Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna dimineata! Pana la 12 inca e dimineata, nu?

b_1403: Nu cred ca se pune problema de amniocenteza cat timp la risk scrie LOW si valorile sunt sub cut-off, dar iti inteleg foarte bine emotiile.

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Dannett, inteleg ca nu esti la serviciu....
La birou ora 12 nu mai e buna dimineata ci e deja jumatatea drumului spre finalul programului, moment binecuvantat cand ajungem acasa si dormim
Te invidiez daca poti dormi pana la ora asta...eu visez la un concediu sa fac si eu la fel.
Intre timp astept sa se scurga minutele si sa ajung o data acasa.
La voi cum mai e?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Off ce somn...se anunta zi lunga..la servici pana la 19 si bebe micu e flamand mereu si am inceput sa am pofte de uscaturi si rontaieli (popcorn,paine prajita, covrigei....si saratele dar nu gasesc sa cumpar) obraznic micu' meu.

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Citat:
citat din mesajul lui Laura32
[

eu credeam ca am depasit faza asta, dar.....BB este ambitios si tine sa-mi arate in fiecare noapte ca este si el prezent.
15+

AMBITIOASA

asta e doar o fantezie de-a ta! saptamana viitoare merg la dr si aflu (dar eu zic sa pregatesti adidasii, nu pantofiorii roz)

15+

...nu sunt roz

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce vreau si eu sa dorm mai mult. Ai dreptate Muraturica, avem nevoie de un concediu.Nu am ce face fetelor, trebuie sa fac amniocenteza ca doctorul meu asa mi-a recomandat.Si o sa stau si eu linistita pe urma, sper.Daca, ma mai gandesc si la Rh-ul meu negativ sau daca o sa-mi creasca anticorpii, o sa innebunesc. Asa ca, oricum am o gramada pe cap, ca urmeaza sa-mi schimb si serviciu si pana-mi vin toate aprobarile, mai stau in alt stres, plus acumulat cu restul sunt exact ca cireasa de pe tort. Asa ca, ma incurajez singura, cand pic mai zic o rugaciune, si vad atunci ca-mi apar solutii. Of, v-am innebunit.Scriu mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Ce vreau si eu sa dorm mai mult. Ai dreptate Muraturica, avem nevoie de un concediu.Nu am ce face fetelor, trebuie sa fac amniocenteza ca doctorul meu asa mi-a recomandat.Si o sa stau si eu linistita pe urma, sper

a face sau nu amniocenteza este decizia ta; nu a doctorului tau;

nu imi amintesc din urma dc ai scris, dar pe ce baza o recomanda? varsta? rezultatul la dublu test? istoric in familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

dragelor,
se pare ca noaptea, mai ales cand nu dorm aproape deloc, e un sfetnic bun; m-am tot gandit si mi-am dat seama ca trebuie sa merg pe mana doctorului, altfel o iau razna. doar ca de fiecare data cand inghit pastila aia imensa (cred ca stiti augmentinul, e cat o unghie de mare) ma gandesc ca e mai mare decat bebe al meu acum

MeAlex: doctorul tau a amanat tratamentul pentru mai incolo? al meu a zis sa incep imediat, pentru ca e periculos sa stau asa, mai ales ca mi s-a contaminat si urocultura si toate analizele mi-au iesit aiurea, el spunand ca streptococul asta poate sa fie agresiv si sa infecteze toata zona. de fapt, s-a si suparat pe mine ca nu l-am sunat de cum am primit rezultatul analizelor saptamana trecuta, ca cica ar fi trebuit sa incep de atunci. mai ales ca eu il sun pentru toate tampeniile, dar acum cand a fost ceva serios nu l-am sunat
Porumbita: nu stiu cum e cel mai bine, dar prefer sa il ascult pe doctor si doamne ajuta, sunt optimista ca totul va fi bine, cu noi toate.

muraturica: si eu pic de somn la serviciu si numar orele pana plec acasa; e o schimbare enorma fata de entuziasmul cu care veneam eu inainte la birou.

