LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
crisspy spune:
Patri imi pare rau de Irina micuta. si sper sa treceti repede peste boala asta pacatoasa.
Citeam pe net ca atunci cand copii au tuse productiva, cu multe secretii se recomandam scoaterea laptelui din alimentatie. Razvi de 2 seri nu a mai baut lapte seara si nici nu a mai tusit noaptea. Asa e? (scuzati ignoranta )
bebelusi spune:
Ii dau aerius, calamine, in dimineata asta i-am dat si un pic de romergan, nu am mai stiut ce sa fac, sunt terminata de oboseala. A luat de la vlad si o prietena de-a mea. A fost la noi cand nu stiam ca are
iuliacris spune:
Of, Bebelusi, multa putere iti doresc! saracuta de ea!!!
Bee, frumoase cadouri!
Aiaiai Jasmi, ce cocheta ai tu acolo...
A mea v-am zis ca vrea doar doua perechi de pantaloni, de-aia subtiri, mulati, doua tricouri cu maneca lunga, doua perechi de sosete (are vreo 30), o pereche de chiloti din 12 cate are (trebuie sa fie cu o singura Minnie Mouse) si o pereche de adidasi. De vreo saptamana a gasit un bax cu pull-ups cu printese pe care il cumparasem inainte de a fi ea potty trained asa ca tot de-aia vrea (nu scapa deloc in ei), dar aia sunt de doua feluri, cu 3 printese si cu o printesa si bineinteles ca ea vrea doar de-aia cu o printesa...durere...
roxanaz spune:
dementiala Carla. am uitat sa zic felicitari pentru multele legume crude pe care le mananca. tot asa sa o tineti!!
bpaula spune:
Off Patricia..o sa treaca Mai putin
Bee tare dragute jucariile.
E dementiala Carla cu mofturile ei..Si Marius umbla cu caciula cu bufnita de la Craciun de cand a primit-o. Si la botez era mai elegant si cu bufnita in cap. Papucii numai o pereche, pantalonii parca ar accepta mai multi. Dar la chiloti nu e pretentios . Oricum s-ar potrivi cu a ta.
Eu am incarcat pe picasa pozele de la botez si baita. Dar sunt multe, ca le-am pus pentru familie, nici nu sunt facute de fotograf profesionist. Daca aveti timp si vreti puteti arunca un ochi pe acolo:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Botez_Bogdan_Andrei#
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Baita_dupaBotez#
Ma duc sa mai negociez cu Marius poate se culca
cris30 spune:
Iulia, i-ai cumparat pat pana la urma?
Daria mea doarme tot in crib,dar facut pat, il mai poate folosi inca vreo 6-8 luni zic eu. Am vazut ceva pe la ikea, pe alb si la un pret convenabil, ca atunci cand o sa ne mutam o sa aibe camera ei.
Sanatate la toti licuricii bolnavi, azi am luat-o si noi de dimineata cu tuse si un pic de febra.E a treia oara iarna asta, deja m-am obisnuit, zic merci ca am scapat numai cu astea, tinand cont ca merge la gradi.
cris30 spune:
Paula, sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos! Superbe pozele . Imi plac numele baietilor, mai ales ca cei 2 frati ai mei au aceleasi nume .
iuliacris spune:
Cris, nu poate sa doarma in patutul cu printese, adica a fost foarte incantata, dar nu a dormit decat o jumatate de noapte, tot cobora din el si iar urca, pana la urma am dus-o in patul mare, dar si de-acolo cobora si urca, am incercat sa stau cu ea, dar se foia intr-una asa ca a acceptat sa o duc in crib pana la urma. Acolo doarme foarte bine, eu nu i-am dat laterala jos, desi mai comenteaza ca vrea jos gratiile, dar ma tem ca nu o sa mai doarma iar. O mai las asa o vreme. O sa returnam patutul si o sa luam un twin cand nu mai incape in crib. Din pacate noi nu avem Ikea pe-aici, cel mai aproape e la vreo 4 ore, iar shippingul e mare la ei.
bebelusi spune:
fetelor, eu am internat-o pe Irina in seara asta la Spitalul de boli infectioase, SINGURA, acolo nu e voie cu parinti. Este plina de bube, nu ai loc sa mai pui un deget pe a, cateva i s-au infectat, ca e mica si nu stie, si isi da cu mana, si cica are si puroi in gat, probabil de la vreo buba, ceva . Suntem terminati, ne tot vine sa facem liniste ca doarme Irina. Nu imi vine sa fac nimic daca nu o stiu acasa, nici vasele nu le-am spalat, l-am culcat pe Vlad si apoi am stat degeaba. Doamne ajuta sa fie bine. Ce-o face scumpa mea singurica acolo?????