Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)
Raspunsuri - Pagina 5
Daconst spune:
Adarev,eu sunt de la inceput cu dusuri si stiu ca nu e bine sa faci baie in cada.Dar probabil ca daca nu ai probleme,nu e asa bai.In orice caz sa nu fie fierbinte.
Fleurdelise eu te confund mereu cu Freedelia...nici nu stiu la care ce trebuie sa raspund.
Mmai fetelor ce D-zeu e in Ro?Ma uit la tv si ma apuca groaza.Of,Doamne sper macar sa nu mai fie violente.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
13 sapt
Fleurdelise spune:
Daconst, nu-i bai ca ne confunzi, suntem multe, nici eu nu tin ritmul cu toate fetele din gasca. Nu e obligatoriu sa raspunzi la toata lumea, noi nu ne suparam oricum... FYI ca sa zic asa, ca sa nu mai citesti din urma, Freedelia are deja 3 copii, locuieste in China, eu sunt la prima sarcina si locuiesc in Canada.
Adarev, eu am programare la amniocenteza pe 26 ianuarie. Intre timp miercuri o vad si pe dr.mea (tot ea imi va face si amnio)si sper sa imi faca si ecografie, ca are ecograful in birouasul ei. Incerc sa imi stapanesc tot felul de ganduri pana atunci, am si eu angoase ca majoritatea fetelor inainte de amnio. Eu fac amnio din cauza varstei, nu am mai facut testele prealabile, dublu, triplu, nu avea rost, ca tot faceam amnio. Imi pun speranta in Dumnezeu ca totul va fi bine!
Fetelor, numar minutele la birou, mai am o ora jumate de "tras", oricum 90% din treburi le-am rezolvat inainte de pranz. Cobor acusi la bucatarie sa iau o gustare + ceai fierbinte de lamaie.
Intreba cineva de burta, se vede si nu prea, adica eu o vad dar altii nu cred, mai ales ca sunt dolofana. Am ras in weekend cu al meu barbat, ne-am comparat burtile in oglinda, din profil, a lui e (mult) mai respectabila decat a mea deocamdata. Dar e al meu si il iubesc!
14 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
MeAlex spune:
Adarev, intotdeauna am fost adepta dusului ca e mai igienic, nu se plimba bacteriile de colo-colo...in sarcina trebuie si mai multa precautie si baia trebuie facuta cu apa calduta, niciodata fierbinte.
10 saptamani si 3 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
Delia21 spune:
EU AZI AM PLANS DE FERICIRE: AVEM GEMENI ! Da,am vazut 2 inimioare batand....si nu ma asteptam,sincer!!!Sunt coplesita de emotie,de bucurie,de fericire...si ma rog la domnul sa fie totul bine!
Biribu spune:
buna fetele, hop si eu sa vad ce mai e nou.
off laurika, cuvintele sunt de prisos, imi pare rau...
fleur iti tin pumnii la amnio, vad ca tu urmezi. si eu m-am stresat, dar procedura e chiar f ok, cam ca o injectie asa. sa le spui ca vrei testul FISH, ca sa ai rezultatele preliminare in 48 de ore. eu ma spinzuram sa astept 3 saptamini dupa rez complet.
Delia21 felicitari!!! doi puiuti, aoleu sa ai putere mamico, eu le admir tare tare pe mamicile de gemeni, nu stiu cum se impart. dar cu ceva ajutoare sigur va fi ok.
Freedelia nu pot sa-ti zic decit vacanta placuta si incearca sa te bucuri de momentele frumoase!
Muraturica, mai imi pare rau, ca parca am cobit cu greata aia nu asta era intentia, pup sa treaca mai repede...
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Fetelor, buna dimineata. Eu sunt la birou si iar m-a luat greata si ametelile.Ma gandeam ca scap de ele, dar, uite ca nu-i asa.Oh, Delia ce frumos, gemeni. Biribu, vad ca si tu esti bine. O sa fac numai dusuri de acum, faceam, eu si dusuri, dar, mai imi place sa ma rasfat in cada cu multa spuma . Asta e.., stergem de pe lista. Va pup si intru mai incolo.
b_1403 spune:
Neata fetelor.
