Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)
Raspunsuri - Pagina 6
MITITICA82 spune:
LAURIKA IMI pare rau ca ai trcut prin asta, fruntea sus si cu Dumnezeu inainte
Delia felictari si mi-as fi dorit gemeni...
feteleor in weekend am avut o durere graoznica de burta si spate ca la ciclu mult mai accentuata am luat 2 no spa si a trecut
acum desi am 12 sapt am niste greturi de nu mai pot de varsat nu vars ci doar stare a aia oribila de greata
de mancat nu pot manca mai nimic as dormi continuu sunt cam nervoasa fara chef de nimic, indispusa..
in rest...asteptam sa treaca saptamanile
cea mica a mea a zis ca daca facem un baiat il ducem la tara la bunicu ca ea vrea sora
si toata ziua vb cu ea si ii da bomboane si o cheama la joaca :))
sanatate va doresc
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Delia21 spune:
Multumesc tare tare tare mult de gandurile bune!!!!Eu inca sunt in stare de soc...sper sa-mi revin curand.Ma rog sa duc cu bine sarcina macar pana in saptamanile 34-35....si sa fie pruncii sanatosi.Eu mai am un baietel care luna viitoare pe 25 implineste 6 ani,el vrea macar un frate iar eu si tati macar o fetita...si ramane de vazut ce sunt bebeii.Doamne ajuta!!!
Promit sa-mi revin in cateva saptamani....m-a luat un pic si panica....de cum voi face fata cu scoala si 2 gemeni plus copilul care imi intra in clasa 1,deci intai la anul.asta e,o sa fac intrerupere un an...sa vad de bebei iar apoi la cresa...Solutii sunt trebuie doar sa ma mobilizez mental.Rad si plang in acelasi timp de ieri....de cand primi veste si vazui inimioarele batand
valy27 spune:
'neata.sa aveti o zi buna,fara greturi.
delia-felicitari pt cei 2 ingerasi.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 EU AZI AM PLANS DE FERICIRE: AVEM GEMENI ! Da,am vazut 2 inimioare batand....si nu ma asteptam,sincer!!!Sunt coplesita de emotie,de bucurie,de fericire...si ma rog la domnul sa fie totul bine! noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
SUPERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!! felicitari din suflet iti trimit!
15+
roxypuy spune:
wow! felicitari delia pt ma bucur tare mult si stai linistita ca Doamne Doamne iti va da putere sa te descurci cu toti 3 copilashii
laurik...imi pare tare rau sa iti dea Dumnezeu putere si curaj sa mergi mai departe. ai sa vezi ca o sa vina si bebele mult dorit!
adarev - si eu sunt fan bai in cada cu spuma, lumanari etc in primele 2 luni de sarcina am facut doar dusuri, insa de vreo 3 sapt am revenit la baile in cada...nu cu apa fierbinte, dar nu m-am putut abtine stiu ca nu prea e bine, mai ales la inceput pana se fixeaza sarcina...promit k o sa incerc sa ma stapanesc si sa ma mentin la dus si atat!
daconst - ai vaz k nu esti chiar blonda ti-a iesit semnatura
roxi25 - mie mi-a zis sa recoltez sange pt DT chiar in ziua echo...in continuare stau putin cu grija ca m-a chemat cam tarziu la 13 sapt si 2 z daaarr...dk asa a zis el...n-am decat sa merg pe mana lui! ma gandeam sa ma programez deja pt echo de trim 2 ca sa fiu sigura ca gasesc loc in timp, dar parca nu-mi vine...pana nu ma asigur k e totul ok cu BB...
ieri m-a cam durut mijlocul si am stat mai mult in pat...azi noapte m-am balonat f tare si am cam avut dureri de burta tt noaptea ma enerveaza balonarile astea k nici nu pot sa iau nimik...in ceea ce priveste raceala - azi e mai rau k ieri, deja am inceput sa si stranut, curge nasul...tot meniul
va pup!
Roxy
13 sapt
roxi25 spune:
delia, felicitari pt gemenasi! sa fiti sanatosi si sarcina usoara!
laurika, imi pare tare rau! multa putere sa mergeti mai departe!
roxypuy, il voi intreba si eu de DT si de ce a preferat sa-mi ia sange pt bitest la 9 saptamani; eu morfofetala o am pe 30 ianuarie, la 12 saptamani, asa m-a programat inca de cand avem 6 saptamani si 3 zile; din cate stiu, se face pana la 13 saptamani si 6 zile, deci nu cred ca e prea tarziu la tine si poate se vede mai bine decat la 12 saptamani; il poti ruga atunci sa te programeze pt urmatoarea eco
si eu am avut azi noapte dureri de burta si am dormit destul de putin, am luat 2 no spa si m-a lasat durerea spre dimineata; nu stiu daca durerile sunt de la balonare, sper ca da; multa sanatate, sa scapi de raceala
9+
Daconst spune:
M-am intors si eu din oras...tocmai am bantuit o tura prin magazine si am facut cumparaturi pentru maine ca fi-miu implineste 5 ani si sarbatorim si la gradi si acasa.Ca norocul ca la gradi nu au voie decit fructe,asa ca m-am scos.Iar acasa ceva prajituri si uscaturi pentru copii si gata.Sambata facem party la locul de joaca cu citiva copii din gradi pe care i-a invitat el,dar acolo e bine ca e totul aranjat de ei si nu trebuie sa ma agit.
Trebuie azi doar sa stric bradul ca n-am mai reusit daca saptamana trecuta am fost plecati.Sunt de groaza.
Acum stau o ora in pat si apoi ma apuc.Incerc sa fac mereu pauze,dar sa stau numai pin pat chiar nu reusesc.
Am si eu balonari si dureri de burta din cind in cind,dar deja m-am invatat cu ele.ce ma enerveaza e ca daca stranut ma taie sub burta si asta doar ca naiba.Nush cu sa fac sa gasesc o pozitie sa nu ma mai doara.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
13 sapt
MeAlex spune:
Zizou, castravete+mandarina pe burta goala nu e bine, iti dau aciditate. Incearca sa rontai un biscuite mai putin dulce sau covrigei.
Delia, nu te agita de acum, vei vedea atunci, lucrurile vor veni de la sine si vei avea putere pentru copii.
Daconst, sa iti traiasca juniorul!
10 saptamani si 3 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Hello, fetele!! Va rog sa ma stergeti din listuta, bebe s-a oprit in evolutie si a trebuit sa trec printr-un chiuretaj :((.Va pup cu drag!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+ |
Imi pare nespus de rau ...
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Adarev : baile fierbinti sunt contraindicate in sarcina ; eu am renuntat la ele ca imi placeau doar cele cu apa fierbinte, acum trebuie sa ma multumesc doar cu dusurile .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."