Dintre sute de catarge ...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_21

pentru ce cartonas? pentru ceea ce gandeste ingrid?
din jungla nu iesi din cauza unui cartonas , indiferent de culoarea lui, iesi doar daca vrei tu.

Ei, nu pentru ce gandeste. De ochii lumii si corectitudine politica-a forumului.

Consider ca oamenii sunt liberi sa gandeasca ce si cat vor/pot. Asta nu le da insa dreptul sa aiba pretentia sa fie luati in serios cand afiseaza o aroganta plina de suficienta (ca exista si o altfel de aroganta-iar disclaimer, incepe sa mi se acreasca, parca lucrez la Universal Pictures).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

ii ia in serios cei care gandesc la fel. nu cred ca exista preferinte de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_21

ingrid , esti exact ca un tigru in jungla lui.

Mey, eu sunt un tigru si asta-i...
Citat:
citat din mesajul lui Xenia2006
sa mai incercam o data... zau ca-mi vine sa-l citez pe eminescu si sa spun ca unele doamne au fusta lunga, minte scurta...

...jungla in care ma invart.

Vedeti doar ceea ce vreti sa vedeti.
A cantat doamna grasa (nu spui care) asa ca am plecat.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

Vedeti doar ceea ce vreti sa vedeti.

asta e adevarul, valabil si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

eu inteleg ca am calcat pe coada o matza care se crede tigru

asa ca nu ma mira ca a inceput sa scuipe si si-a pus coada pe spinare

asa sunt unele, nu primesc educatia decat prin constrangere

asa c-am sa recapitulez lectia primita de care comenteaza poezie fara sa stie ce-i aia vers skaldic:

- eu cred ca, daca ar fi avut ocazia sa vada ce-a facut extrema dreapta in secolul XX, Eminescu s-ar fi disociat de buna voie de propriile lui texte extremiste

- cred ca si-ar fi repudiat jurnalistica extremista, si ca ar fi regretat sincer erorile de judecata

- cred ca ar fi avut taria morala si integritatea intelectuala de-a recunoaste cat de GRESIT e ce-a scris, si-ar fi reparat din inima

el nu a vazut nimic din atrocitatile comise sub stindardul rrrrromanismului verrrrde, si de asta nu putem sa-i imputam mai mult decat ce-am scris

dar NOI?

?????????????????

NOI, care putem masura efectul xenofobiei si-al antisemitismului, in milioane de morti, NOI CE SCUZA AVEM?

take-home message, Ingrid dear: lui Eminescu i-ar fi fost rusine de apatia morala continuta in mesajele tale. mediteaza, daca poti

(si... take a soap and wash your mouth)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

- eu cred ca, daca ar fi avut ocazia sa vada ce-a facut extrema dreapta in secolul XX, Eminescu s-ar fi disociat de buna voie de propriile lui texte extremiste

- cred ca si-ar fi repudiat jurnalistica extremista, si ca ar fi regretat sincer erorile de judecata

- cred ca ar fi avut taria morala si integritatea intelectuala de-a recunoaste cat de GRESIT e ce-a scris, si-ar fi reparat din inima

el nu a vazut nimic din atrocitatile comise sub stindardul rrrrromanismului verrrrde, si de asta nu putem sa-i imputam mai mult decat ce-am scris

dar NOI?

?????????????????

NOI, care putem masura efectul xenofobiei si-al antisemitismului, in milioane de morti, NOI CE SCUZA AVEM?

take-home message, Ingrid dear: lui Eminescu i-ar fi fost rusine de apatia morala continuta in mesajele tale. mediteaza, daca poti

(si... take a soap and wash your mouth)

Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits.

LOL, tu vorbesti serios? asa si eu cred ca daca hitler ar fi stiut ce personaj istoric negativ va deveni, si cat va suferi poporul german din cauza lui, s-ar fi lasat de politica si s-ar fi apucat de cultivat arpagic. deh, nu l-a ajutat cronologia, ghinion!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

LOL, tu vorbesti serios? asa si eu cred ca daca hitler ar fi stiut ce personaj istoric negativ va deveni, si cat va suferi poporul german din cauza lui, s-ar fi lasat de politica si s-ar fi apucat de cultivat arpagic. deh, nu l-a ajutat cronologia, ghinion!

glumesti?

hitler a planuit exterminarea in masa
hitler a planuit epurarea etnica
hitler a planuit eugenia sociala

daca e o gluma, imi pare foarte de prost-gust

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

glumesti?

hitler a planuit exterminarea in masa
hitler a planuit epurarea etnica
hitler a planuit eugenia sociala

daca e o gluma, imi pare foarte de prost-gust

aaa, imi pare ca nu intelegi chestiuni elementare, cum ar fi cronologia. a-i reprosa lui eminescu niste lucruri care s-au intamplat dupa el, imi pare pueril rau. am incercat sa-ti exemplific la extrem cu hitler (care era patriot, by the way. el credea ca face bine ce face), dar nu a dat rezultate nici asta. ma dau batuta!

Mergi la inceput

Citat:
bine ce face), dar nu a dat rezultate nici asta. ma dau batuta!

nu te da bauta, cred ca vei intelege daca mai incerci... eu am rabdare

am scris exact pe dos decat ce-ai invartit tu precum coada matzei:

- ii imput lui Eminescu ce-a scris el, NU ce-au facut legionarii din textele lui

- si mai clar, sunt convinsa ca daca ar fi avut cumva capacitatea sa vada in viitor, si-ar fi repudiat propriile scrieri

- nu cred ca Eminescu isi dorea pogrom, trenurile mortii, expulzarea cetatenilor ro. dincolo de Prut, trimiterea cetatenilor ro. in lagare de exterminare

- ii imput doar prostiile pe care le-a scris, si prostia de-a nu prevedea la ce pot duce asemenea elucubratii

- in schimb, le imput contemparanilor, CARE STIU despre atrocitati, ca aleg sa le IGNORE si sa puna capul in nisip

grow a backbone, for once!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
bine ce face), dar nu a dat rezultate nici asta. ma dau batuta!

nu te da bauta, cred ca vei intelege daca mai incerci... eu am rabdare

am scris exact pe dos decat ce-ai invartit tu precum coada matzei:

- ii imput lui Eminescu ce-a scris el, NU ce-au facut legionarii din textele lui

- si mai clar, sunt convinsa ca daca ar fi avut cumva capacitatea sa vada in viitor, si-ar fi repudiat propriile scrieri

- nu cred ca Eminescu isi dorea pogrom, trenurile mortii, expulzarea cetatenilor ro. dincolo de Prut, trimiterea cetatenilor ro. in lagare de exterminare

- ii imput doar prostiile pe care le-a scris, si prostia de-a nu prevedea la ce pot duce asemenea elucubratii

- in schimb, le imput contemparanilor, CARE STIU despre atrocitati, ca aleg sa le IGNORE si sa puna capul in nisip

grow a backbone, for once!

doh, oamenii care sunt azi in strada au votat majoritar cu base. crezi ca daca prevedeau viitorul il mai votau? si vorbim de un interval de timp de 3 ani, nu de 50-100 de ani.

a judeca niste oameni prin prisma a ce s-a intamplat la 100 de ani dupa ei e pur si simplu stupid. ori il judeci in contextul de atunci, ori mai bine te lasi de sportul asta.

Mergi la inceput