Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna dimineata mamici..
Bun venit Dannette si multumesc de raspuns, eu abia vineri merg la medic, pana atunci emotii zilnice. Sper sa fie bine sa nu am nevoie de amnio ca asa ce am o frica de ea..adarev tot respectul pentru curaj.
Felicitari Porumbita pentru BB activ, asa de agitat era si al meu...mie doctorul mi-a zis ca e baiat si sper sa nu se insele.
O zi cat mai usoara.

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi........
va doresc o zi cat mai linistita si placuta.
cine vine la o cafeluta?sau ati baut o deja cele harnice care sunteti la servici

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Carmina , nici eu nu prea dorm noaptea , somnul meu era pe burta , iar decand nu se mai poate sa dorm pe burta ... jale , eu nu ma pot odihni mai deloc .
Servici usor si cu mult sporrrr

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

buna dimi........
va doresc o zi cat mai linistita si placuta.
cine vine la o cafeluta?sau ati baut o deja cele harnice care sunteti la servici

14+
rafael albert(25.05.2007)

eu vreau, eu vreau....o cratita mare sau mai bine asa

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Carmina , nici eu nu prea dorm noaptea , somnul meu era pe burta , iar decand nu se mai poate sa dorm pe burta ... jale , eu nu ma pot odihni mai deloc .
14+

eu credeam ca am depasit faza asta, dar.....BB este ambitios si tine sa-mi arate in fiecare noapte ca este si el prezent.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

buna seara, fetelor,
tocmai am ajuns si eu acasa de la doctor si sunt ingrijorata: mi-a iesit in analiza de cultura de col un streptococ alfa B si doctorul mi-a dat antibiotice - augmentin (a zis ca e mult mai periculos streptococul decat antibioticul)
doamne ajuta sa nu ii faca rau bebitei mele mici, mi-e foarte ciuda mai ales ca am facut analiza asta si inainte de sarcina si nu aveam nimic, dr spune ca s-a activat pe imunitate scazuta.
ati avut vreuna din voi asa ceva? sau macar stiti cat e de safe sa iei ditamai pastila de antibiotic (fie el si antibiotic acceptat in sarcina)? stiti pe cineva care a luat?

multumesc si scuze ca sunt asa speriata

9+

nu e capat de tara; stiu ca de preferat e sa nu iei nimic in primul trimestru insa dupa sunt multe permise

vb cu doc dc nu poti sa incepi tratamentul peste vreo 3 sapt; dc nu si tr sa incepi acum eu zic sa stai linistita ca bb nu va pati nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Buna burtici !
aaaa colesterolul un pic cam mare , scria la max 220 si il am 260 , nu stiu cum ... ca mananc mai mult lactate , dar in fine asta sa fie baiu
O zi usoara sa aveti ...

14+

valoarea colesterolului se modifica in sarcina; doc de familie dau analiza asta in primul trimestru insa 3 ginecologi mi-au zis ca in mod normal nu ar tr facuta in primul trimestru pt ca oricum iese modificata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Citat:

14+

eu credeam ca am depasit faza asta, dar.....BB este ambitios si tine sa-mi arate in fiecare noapte ca este si el prezent.
15+

AMBITIOASA

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Citat:
[

15+

AMBITIOASA

asta e doar o fantezie de-a ta! saptamana viitoare merg la dr si aflu (dar eu zic sa pregatesti adidasii, nu pantofiorii roz)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc de urari fetele!

Astazi sunt in pregatiri,dar tot mai arunc un ochi si pe la voi.

Oare a simtit cineva bb in burtik?Ca la mine e a doua noapte cind parca il simt...desi e mult cam devreme,dar eu pe bune ca simt.
Sau o fi imaginatia mea.
maine merg si eu la dr si vedem ce mai e nou.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

13 sapt

Mergi la inceput