Fluturasi - Felicitari PISUCMIC !!! (108)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos din suflet!!
somleac, caldura merge demult , in mare este totul aranjat, locuibil. dar cum spuneam miercuri imi vin balustradele si usile de interior si de asta aman mutatul. mai profit si stau aici la mama in apartament unde ma simt asa de bine...parca sunt in copilarie din nou....momentan la Luchi in camera doar patutul si vreau sa iau o comoda.
mamica implinita cu 2 comori !!
Somleac spune:
Am fost acasa la Ilinca sa-i dau tzitzi. Waw ce s-a bucurat cand m-a vazut.A papat si a adormit la san, de si-ar pastra programul asta ce bine ar fi.
Ma intorc la treaba.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
se pare ca mobila de bucatarie este piese de rezistanta :))) toata lumea care ne-a vizitat a complimentat-o
si sunt super happy ca langa noi vor sa isi faca casuta niste buni prieteni sa vedem cum se inteleg acum cu cei care construiesc...
somleac cand mai ai timp mai pune si tu ceva pozici noi voi stati inafara aradului, nu??
bb_yasmi spune:
la mine in zona s a deschis in centru spa de vreo 2-3 luni si eu habar nu aveam deci in wk...cine merge la spa????
AllyLaur spune:
Fetelor, va spuneam ca sambata am fost la shopping cu sotul si Eduard si mi-am cumparat diverse, printre care si 3 perechi de blugi. Ieri am fost sa ne plimbam si am profitat ca ne luase foamea si am intrat in mall sa mancam ....dupa ce am terminat de mancat am mai intrat prin magazine si mi-a mai placut o pereche de blugi si i-am luat pe loc. Nu asta este problema acum , ci alta....sunt atat de zapacita incat am 2 perechi de blugi aproape identice de la aceeasi firma. O pereche i-am luat sambata dintr-un mall destul de departe de noi(la vre-o 100km) si ceilalti de aici, de la noi. Si cum spuneam ca sunt aproape identici, pai au aceeasi culoare, aproape aceeasi croiala, acelasi model, aceeasi firma. Numai ca cei de sambata sunt mult mai lungi si ceva mai larguti pe gamba, iar cei de ieri mulati de sus in jos sau invers si lungi fix pentru piciorul meu. Acum am constatat cand am inceput sa probez la ei...Deci, mi-am sunat sotul sa-l intreb daca dupa ce termina el munca putem percurge acel drum foarte aglomerat pana la mall-ul ala sa ii schimb si a zis sa fim pregatiti ca plecam imediat cum ajunge el acasa. Ce sot minunat am si ce zapacita, aiurita sunt.
Hai ca v-am obosit cu povestile mele de om bolnav ...
cami_antonia spune:
ALLY SE MAI INTAMPLA
ASTA E
POATE REUSESTI SA II SCHIMBI
DACA NU II FACI CADOU CA SUNT SIGURA CA GASESTI TU CUI
roxy_s spune:
bb_yasmi super bucataria culoarea imi place mult, este mult mai faina asa deschisa
eu asa ma oftic cu masina de spalat vase....peste tot m-am uitat si sunt inalte de 80-85. cele joase sunt mai late de 45...deci nici cum nu le potrivesc. am un spatiu de 75 inaltime si 45 latime. cred ca nu fac mare branza, nu? doar sa tai din dulapul de langa
copiloi ma bucur ca ne-ai scris. nu prea iti mai faci timp si de noi, ai?
mandreeac aaaa daa, stiu despre proteste dar nu ma gandeam ca s-a ajuns chiar asa. chiar vorbeam cu sotul ca as iesi si eu in strada daca stiu ca ar da rezultate si ar zbura nenorocitii astia de la putere. sa-i ia gaia] de s-ar face ceva sa scapam de ei.
ally ce figura esti dar sigur ti-i schimba
strumphitza ce piscotel scump si motat am vazut chiar ca-i dulce poza cu firul mouse-ului intre degetele
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Cami, nu prea am cui sa-i fac cadou ca surorile poarta marimi diferite ,...eu port 36. Maine este ziua Antoniei....
Roxy, stiu ca ii schimba, ce sa-i faci daca sunt naroada.