Laurika asa imi pare de rau...
Azi noapte eu am reusit sa dorm mai mult de 3 ore...Am primit si rezultatul de la dublu test daca stie cineva cum se interpreteaza...ca nu mai am rabdare pana ajung la medic..arata cam asa:
Free beta HCG - 70.9 ng/ml si CORR MoM - 0.60
PAPP-A 2,72 mlU/ml si CORR MoM - 1.87
Age risk 1:1053
Biochemical T21 Risk: 1:447
Combined trisomy 21 Risk : 1:2662
Trisomy 13/18 + NT : <1:10000
Si mai e si un grafic acolo...off imi scrie in chineza, si abia la 19 termin la servici sa pot sa merg la medic.
O zi buna
12 + , viitoare mamica de print
ZIZOU spune:
Buna dimineata, burtici.
Greata continua sa atace, iar ieri am si vomitat de 2 ori. Am plecat la cumparaturi cu sotul meu si pe drum m-a luat grata, cand am ajuns in parcare nu am mai rezistat. Am sarit din mers, m-am ascun intre 2 masini si am vomitat.
Cand ne-am intors, in fata portii iar am vomitat. Ca urmare toata noaptea nu am putut sa dorm de durere de gat din cauza acidului gastric pe care l-am dat afara.
Acum am mancat putin castravete si o mandarina si stomacul meu parca se revolta iar. Mai tarziu trebuie sa ajung pana la serviciu sa mai depun niste acte, dar mi-e frica sa ma urc in masina. Poate il rog pe socrul meu sa se duca, sau poate daca, conduc eu nu ma mai ia greata.
Laurica in pare rau, stiu cum e sa treci prin asa ceva.
Delia , felicitari!
Daconst spune:
Neatza!
Delia felicitari!!!!
Fleur,(o sa-ti zic asa)mersi de lamuriri.
Abia astept sa ne povestesti de aminio ca apoi urmez eu,cred.
Freedelia,condoleante!
Tot vroiam sa-ti spun dar imi era sa nu incurc numele si sa se supere cineva.
Biribu,pina cind o sa lucrezi?
Eu n-am treaba cu greturi,doar cu mancatul mult si aiurea.Trebuie sa-mi pun frana ca am luat-o rau pe aratura.Eu ma ingrasam de obicei iarna,dar slabeam apoi.Nasol e ca acum nu pot sa fac cure de slabire.sa vad cum fac ca am luat 3kile in 2 saptamani.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
13 sapt
muraturica spune:
Buna dimineata.
Fetelor, ce multe s-au intamplat cu voi de cand nu am mai intrat. Aseara am fost atat de adormita incat abia am facut ceva de mancare si am bagat la spalat.
Laurik, mesajul tau m-a intristat. Imi pare rau ca treci prin momente atat de dificile si sper sa iti dea Dumnezeu putere.
Freedelia, sper ca micuta ta sa fie bine cat mai repede. Incearca sa te bucuri totusi de vacanta. Conflictele cu mamele sunt inerente cred. O sa gasiti voi o modalitate sa rezolvati problemele.
Fleurdelise, bafta multa la amnio. Sa ne ti la curent.
Delia21, wow, gemeni! Felicitari!!!
Biribu, nu cred ca ai cobit cu greata. Oricum, azi nu mai am nimic...nici greata nici dureri de burta. Sunt in forma mult mai buna decat ieri. Nici varicela nu a aparut....
Nu mai stiu daca trebuia sa raspund cuiva sau nu...Fetele care va luptati cu greata, sper sa va treaca repede. Si cele consemnate la pat...sa fiti cuminti.
Eu astept cuminte sfarsitul programului si ziua de vineri cand mergem la dr.
8+