LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
crisspy spune:
Patri eu l-am avut pe Razvi internat anul trecut la infectioase si ne-au lasat sa stam cu el. Nu pe mine ca eram gravida, dar mami a stat cu el tot timpul. Singura chestie era ca daca copilul are peste 3 ani plateai o taxa de 8 lei parca. Oricum pat suplimentar nu iti dadeau, dar macar erai cu copilul.
De vizitat te lasa sa o vizitezi? Ca la Razvi au fost destul de stricti.
flowerbee spune:
Patri, sanatate si insanatosire grabnica Irinei! Imi pare rau ca s-a complicat varicela si a trebuit sa o internezi. Este de neconceput ca un copil de 1 an sa fie lasat in spital fara mama sau fara insotitor! Mi se face pielea de gaina si ma apuca plansul instantaneu cand ma gandesc la cat de insensibili sunt cei care au adoptat asemenea reguli, fara sa tina seama de varsta copilului si de dependenta fizica si emotionala de mama!
Paula, sa va traiasca micul crestin!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Patricia, imi pare tare rau, sanatate multa...offf, sunt fara cuvinte
La multi ani, Alexia!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Alexia!!
Patri, *big hug*!
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
jasmi spune:
La multi ani fericiti Alexia !!
Patri imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta. e groaznic
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi fetelor, eu am internat-o pe Irina in seara asta la Spitalul de boli infectioase, SINGURA, acolo nu e voie cu parinti. Este plina de bube, nu ai loc sa mai pui un deget pe a, cateva i s-au infectat, ca e mica si nu stie, si isi da cu mana, si cica are si puroi in gat, probabil de la vreo buba, ceva . Suntem terminati, ne tot vine sa facem liniste ca doarme Irina. Nu imi vine sa fac nimic daca nu o stiu acasa, nici vasele nu le-am spalat, l-am culcat pe Vlad si apoi am stat degeaba. Doamne ajuta sa fie bine. Ce-o face scumpa mea singurica acolo????? Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 http://cutiutacubijuuri.blogspot.com "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Oribil, Patri! Imi pare rau ca s-a ajuns la asta... Am semnat si eu petitia... Nasol de nasol... Of...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Aalina spune:
La multi ani Alexia
La multi ani Lucas
Patri multa putere sa treci peste clipele astea. Sa se faca repede bine Irina ca sa o ai iar langa tine.
iuliacris spune:
Vai, Bebelusi, mi s-a strans inima, e de neconceput! Multa putere!
La multi ani, Alexia! Emotionante cuvinte, Bee!
miereamara spune:
Patricia imi pare tare rau ca ati ajuns in situatia asta! Mi se pare inuman sa nu lasi parintele sa se interneze cu un copilas asa de mic.
La multi ani Lucas si Alexia!
Baby gator
Selene_Bunny spune:
La Multi Ani pentru delicata Alexia de flowerbee!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...