica
QiaoBing spune:
loretta eu am fost o data pe saptamana. din ce am citit stiam ca trebuie sa treaca min 48 de ore intre sedinte.
sper de ce zici ca nu e bine ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Nu stiu, poate iti atinge/agita ceva in corp care nu tb in perioada asta. Ai incredere asa mare in ac acupuncturist? Eu as sta cuminte
Sper... sa devin mamica
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing smufurash nu ai continuat acupunctura si dupa ET ? de pierdut sarcina mi-e cel mai groaza, mai bine nu se prinde nimic decat asa. |
Qiao, n-am mai facut acupunctura dupa ET de teama ca acele infipte in burta sa nu afecteze embrionii - asa mi-a dictat piticul meu de pe creier si stii si tu ca nu i te poti impotrivi...
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
QiaoBing spune:
smufurash e treaba grava cu piticii astia. eu am fost ieri la si i-am zis sa ii fixeze pe aia mici cu ace daca se poate
sper daca m-am lasat pe mana unui dr am incredere in el, altfel nu rezolv nimic decat ca ma stresez. in mom in care imi pierd increderea in cineva nu mai pot colabora. ace prost nu prea are cum sa puna ... in general ele stimuleaza buna circulatie a energiei prin corp, elimina blocaje. eu sper ca mi-a infipt unul si pt buna irigare a uterului. in plus eu incerc sa tin in frau o durere de cap rebela cu care ma lup de 33 de ani si doar de cand fac acupnctura am reusit sa o depasesc fara medicamente (numai din cele contraindicate in sarcina imi foloseau)
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing smufurash e treaba grava cu piticii astia. eu am fost ieri la si i-am zis sa ii fixeze pe aia mici cu ace daca se poate |
Ha ha, eu la asta nu m-am gandit!
Sper, terapiile astea alternative (acupunctura, homeopatia, terapiile naturiste etc.) nu prea pot face rau; in cel mai rau caz, nu fac bine. Adica n-au niciun efect.
Cea care poate dauna este autosugestia; in cazul meu functioneaza foarte bine, insa, din pacate, si atunci cand nu trebuie.