Hai sa ne crestem sansele la FIV
Raspunsuri - Pagina 7
sper spune:
Da e cantit mica dar am zis sa nu exagerez cu produsele care stimuleaza Th2 pt ca mai beau ceai verde si Kombucha care si asta e facuta cu ceai verde. Buna ideea cu uleiul din samburi de struguri, o sa-l iau si eu. Se poate folosi si la prajeli? Intreb cu toate ca nu mananc prajeli, poate poftesc la ceva ce-i prepar sotului.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Buna ideea cu uleiul din samburi de struguri, o sa-l iau si eu. Se poate folosi si la prajeli? Intreb cu toate ca nu mananc prajeli, poate poftesc la ceva ce-i prepar sotului. |
Daca te tine buzunarul , il poti folosi la orice; e cam scump. Eu la prajeli (desi nu prea fac) si mancare folosesc ulei de palmier.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
ariadna33 spune:
eu aveam NK marite si am luat cateva luni inainte de a incepe tratamentul fiv antioxidanti cu extract de samburi de struguri, mi-a zis homeopatul ca e foarte bun pentru detoxifiere (ma lasasem de fumat si tot aveam senzatia ca miros a tutun desi nu mai fumam de saptamani bune si nici in contact cu fumul de tigara nu stateam).
ariadna33 spune:
fetele care luati laptisor de matca pur pentru revigorare, aveti grija ca este foarte estrogenic, la fel ca si extractul de lemn dulce, mai era o fata pe aici care avea fibroame si dupa o cura de laptisor de matca si lemn dulce recomandata de Andritoiu s-a trezit cu niste fibroame uriase! Daca tot luati laptisor, echilibrati-l cu polen, caci polenul e progesteronic si astfel nu veti avea probleme nedorite.
sper spune:
Smufurash de la ce firma ai luat resveratrol ? Ma bate gandul sa mi-l iau si eu pt ca nu mai suport ceaiul verde si poate ma intinereste si pe mine.
Ariadna eu nu mai pun in gura de la albinute decat miere, ma batea gandul sa iau polen dar citisem ca si asta ar fi usor estrogenic si faptul ca ingrasa am renuntat .
Ti-ai facut vreodata analize sub tratam cu maca? Cum ti-a iesit estradiolul? Am tot citit ca e reglator, se recomanda ba pt deficienta de estrogen, ba pt deficienta de progesteron... M-am simtit f bine cu maca acum cativa ani dar nu mi-am facut niciodata analize. Mucus cervical, multipla ovulatie , apetit sexual ... Acum pt ca stiu de micutul fibrom si de chist mi-e teama . Era recomandat si pt chisturi pe un site, chiar si pt PCOS Medicamentul minune
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Smufurash de la ce firma ai luat resveratrol ? Ma bate gandul sa mi-l iau si eu pt ca nu mai suport ceaiul verde si poate ma intinereste si pe mine. |
Jarrow Formulas - Resveratrol Synergy. Contine extract din samburi si coaja de struguri si extract de... ceai verde.
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
sper spune:
Wau! Nu ma asteptam sa fie asa de scump. Am vazut ca sunt 2 feluri http://www.naturashop.ro/advanced_search_result.php?keywords=resveratrol&x=7&y=6
Cate pastile iei /zi?
Sper... sa devin mamica
smufurash spune:
Eu il am pe cel de aici http://www.jarrow.com/product/348/Resveratrol_Synergy (curios, difera putin compozitia fata de cel pe care mi l-ai aratat - eu l-am cumparat din farmacie); iau 1/zi.
sper spune:
Mi l-am comandat la plafar pe cel care il iei si tu, luni il ridic. Dc iau 1/zi imi ajunge pt 2 luni . Dupa 2 borcane cred ca voi fi tanara si incep FIV-ul
Sper... sa devin mamica
smufurash spune:
The Young and the Fertileness!
Eu voi reface luni toate analizele hormonale. Asta va fi T0 de la care plec cu DHEA, Resveratrol si Coenzima Q10 (desi Resveratrol iau deja de aprox 3 saptamani, iar Q10 din noiembrie anul trecut); peste o luna le voi reface si ma astept sa vad reintinerirea!