LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 10
DarkBendis spune:
Offf ye gods, Patri Ingrozitor, sa internezi un copilas asa de micut singurel
Multa sanatate piticutei, sa o vezi cat mai repede acasa!
Multa sanatate la toti bolnaviorii!!
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Lucas, Carla, Hera, Andreea!!
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Patri,imi pare rau ca treceti prin asa ceva, mi se pare ceva de neimaginat.Macar va lasa sa o vizitati? Astia nu se gandesc la sufletul mamelor care se despart de puiutii lor!!!Sper ca Irina sa se faca bine si sa o aduceti repede acasa. Am ramas muta .
roxanaz spune:
neata
Alexia, la multi ani fericiti! sa fii sanatoasa si norocoasa! Bee sa va traiasca domnisoara!
Patricia, gizas. imi pare extrem de rau de internarea Irinei. sper din suflet sa isi revina si macar poate in week end vine acasa. si tin pumnii sa fie bine!
Leditia spune:
Bebelusi imi pare teribil de rau..e de neimaginat asa ceva.Sanatate,sa se faca cat mai repede bine.Nici nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez,ca simt ca orice am zice noi tu tot cu sufletul zdrobit si plin de griji esti. :(
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Leditia spune:
Lucas
Alexia
La multi ani sanatosi si fericiti!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
crisspy spune:
'Neata,
ALEXIA sanatate si fericire. Bee sa va traiasca micuta!
Cris sanatate multa Dariei.
Paula foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat.
Of Patri e inuman sa lasi un copilas asa mic singur in spital. Dzeule mare, astia sunt nebuni de legat. Sper sa se simta bina si sa vina repede acasa.
Carmen_Marieta spune:
Patricia ingrozitor, te inteleg, eu nu cred ca as fi putut sa o las acolo. Nu se gasea alta solutie( o branula pe vena cu tratamentul la x ore? un tratament adecvat acasa) nu stiu intreb si eu.. Nu imi pot inchipui cum e sa stea singura acolo, Elena plange dupa mine cand merg la baie. Crezi ca acolo nu se scarpina? Eu cand isi sugea Elena degetul ii puneam sosete pe maini, poate sta si Irina cu ele si nu se mai scarpina.
Doamne ajuta sa vina cat mai curand acasa.
bebelusi spune:
Fetelore foarte greu, dar ma tot gandesc ca am facut bine ce am facut, imi era teama de bube sa nu se infecteze rau sa dam in altele. Sper ca o sa fie bine ingrijita, ce sa mai zic si eu, ma incurajez singura. Acum ma intelegeti cu petitia, dati-o va rog mai departe la toate cunostintele voastre sa o semneze
http://www.petitieonline.ro/petitie/lasati_mamele_sa_se_interneze_in_spital_alaturi_de_copiii_lor_-p17298057.html
La voi in oras cum e?si la infectioase va lasa sa stati cu copilul?
flowerbee spune:
Multumim de urari! E tare emotionant. Acum 3 ani, la 10:12, s-a nascut fetita mea, cel mai frumos dar pe care mi-l putea da Dumnezeu! Este ratiunea mea de a trai, fiinta cea mai de pret, care m-a transformat intr-un om mai bun, mai intelept si mai puternic. Ii multumesc Domnului pentru bunatatea Lui si ma rog sa o binecuvanteze pe Alexia cu sanatate, bucurii si calitati, iar pe noi sa ne tina in putere sa fim alaturi de ea! La fel sa fie pentru toti copilasii si familiile lor!
Azi planurile ni s-au cam dat peste cap, dar ne adaptam. Era programata la gradi petrecerea cu Minnie, tortul era deja gata facut si ridicat, insa din 10 copii, sunt sanatosi doar 4, restul bolnaviori. Prin urmare, am amanat petrecerea pentru luni, cand vor fi mai multi si se vor putea distra mai bine.
Insa, pentru ca Ale sa nu fie dezamagita pentru ca i-am spus ca de ziua ei vine Minnie special pentru ea, am rugat-o pe Minnie sa vina diseara acasa pentru ca, oricum era programat party-ul pentru familie. Deci Minnie va veni si speram sa mai fie inca doi copii pentru a putea organiza niste joculete. Sper sa fie ok pentru ca suntem vreo 15 persoane. Luni va veni la gradi Alba ca Zapada, deci se continua petrecerea!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!