Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)
Raspunsuri - Pagina 8
muraturica spune:
Ce faceti fetelor?
Adarev, si eu stiam ca nu e bine baie. Stiam si ca dusurile fierbinti sunt contraindicate si asta ma deranjaza rau ca eu numai asa le faceam. Acum cand fac dus am senzatia ca o sa mor de frig, desi apa nu e rece, e doar mai putin fierbinte decat obisnuiam.
Eu am avut asa o zi buna...fara greturi....fara dureri....super
Pana seara cand am aflat niste vesti foarte proaste despre o persoana draga care e bolnava. De cand sunt insarcinata cred ca nu am avut nici o zi linistita. Inca mai sper...
Va doresc o noapte buna si sper sa ne auzim si maine fara varicela. La mine cam acum se implinesc 14 zile, deci daca fac cam pe acum ma astept.
8+
IIuli spune:
buna seara, fetelor,
tocmai am ajuns si eu acasa de la doctor si sunt ingrijorata: mi-a iesit in analiza de cultura de col un streptococ alfa B si doctorul mi-a dat antibiotice - augmentin (a zis ca e mult mai periculos streptococul decat antibioticul)
doamne ajuta sa nu ii faca rau bebitei mele mici, mi-e foarte ciuda mai ales ca am facut analiza asta si inainte de sarcina si nu aveam nimic, dr spune ca s-a activat pe imunitate scazuta.
ati avut vreuna din voi asa ceva? sau macar stiti cat e de safe sa iei ditamai pastila de antibiotic (fie el si antibiotic acceptat in sarcina)? stiti pe cineva care a luat?
multumesc si scuze ca sunt asa speriata
9+
dannett spune:
Salut,
Sunt nou venita pe pagina voastra desi va urmaresc deja de ceva timp din umbra.
Sarcina mea are 13 saptamani si 2 zile, DPN:23 Iulie 2012.
Pentru b_1403: Legat de dublu test - Valoarea T21 biochem only mi-a iesi si mie asemanatoare cu a ta (1:480). Doctorita mi-a zis ca e bine, atata timp cat e sub cut-off, dar mie tot mi se pare ciudat atata timp cat cealalta T21(combined) era 1:8100. Am ramas cu o nelamurire in aceast aprivinta..Poate intri din nou sa ne spui cum a interpretat doctorul tau.
Celelalte fete? voua cum v-au iesit rezultatele la dublu test?
O sarcina usoara va doresc la toate!
MeAlex spune:
Muraturica, nu faci nicio varicela, cred ca ai fi dat ieri sau azi un semn...
Iiuli, eu am streptococ B hemolitic agalatiae si mi-a zis ca il tratam mai tarziu. Nici eu nu am avut inainte infectia asta. Din ce am citit si mi-au mai scris si fetele, se trateaza spre nastere. Nu e periculos in primul trimestru. Eu as insista pentru tratament dupa 12 saptamani. Augmentinul se da intr-adevar in sarcina.
10 saptamani si 4 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
ali24 spune:
laurika-imi pare tare rau ptr ce ti s a intamplat.sper sa iti revii cat mai repede
14+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
delia suuuuuuuppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrr taaaaaaaaareeeeeee!!!!!!!!!!!.felicitari.chiar azi am aflat si despre o cunostinta ca va avea gemeni si i am spus sotului ca si eu mi as fi dorit
14+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
Dannette, bine ai venit. Ce faceti fetele?Eu sunt la serviciu , si mi-am luat o pereche de blugi cam stramti, probabil o sa-i desfac.Fetele cu interpretarea dublului test , nu am idee, eu o sa fac direct amnio.Aseara, mie mi-a fost foarte rau, am baut niste compot si era cam rece si pe urma m-a luat o durere de stomac dam crezut ca ma scurg cu totul. Vad ca acum sunt ok. In rest, toata lumea este bine.
muraturica spune:
Hello burtici!
Danett, bine ai venit.
MeALex, mersi de incurajari!Tu esti tot in patuc?
Fetelor care aveti nelamuriri in legatura cu analizele...sper sa va lamuriti...Mi-e groaza si mie de primele analize.
Adarev, imi pare rau de ce ai patit.
Eu din nou la birou si azi am si un examen...zi grea dar sper sa treaca si la finalul ei sa pot sa va spun ca tot nu am varicela si ca am vesti bune.
O zi usoara tuturor.
8+
carmina_s spune:
Buna dimineata burtici cu piersicute
va doresc o zi minunata.
eu nu prea am dormit azinoapte de pe la 3 pana pe la 4 si ceva asa ca acum sunt cam
am ceva de lucru la birou dar chef nu prea am
va
15+
Laura32 spune:
Buna burtici !
Bine ai venit Dannett , eu ieri am fost in spital de mi-am luat rezultatul la un set de analize , am facut un sumar de urina , culturi din col si mi-a luat sange ... toate analizele au iesit foarte bine si asta ma bucura pt ca imi era teama .... aaaa colesterolul un pic cam mare , scria la max 220 si il am 260 , nu stiu cum ... ca mananc mai mult lactate , dar in fine asta sa fie baiu
O zi usoara sa aveti ...
14+