Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
bebinuta spune:
Cum se joaca Robert: i-am pus intr-o cutie de panza stil ikea, mai multe jucarii, pun cutia langa el si isi alege de acolo ce jucarii vrea pana o goleste le punem la loc si tot asa...ii place tare mult...
De doua nopti isi cere tzitzi cu sonorde genul ...adaaa...daaa..pana o primeste
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Crisspy, e o dulce buzocica ta, si ce ochi frumosi are! Noi ne ducem azi sau maine la vaccin, F ala de 4 luni, Eva la cel de 4 ani, nu stiu cum vom proceda cu Eva, imi tremura scutecul de frica. Abia astept sa vad cum a mai evoluat Filip, mama denaturata ce sunt, nu l-am mai cantarit/masurat de la inceputul lui noiembrie blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Andra sa stii ca eu de la 4 ani i-am explicat Alexiei cum e cu vaccinurile ,cum ca datorita lor avem in corp niste soldatei care se upta cu maladiile/virusii si ea nu pange niciodata.Dar e si curajoasa de felul ei
Bafta la vaccin!
Maine mergem si noi
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui crisspy Mersi Oana Va las niste poze cu maimutzele mele din decembrie si ianuarie Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Csisspy ai niste copii superbi!Sa-ti traiasca si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
crisspy spune:
Multumesc de aprecieri fetelor . Deh, ca o cioara ce sunt trebuie sa ma laud cu puii
Bebinuta, Razvi o iubeste pe Andra, se joaca cu ea, o pupa, dar cateodata cand vede ca Andra se joaca cu jucariile lui vine si le ia pe motivul ca sunt ale lui
bebinuta spune:
Amaia pupam picioruse vaccinate; in legatura cu dimensiunile nu ar trebui sa te ingrijorezi; copiii evolueaza diferit; Robert are 6 luni si este atat la inaltime cat si la greutate ca nepotica mea de 1 anisor; poarta haine de 1 anisor; Ada era cea mai inalta si cea mai grasuna la 1 an fata de prietenele ei care aveau 8 kg la 1 anisor. Acum este la aceleasi dimensiuni cu aceleasi fetite fata de care era cu 4 kg mai grasuta la 1 an.
bebinuta spune:
citat din mesajul lui crisspy Multumesc de aprecieri fetelor . Deh, ca o cioara ce sunt trebuie sa ma laud cu puii Bebinuta, Razvi o iubeste pe Andra, se joaca cu ea, o pupa, dar cateodata cand vede ca Andra se joaca cu jucariile lui vine si le ia pe motivul ca sunt ale lui Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Exact asa face si Ada care e mai mare
bebinuta spune:
citat din mesajul lui adra_bell Bebinuta, sunt mai multe ID-uri cu numele tau, nu-mi dau seama care esti tu. blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000850808847
Babylicious spune:
cu laptele, am luat de la firma Holle, organic de capra. nu miroase rau, e ok. cam scump, 80 de lei 400 g, dar ii fac doar putin, cred ca ma tine o luna. cereale aceeasi firma, 20 de lei aprox, am luat mei, mai iau ovaz si orz, nu vreau sa ii dau orez. si banana o introdusesem cu safe feederul ala, asa ca acum asta papa. vreau sa ii mai dau 2-3 zile suc de mar, sa ii pot combina in loc de lapte cu suc,,,si cand vine steamerul, probabil continui cu fructele.
ilida spune:
Salutare mamici si pitici!
Azi am avut si noi prima tentativa de a manca ceva. Am incercat cu avocado pasat bine. A fost un compelt fiasco! S-a strambat, l-a dat afara, s-a contorsionat! Nici macar o inghititura nu a luat!
Acum eu am vazut ca avocado se recomanda pt inceput, dar poate combinat cu ceva?
Parca nu i-as pune banana pt ca e dulce si mi-e ca se obisnuieste cu gustul de dulce. Cu orez iarasi nu mi se pare ok pt ca si constipa (el face doar o data pe zi acum) si il si ingrasa - desi nu e chiar slabut. I-as pune para - stiu ca nu e alergic la pere pt ca a supt din saculet si nu a avut nimic.
Grea treaba diversificarea asta, acum ma simt blocata si fara idei.
M-a luat complet prin surprindere refuzul, eu ma asteptam sa ii placa pt ca lapte mananca si cand eram noi inbucatarie parea sa pofteasca
Voi cu ce-ati mai inceput?