b_1403: uscaturile ma innebunesc si pe mine; mananc paine prajita, pesmeti, saratele tot timpul; eu nu mancam deloc paine inainte, iar acum o masa fara cel putin o felie de paine prajita e aproape degeaba. plus ca acum am mancat de pranz la 12.30 si acum deja mi-e foame
o sa ma ingras tare si nu vreau am luat deja 3 kg si sper sa nu mai iau deloc luna asta, dar oare o sa reusesc? voi v-ati ingrasat? stiu ca e normal sa ne ingrasam cu 400-500 gr pe luna, dar eu vreau sa mananc tot ce vad

va pup si spor la ce aveti de facut azi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Citesc ca toate gravidutele poftesc la diverse feluri de mancare si au un apetit mai mare...la mine e invers. Nu am pofta de mancare deloc si nu as manca nimic cat e ziua de lunga daca nu as sti ca trebuie. Nu am tragere de inima sa mamanc nimic cu carne, ci doar fructe si iaurturi.
Am slabit, dar am pus-o mai mult pe seama stresului si ingrijorarilor decat a lipsei de apetit. Cu sau fara chef de mancare, tot mananc de 3 ori pe zi ca ma pazeste sotul. Azi am papat mancare chinezeasca si parca am avut putin mai mult chef la masa. Din pacate a fost sarata si acum beau la apa....
Sper sa nu il afecteze pe bebe faptul ca am slabit...La cate am pe cap, pentru asta chiar nu ma mai pot ingrijora. Sper sa fie bine si pap cat de sanatos pot intre timp.
Cele care va plangeti ca v-ati ingrasat mai multisor, ganditi-va ca e rau si invers: sa nu pui destule kg si sa iti faci probleme pt bebe.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Buna ziua burtici!
Eu destul de rarut scriu, in rest va citesc constant :D
Noi suntem bine pana acum, din fericire nu stiu ce sunt alea greturi, ametelei, dureri exagerate de burtica, etc, dar somnul.....m-a terminat, am zile in care as dormi de as rupe si zile in care pic de somn dar nu reusesc sa adorm , tare urata senzatie. Maine mergem la dr sa vedem ce mai face bebe
IIuli cu kg in pus si eu sunt de groaza. am luat deja 3.5 kg si ma dispera ideea asta. Ce-i drept eu inainte de sarcina mancam aproape numai salate si lactate iar acum nu exista masa fara paine

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Citesc ca toate gravidutele poftesc la diverse feluri de mancare si au un apetit mai mare...la mine e invers. Nu am pofta de mancare deloc si nu as manca nimic cat e ziua de lunga daca nu as sti ca trebuie. Nu am tragere de inima sa mamanc nimic cu carne, ci doar fructe si iaurturi.
Am slabit, dar am pus-o mai mult pe seama stresului si ingrijorarilor decat a lipsei de apetit. Cu sau fara chef de mancare, tot mananc de 3 ori pe zi ca ma pazeste sotul. Azi am papat mancare chinezeasca si parca am avut putin mai mult chef la masa. Din pacate a fost sarata si acum beau la apa....
Sper sa nu il afecteze pe bebe faptul ca am slabit...La cate am pe cap, pentru asta chiar nu ma mai pot ingrijora. Sper sa fie bine si pap cat de sanatos pot intre timp.
Cele care va plangeti ca v-ati ingrasat mai multisor, ganditi-va ca e rau si invers: sa nu pui destule kg si sa iti faci probleme pt bebe.

8+

Pana nu s-a incheiat primul trimestru de sarcina , nu am mancat mai deloc ... erau zile intregi cand mancam un mar si un iaurt .. a fost bine ca pe mine nu a avut cine sa ma pazeasca ... eram singura acasa
Am slabit in jur de 4 kg in primul trimestru , acum ce am inceput sa mananc mai bine de pe la 12 sapt cand a disparut starea de rau
Deci ... nu este timpul trecut ... vei avea timp si de mancare .

14+

Mergi la inceput